0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 365-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 365-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів України, Італії, Іспанії, Німеччини, Франції, Шотландії та Росії.

1. Дніпро – Зоря, Україна, 23-ій тур

Розгромивши в гостях Чорноморець в матчі минулого туру, Дніпро обійшов Шахтар, піднявшись на «чисте» 2-ге місце турнірної таблиці Прем’єр-ліги. Саме на цій позиції, яка дає право презентувати Україну в Лізі чемпіонів у наступному сезоні, «синьо-біло-блакитні» і прагнуть закріпитися. Високі турнірні завдання ставить перед собою і Зоря. Наразі луганчани – 4-ті і мають непогані шанси другий сезон поспіль потрапити до Ліги Європи. «Чорно-білі» за останні роки перетворилися на одного з найнезручніших суперників для Дніпра. Дніпропетровці не можуть перемогти Зорю впродовж 5-ти особистих поєдинків поспіль, програвши 4 з них. Чи зміниться щось цього разу?

2. Лаціо – Інтер, Італія, 35-ий тур

На фініші сезону Лаціо виглядає вже не настільки переконливо, як ще місяць тому. «Орли» виграли лише один матч Серії «А» з попередніх 4-х, втративши таким чином 2-ге місце в турнірній таблиці. Однак в зоні Ліги чемпіонів команда продовжує перебувати і шанси на потрапляння до найпрестижнішого європейського клубного турніру має досить непогані. Що стосується Інтера, то «чорно-сині» за останній час значно додали. Підопічні Роберто Манчіні не програють впродовж 6-ти поєдинків чемпіонату і знаходяться на відстані усього 3-х очок від зони Ліги Європи. Чи вдасться Лаціо перервати тривалу безпрограшну серію Інтера?

3. Емполі – Фіорентина, Італія, 35-ий тур

Для Емполі перший після повернення в Серію «А» сезон видався досить успішним. Команда впевнено закріпилася в середині турнірної таблиці, задовго до завершення чемпіонату гарантувавши собі збереження прописки в еліті італійського футболу. Безпрограшна серія «синіх» в чемпіонаті наразі налічує 4 матчі. Цього разу Емполі поміряється силами з Фіорентиною. «Фіалки» останнім часом значно здали свої позиції. Але після 4-х поспіль поразок, флорентійці в минулому турі повернулися на шлях перемог, здолавши на власному полі Чезену і піднявшись у зону єврокубків. Наскільки вдалим виявиться візит команди Вінченцо Монтелли в Емполі?

4. Чезена – Сассуоло, Італія, 35-ий тур

З кожним наступним невдало проведеним матчем шанси Чезени на збереження прописки в Серії «А» стають усе примарнішими. «Морські коники» не можуть перемогти вже впродовж 9-ти поєдинків чемпіонату поспіль, тож передостання сходинка турнірної таблиці – саме та позиція, на яку заслуговує команда. Не набагато краще за Чезену виглядає нині і Сассуоло, яке в попередніх 5-ти матчах чемпіонату додало до свого активу тільки 2 очки. Щоправда, «зелено-чорні» знаходяться на відстані 10-ти очок від зони вильоту, тож можуть почувати себе спокійно. На що розраховувати Сассуоло в поєдинку проти одного з головних аутсайдерів?

5. Дженоа – Торіно, Італія, 35-ий тур

Дженоа усе ще розраховує зачепитися за одне з місць в зоні Ліги Європи, однак конкурентів у «червоно-синіх» - вистачає. Та й самі генуезці особливою стабільністю не відзначаються. Після кількох вдало проведених матчів, в минулому турі вони знову програли. Наразі Дженоа посідає 7-ме місце, відстаючи на 2 очки від 5-ї сходинки турнірної таблиці, на яку претендує. Трохи нижче за генуезців розташувався Торіно. «Бики» також теоретично ще не втратили шансів на потрапляння до єврокубків за підсумками сезону. От тільки не з такими результатами, які команда демонструє останнім часом. В 5-ти попередніх турах «бордові» здобули лише одну перемогу. Дженоа впродовж 5-ти особистих зустрічей в Серії «А» не може перемогти Торіно. Чи вдасться «грифонам» засмутити «биків» цього разу?

6. Сельта – Севілья, Іспанія, 36-ий тур

Сельта уже може спокійно догравати нинішній чемпіонат. Футболісти з Віго знаходяться в середині турнірної таблиці і ні на що не претендують. Але відсутність турнірної мотивації не заважає «кельтам» демонструвати досить непогані результати. В 6-ти останніх матчах команда зазнала лише однієї поразки. А от у Севільї – найважливіші випробування ще попереду. Поступившись в минулому турі Прімери мадридському Реалу «норвіонці» не лише перервали власну тривалу безпрограшну серію, але й відстали на 3 очки від Валенсії в боротьбі за місце в зоні Ліги чемпіонів. Тож потрібно надолужувати втрачене. Чи зуміє Сельта щось протиставити підопічним Унаї Емері?

