0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 367-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 367-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Італії, Німеччини, Англії та Франції.

1. Інтер – Ювентус, Італія, 36-ий тур

Під кінець сезону Інтер розігрався. Міланці в рамках Серії «А» не програють вже 7 матчів поспіль, 4-ри з яких були виграні. Завдяки останнім успіхам команда Роберто Манчіні вклинилась в боротьбу за місце в зоні єврокубків. От тільки щоб туди потрапити, потрібно перемагати вдома Ювентус. Завдання нібито не таке вже й складне – туринці, гарантувавши собі черговий чемпіонський титул, втратили будь-яку турнірну мотивацію. До того ж, у середу «стара синьйора» провела надзвичайно виснажливий поєдинок у рамках півфіналу Ліги чемпіонів, вибивши з турніру сам мадридський Реал. Усе вказує на високу ймовірність перемоги Інтера, проте переграти вдома Ювентус міланцям не вдається ось уже 5-ть років поспіль.

2. Сампдорія – Лаціо, Італія, 36-ий тур

Лаціо залихоманило. Після 8-ми перемог поспіль «орли» несподівано втратили форму, вигравши з 5-ти попередніх матчів чемпіонату лише один. І вояж до Генуї нічого хорошого римлянам не віщує. Місцева Сампдорія продовжує битву за місце в зоні єврокубків, тож, поза сумнівом, гратиме з подвійною мотивацією. До того ж, генуезці прагнуть перервати безвиграшну серію в протистояннях з Лаціо, яка нараховує вже 6-ть матчів - 5-ть з них були програні. Чи до снаги команді Сініши Міхайловіча подужати «орлів» Стефано Піолі?

3. Вольфсбург – Борусія Дортмунд, Німеччина, 33-ий тур

Вольфсбург занадто рано повірив у своє 2-ге місце і не зчувся, як до нього впритул підібралась менхенгладбахська Борусія, яка нині на відстані всього 2 очок. А попереду у «вовків» не простий поєдинок з Борусією дортмундською, яка під кінець сезону нарешті розігралась, здобувши 3 перемоги в 4-ох попередніх турах. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

4. Вердер – Борусія Менхенгладбах, Німеччина, 33-ий тур

Вердер не полишає спроб зачепитись за місце в зоні єврокубків. Але щоби мрії стали реальністю, бременцям потрібно неодмінно перемагати вдома менхенгладбахську Борусію, а зробити це – завдання надзвичайної складності. Хоча б з огляду на те, що в другій частині сезону «жеребці» зазнали лише однієї поразки, а «музикам» не програють вже 4-ри матчі поспіль. Чи вдасться хлопцям Віктора Скрипника подужати амбітну команду Люсьєна Фавра?

5. Штутгарт – Гамбург, Німеччина, 33-ий тур

Колись грізні Штутгарт і Гамбург нині змушені боротися лише за виживання. Більше того, для «швабів» це мало не останній шанс врятуватися від вильоту, адже поразка, фактично, перетворює їх на команду Другої БундесЛіги. Не набагато кращі перспективи вимальовуються у випадку фіаско і в «динозаврів», які проводять один з найгірших сезонів в своїй історії. Господарський статус і статистика говорять на користь команди Хуба Стевенса. Із 7-ми попередніх матчів проти Гамбурга Штутгарт виграв 5-ть лише при одній поразці. Чим усе завершиться цього разу?

6. Вест Хем – Евертон, Англія, 37-ий тур

Ще взимку Вест Хем претендував на місце в зоні єврокубків, проте навесні розгубив форму, скотившись всередину турнірної таблиці. Натомість, Евертон після вильоту з Ліги Європи серйозно додав, але надто багато було втрачено на старті сезону, тож мерсисайдцям уже нічого особливо не світить. У матчі першого кола «ірискам» вдалося переграти «молотобійців». Чи здатні лондонці на реванш?

7. КПР – Ньюкасл, Англія, 37-ий тур

КПР, програвши в попередньому турі Манчестер Сіті, втратив усі шанси на збереження прописки в Прем’єр-Лізі. Втім, попсувати нерви суперникам «рейнджери» готові завжди. Особливо коли твій опонент – кульгаючий на обидві ноги Ньюкасл. «Сороки» не можуть перемогти ось уже 9-ть турів поспіль, зазнавши за цей час 8-ми! поразок. Чи до снаги команді Джона Карвера перервати свою жахливу серію в дуелі з «обручами»?

8. Сандерленд – Лестер Сіті, Англія, 37-ий тур

Лестер творить дива. «Лиси», які майже увесь сезон твердо стояли на виліт, здобули 6-ть перемог у 7-ми попередніх турах і тепер надзвичайно близькі до порятунку. Щоб остаточно гарантувати собі збереження прописки в еліті, команді Найджела Пірсона потрібно зовсім небагато – переграти Сандерленд. Однак, зробити це буде не просто. «Чорні коти» також борються за виживання, а 2 останні перемоги над Саутгемптоном та Евертоном говорять про серйозність їхніх намірів. Хто виграє битву аутсайдерів?

9. Бернлі – Сток Сіті, Англія, 37-ий тур

Перемога в попередньому турі над Халлом залишила Бернлі хоч і примарні, але шанси на збереження прописки в Прем’єр-Лізі. Шлях до спасіння у «бордових» лише один – здобути максимум очок у матчах, що залишились до завершення сезону і сподіватись на осічки конкурентів. Першим випробуванням на цій дорозі стане домашня дуель зі Стоком. «Гончарі» вже давно втратили турнірну мотивацію, гарантувавши собі місце всередині турнірної таблиці, але чи стане цей фактор додатковою перевагою команди Шона Дайча?

10. Лілль – Марсель, Франція, 37-ий тур

Схоже, після 4-ох поразок поспіль Марсель приходить до тями. Правансальці виграли в 2-ох попередніх турах, здолавши Мец і, що важливо, Монако, залишивши собі шанси на місце в топ-трійці та путівку в Лігу чемпіонів. От тільки щоб попередні успіхи не були даремними, команда Марсело Бьєлса зобов’язана перегравати на виїзді вже немотивований Лілль. Нібито все просто, але остання перемога Марселя на полі «догів» датована ще 2010-им роком. Чи до снаги гостям з Півдня переписати історію?

11. Евіан – Сент-Етьєн, Франція, 37-ий тур

Евіан догрався. «Рожево-білі» в рамках Ліги 1 не можуть перемогти вже 6-ть матчів поспіль, 4-ри з яких були програні і, як наслідок, опинилися в зоні вильоту. До рятівної позиції аж 4-ри! пункти, а це значить, що команді Паскаля Дюпра потрібно неодмінно перемагати Сент-Етьєн. Утім, очки «зеленим» також потрібні. Підопічні Крістофа Галтьє зберігають достатньо високі шанси на місце в топ-трійці, тож у зустрічі з аутсайдером неодмінно спробують виграти. Хто переможе в цій дуелі?

12. Реймс – Ренн, Франція, 37-ий тур

У попередньому турі Реймс здобув надзвичайно важливу перемогу у виїзній зустрічі з Евіаном і, схоже, гарантував собі збереження прописки в Лізі 1. Щоб не мати зайвих проблем, «червоно-білим» потрібно лиш переграти Ренн, який вже давно втратив будь-яку турнірну мотивацію і, фактично, грає зараз лише у власне задоволення. Чи до снаги Евіану подужати гордих, але немотивованих бретонців?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 16-ого травня.

Ми у Viber!