0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 366-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 366-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з півфінальних матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи, а також чемпіонатів України, Росії, італійської Серії «В» та французької Ліги 2.

1. Баварія – Барселона, Ліга чемпіонів, 1/2 фіналу, матч-відповідь

Тиждень тому Барселона взяла переконливий реванш за 2 розгромні поразки від Баварії в півфіналі Ліги чемпіонів 2-річної давнини. Тепер уже каталонці були значно сильнішими, впевнено обігравши мюнхенців з рахунком 3:0. Такий результат залишає підопічним Хосепа Гвардіоли дуже мало шансів на вихід до фіналу. Та й взагалі, чемпіон Німеччини не вражає, програвши 3 попередні матчі в усіх турнірах. У той же час «синьо-гранатових» не спинити – вони виграють уже 8-ий свій поєдинок в усіх змаганнях. Чи зуміє Барселона ще раз засмутити Баварію?

2. Реал (Мадрид) – Ювентус, Ліга чемпіонів, 1/2 фіналу, матч-відповідь

Зігравши минулих вихідних унічию з Валенсією, мадридський Реал практично втратив шанси наздогнати Барселону в боротьбі за титул чемпіона Прімери. Тож єдиним трофеєм, котрий «вершкові» ще можуть виграти в нинішньому сезоні залишається Кубок чемпіонів, діючим володарем якого саме «королівський клуб» і є. От лише Ювентус також налаштований рішуче. Туринці, яких до старту півфіналів ніхто не сприймав всерйоз, в першому матчі на власному полі перемогли мадридський Реал – 2:1. В усіх 7-ми попередніх випадках, коли «вершкові» програвали перший півфінальний матч Кубка чемпіонів, команда вилітала з турніру. Чи вдасться мадридцям переписати власну історію та пробитися до фіналу?

3. Дніпро – Наполі, Ліга Європи, 1/2 фіналу, матч-відповідь

Незважаючи на повну перевагу Наполі, Дніпру тиждень тому вдалося привезти сприятливий результат з Італії – 1:1. Але у Києві «синьо-біло-блакитним» буде аж ніяк не легше. Дніпропетровці продовжують боротьбу на 3 фронти, яка забирає в команди дуже багато сил. До того ж, чим ближче до фінішу сезону – тим більше проблем вони мають зі своїми суперниками. Не вирішили ще усіх своїх питань в Серії «А» і «партенопеї». Разом з тим, у столиці України італійці зроблять усе, щоб реабілітуватися за втрачену перемогу в Неаполі тиждень тому. Чи знайдуться в підопічних Мирона Маркевича свої аргументи?

4. Фіорентина – Севілья, Ліга Європи, 1/2 фіналу, матч-відповідь

Діючий переможець Ліги Європи Севілья всерйоз налаштований повторити своє минулорічне досягнення, знову вигравши почесний трофей. В першому півфінальному матчі «норвіонці» розгромили Фіорентину на власному полі – 3:0 і тепер їдуть до Флоренції, щоб закріпити свій успіх. Але «фіалки», які пожертвували успішним виступом в Серії «А» заради Ліги Європи, здаватися без бою не збираються. На що здатна команда Вінченцо Монтелли в подібній екстремальній ситуації?

5. Чорноморець – Металург (Запоріжжя), Україна, 24-ий тур

Чорноморець жахливо проводить весняну частину нинішнього чемпіонату України. Команда не може здобути перемогу в Прем’єр-лізі ще з початку листопада минулого року. У 7-ми попередніх поєдинках чемпіонату одесити спромоглися здобути лише одне очко, внаслідок чого скотилися в нижню частину турнірної таблиці. Вдалося за цей час випередити «моряків» і запорізькому Металургу, який навпаки – покращив своє турнірне становище за останній час. В минулому турі «червоно-чорно-жовті» перервали власну 4-матчеву серію без перемог, обігравши в домашній зустрічі Іллічівець. Чи вдасться команді Анатолія Чанцева здобути сприятливий результат ще й у виїзній грі проти проблемного Чорноморця?

6. Мордовія – Ростов, Росія, 28-ий тур

Здобувши 3 перемогти поспіль у Прем’єр-лізі, Мордовія піднялася в середину турнірної таблиці, практично убезпечивши себе від небажаної боротьби за виживання. Для того, аби офіційно зберегти прописку в найвищому дивізіоні російського футболу, у 3-х турах, що залишилися, саранцям слід набрати усього одне очко. Значно важче буде Ростову. «Жовто-сині» програли 2 свої попередні поєдинки і тепер від зони перехідних матчів їх відділяє лише 2 очки, а від зони вильоту – 4 пункти. Чи вдасться Мордовії продовжити свою переможну ходу, обігравши Ростов?