7. Альмерія – Малага, Іспанія, 36-ий тур

Завдання Альмерії – зберегти прописку в Прімері на наступний сезон. Уже тривалий час «червоно-білі» балансують на межі зони вильоту, але поки туди не потрапляють. Якщо в гостях підопічні Серхі Бархуана виглядають зовсім безпорадно, то на власному полі їм регулярно вдається набирати очки – вдома команда не програє 3 матчі поспіль. Значно спокійнішим завершення чемпіонату буде для Малаги. «Анчоуси» - типові середняки Прімери, які вже не піднімуться вище. За останній час Малага значно збавила свої оберти, видавши серію з 8-ми матчів без перемог. Чи під силу Альмерії обіграти такого суперника?

8. Райо Вальєкано – Хетафе, Іспанія, 36-ий тур

У 3-х попередніх турах Прімери Райо Вальєкано здобуло лише 2 очки. Але нічийні результати з Валенсією на власному полі та Еспаньолом в гостях в останніх турах аж ніяк не можна назвати невдалими результатами для мадридців, що знаходяться в середині турнірної таблиці. Повернутися на шлях перемог «бджоли» матимуть можливість в протистоянні з Хетафе, яке переживає серйозну кризу. «Сині програли» 4 свої попередні матчі чемпіонату Іспанії і ще остаточно не гарантували собі збереження прописки у Прімері на наступний сезон – за 3 тури до фінішу від зони вильоту команду відділяє 6 очок. 4 останні зустрічі між цими суперниками незмінно приносили перемогу гостям – тричі мадридцям і одного разу – «синім». Чим завершиться чергове побачення команд?

9. Кельн – Шальке, Німеччина, 32-ий тур

Хоча Кельн і знаходиться в середині турнірної таблиці Бундесліги, теоретично команда ще може опинитися в зоні вильоту за підсумками сезону. Щоб цього уникнути, «козлам» потрібно набрати ще кілька очок в матчах, що залишилися. Безпрограшна серія підопічних Петера Штегера в чемпіонаті налічує 4 матчі, 3 попередні з яких Кельн завершив унічию. Що стосується Шальке, то в минулому турі гельзенкірхенці здобули свою першу перемогу за 7 останніх турів, що дозволило «кобальтовим» закріпитися на 5-му місці. Але й для них боротьба за місця в зоні єврокубків ще далеко не завершена. В 9-ти попередніх особистих поєдинках між Кельном та Шальке не було зафіксовано жодної нічиєї. Чи виявлять команди сильнішого і цього разу?

10. Марсель – Монако, Франція, 36-ий тур

Жахлива серія Марселя з 4-х поразок поспіль – лишилася позаду. В минулому турі «провансальці» нарешті здобули таку очікувану перемогу, здолавши в гостях Мец. Підопічні Марсело Бьєлси усе ще зберігають шанси повернутися в зону Ліги чемпіонів, хоча вони, відверто кажучи, - не дуже великі. Саме Монако є головним опонентом Марселя в боротьбі за 3-тю сходинку турнірної таблиці. Поки «червоно-білі» роблять усе від себе залежне, щоб 2-ий сезон поспіль зіграти в головному єврокубку. Монегаски не програють впродовж 11-ти матчів Ліги 1 поспіль, відірвавшись від «провансальців» на 5 очок. Чи вдасться Марселю здолати свого опонента, скоротивши відставання від Монако до мінімуму?

11. Абердин – Селтик, Шотландія, 2-ий етап, 3-ій тур

Матч 2-х кращих команд Шотландії нинішнього сезону. Разом з тим, інтрига в боротьбі за перше місце остаточно згасла ще після минулого туру. Причому, чемпіонський титул Селтику подарував сам Абердин, який після 4-х поспіль перемог, тиждень тому поступився в гостях Данді Юнайтед. «Кельти» одразу ж скористалися подібним подарунком, вчетверте поспіль оформивши титул чемпіона шотландської Прем’єр-ліги. З 2-ї позиції турнірної таблиці Абердин також вже ніхто не зможе потіснити. За таких умов поєдинок дострокових чемпіона та срібного призера набуває майже товариського характеру. Який результат він нам подарує?

12. Терек – Спартак (Москва), Росія, 27-ий тур

Обігравши тиждень тому в гостях Ростов – 1:0, Терек перервав власну серію з 4-х матчів без перемог. Грозненці знаходяться в середині турнірної таблиці, хоча остаточно місця в Прем’єр-лізі на наступний сезон собі ще не гарантували. Черговий суперник Терека – московський Спартак. «Червоно-білі» проводять ще один невдалий для себе сезон. Команда знаходиться поза зоною єврокубків, хоча останні результати москвичів (7 очок в 3-х попередніх турах), вселяють оптимізм уболівальникам «народної команди». Від першої п’ятірки команд ліги московський Спартак відстає на 4 очки. Чи вдасться Тереку пригальмувати столичних футболістів?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 неділі, 10-ого травня.

Ми у Viber!