0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 368-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 368-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Англії, Іспанії, Італії, Нідерландів та Бельгії.

1. Манчестер Юнайтед – Арсенал Лондон, Англія, 37-ий тур

У попередньому турі Манчестер Юнайтед перервав свою серію з 3-ох поразок поспіль, перегравши на виїзді Крістал Пелас. Ця «вікторія», фактично, гарантувала «червоним дияволам» місце в топ-четвірці. А ось Арсенал, навпаки, тиждень тому програв, поступившись вдома немотивованому Суонсі. Ця поразка поклала край 10-матчевій безпрограшній серії «канонірів» у чемпіонаті, яка складалась з 9-ти перемог та однієї нічиї. Чи вдасться манкуніанцям продовжити невдачі лондонців і тим самим допомогти своїм сусідам по місту з МанСіті завоювати срібло Прем’єр-Ліги?

2. Суонсі – Манчестер Сіті, Англія, 37-ий тур

Манчестер Сіті, щойно відчувши загрозу втрати прямої путівки в Лігу чемпіонів, негайно взявся за голову. «Містяни» здобули 4-ри перемоги поспіль і тепер у прекрасному настрої відправляється до Уельсу. Втім, продовжити переможну серію в зустрічі із Суонсі буде не просто. Тиждень тому «лебеді» переграли на виїзді Арсенал і зовсім не прости зробити те ж саме і з «блакитними». Чи до снаги підопічним Гаррі Монка створити ще одну сенсацію?

3. Атлетіко Мадрид – Барселона, Іспанія, 37-ий тур

Тиждень тому Валенсія зробила Барселоні шикарний подарунок. Левантійці відібрали очки в мадридського Реалу, тож уже в цьому турі Барселона може офіційно оформити чемпіонський титул. Потрібно лиш перемогти Атлетіко. В нинішньому сезоні команди зустрічалися вже тричі – і матч першого кола, і два матчі в Кубку Іспанії каталонці виграли. Чи вдасться «блаугранас» вчетверте поспіль переграти «матрацників» та відсвяткувати чемпіонство?

4. Депортіво – Леванте, Іспанія, 37-ий тур

Депортіво відчайдушно б’ється за виживання. У попередньому турі ла-корунці у виїзній зустрічі з Атлетіком Більбао боролись до самого кінця і були винагороджені голом на останній хвилині, який подарував команді нічию. І хоч галасійці досі в зоні вильоту, але Ейбару, він 17-ий, програють лише за додатковими показниками. Втім, пишатись Депору поки що особливо нічим. Востаннє «біло-блакитні» перемагали ще на початку лютого. Чи вдасться підопічним Віктора Санчеса перервати свою 14-матчеву безвиграшну серію у протистоянні з Леванте, яке набрало нині достатньо хороший хід і, фактично, вже гарантувало собі збереження прописки Прімері?

5. Аталанта – Дженоа, Італія, 36-ий тур

Аталанта вже в цьому турі може гарантувати собі збереження прописки в Серії «А» на наступний сезон. Потрібно лиш не програти вдома Дженоа. Такий сценарій виглядає цілком ймовірним, адже в 10-ти попередніх матчах чемпіонату бергамці зазнали лише однієї поразки, а в 4-ох останніх поєдинках з «грифонами» зіграли внічию. Чи завершиться все миром і цього разу?

6. Кальярі – Палермо, Італія, 36-ий тур

Кальярі ще має шанси врятуватися від вильоту, але вони, швидше, лише теоретичні – потрібно вигравати всі матчі, що залишилися до завершення сезону та сподіватися на те, що Аталанта, навпаки, не набере в 3-ох турах бодай очка. Такий сценарій, відверто, виглядає майже фантастичним, однак складати зброю, та ще й перед власними вболівальники,  сардинійці собі навряд чи дозволять. Тим більше, ще в пам’яті розгромна поразка в матчі першого кола, коли Палермо буквально знищив «острів’ян», забивши 5-ть м’ячів без відповіді. Чи здатен Кальярі на реванш?

7. Верона – Емполі, Італія, 36-ий тур

Матч, який немає жодного турнірного значення. Виліт, як і місце в зоні єврокубків, командам уже давно не загрожує, тому вони битимуться виключно за власний престиж. 4-ри попередні матчі Верони та Емполі принесли нічийний результат. Чи варто очікувати на 5-ту поспіль мирову в зустрічах «мастифів» та «синіх»?

8. Зволле – Фейеноорд, Нідерланди, 34-ий тур

Під завершення сезону Фейеноорд втратив форму. Роттердамці не можуть перемогти вже 4-ри тури поспіль – 2 нічиї та 2 поразки. Не легко команді Фреда Рюттена буде і в зустрічі проти Зволле. Хоча б з огляду на те, що в 16-ти домашніх матчах нинішнього сезоні «зірки» зазнали лише 2-ох поразок. Чи до снаги підопічним Роні Янса продовжити безвиграшну серію Фейеноорда до 5-ти поєдинків?

9. Ден Хааг – ПСВ Ейндховен, Нідерланди, 34-ий тур

ПСВ уже давно завоював чемпіонський титул, але оберти не збавив. Нині переможна серія ейндховенців нараховує вже 5-ть матчів і зупинятися на цьому вони навряд чи збираються. Тим більше, що Ден Хааг, традиційно, достатньо зручний суперник. «Червоно-білі» перемагають команду з Гааги ось уже 7 поєдинків поспіль. Чи до снаги «зелено-жовтим» перервати цю малоприємну для себе тенденцію?

10. Ексельсіор – АЗ Алкмаар, Нідерланди, 34-ий тур

Ексельсіор, попри 8-матчеву безвиграшну серію, гарантував собі збереження прописки в Ередвізії на наступний сезон. Відсвяткувати цю подію роттердамці сподіваються перемогою в домашній зустрічі з АЗ Алкмааром. Втім, зробити це буде не просто. Алкмаарці ведуть боротьбу за пряму путівку в Лігу Європи, тому докладуть всіх зусиль, щоб у зустрічі з аутсайдером набрати такі потрібні 3 пункти. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

11. Бреда – Гронінген, Нідерланди, 34-ий тур

Бреда готується до матчів плей-офф за збереження прописки в Ередвізії з Гоу Ехед Іглз, але спершу зіграє з Гронінгеном. Новоспечені володарі Кубка Нідерландів не програють своєму супернику ось уже 10-ть матчів поспіль – 6-ть перемог та 4-ри нічиї і зовсім не проти продовжити свою безпрограшну серію. Чи все ж Бреді вдасться її перервати?

12. Шарлеруа – Кортрейк, Бельгія, 2-ий етап, 8-ий тур

Тиждень тому Шарлеруа вдалося відібрати очки в лідера Жюпіле-Про-Ліги, зігравши на виїзді внічию з Гентом. Тепер на «червоних» очікує домашня дуель з Кортрейком, який останнім часом, здебільшого, розчаровує. Місяць тому команди розписали мирову. Що очікувати від суперників на цей раз?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 17-ого травня.

Ми у Viber!