7. Перуджа – Карпі, Італія, Серія «В», 41-ий тур

Лише повернувшись до Серії «В» з нижчих дивізіонів, Перуджа одразу ставить перед собою мету потрапляння до еліти італійського футболу. Команда знаходиться в зоні плей-офф, не програє впродовж 11-ти матчів, але надто часто грає унічию. Тож завдання «грифонів» - втриматися у першій вісімці. Цього разу Перуджа поміряється силами з несподіваним достроковим переможцем Серії «В» - Карпі. «Біло-червоні» стали головним відкриттям нинішнього чемпіонату і тепер через матчі, що залишилися, ведуть підготовку до свого дебюту в Серії «А». Чи вистачить у Карпі мотивації, щоб відібрати очки у Перуджі?

8. Брест – Труа, Франція, Ліга 2, 37-ий тур

За 2 тури до завершення чемпіонату Брест має тільки теоретичні шанси на підвищення в класі. Команда посідає лише 6-те місце, але останнім часом демонструє не найкращі результати. В попередніх 9-ти турах Брест здобув лише одну перемогу, тож завдання повернення до Ліги 1, очевидно, доведеться відкласти ще на один сезон. Інша річ – Труа. Завдяки 7-ми перемогам у 8-ти останніх зустрічах підопічні Жана-Марка Фурлана достроково посіли перше місце в чемпіонаті, повернувшись після 2-річної перерви до найвищого французького дивізіону. Чого очікувати від новоспечених переможців Ліги 2 у Бресті?

9. Нансі – Анжер, Франція, Ліга 2, 37-ий тур

Матч безпосередніх конкурентів за одну з путівок до Ліги 1. Наразі 3-тє місце посідає Анжер, який випереджає Нансі, що йде 4-им, на 3 очки. От тільки виглядають останнім часом анжерці не так стабільно, як їх опонент. Підопічні Стефана Мулена здобули лише одну перемогу в 3-х попередніх поєдинках, в той час як «червоно-білі» не програють впродовж 5-ти матчів Ліги 2, вигравши 3 з них. Перемога Нансі над Анжером в особистій зустрічі зрівняє команди в турнірній таблиці за кількістю набраних очок. Чи зуміють анжерці уникнути поразки та втриматися на своїй нинішній позиції?

10. Тур – Діжон, Франція, Ліга 2, 37-ий тур

Тур робить усе можливе, щоб втриматися в Лізі 2. Команда значно покращила власні результати за останній час. В попередніх 7-ми поєдинках «блакитно-сірі» зазнали лише однієї поразки, що дозволило команді залишити зону вильоту і відірватися від неї на 3 очки. Але розслаблятися ще зарано, адже остаточно завдання збереження прописки в лізі – поки не  вирішене. Наступний суперник Тура – Діжон, який веде боротьбу за підвищення в класі. Хоча, домашня поразка від Шатору в попередньому турі значно ускладнила шанси «червоно-чорних». Тепер навіть 2 перемоги на фініші ще не гарантують Діжону здобуття 3-го місця, адже команді потрібно випередити і Нансі, і Анжер. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

11. Шатору – Гавр, Франція, Ліга 2, 37-ий тур

Навіть 3 перемоги, здобуті в 4-х попередніх поєдинках навряд чи дозволять Шатору врятуватися від пониження в класі. «Червоно-сині» кинулися виправляти становище занадто пізно – нині вони посідають передостаннє місце в Лізі 2 і від рятівної 17-ї сходинки їх відділяє 6 очок. А от Гавр вже спокійно дограє нинішній сезон, знаходячись на 7-ій позиції турнірної таблиці. В минулому турі «синьо-блакитні» перервали власну 5-матчеву безпрограшну серію, поступившись на власному полі Туру. Чи відбере Гавр очки у Шатору, офіційно опустивши свого суперника до Ліги 3?

12. Арль-Авіньон – Орлеан, Франція, Ліга 2, 37-ий тур

Арль-Авіньон – безнадійний аутсайдер Ліги 2, який вже навряд чи зможе піднятися вище останнього місця, котре нині посідає. В своїй останній домашній грі сезону «леви» зійдуться з Орлеаном, який веде відчайдушну боротьбу з Аяччо за збереження прописки в 2-му за силою дивізіоні французького футболу. Поки «жовто-червоні» знаходяться поза зоною вильоту, маючи стільки ж очок, як і Аяччо, але випереджаючи свого конкурента за додатковими показниками. От тільки останні результати Орлеана – не вражають. Команда здобула тільки одну перемогу в 11-ти попередніх турах, програвши більшість з цих поєдинків. Чи зуміє Арль-Авіньойон завдати поразки Орлеану, потягнувши слідом за собою до Ліги 3 і «жовто-червоних»?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 12-ого травня.

Ми у Viber!