0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 364-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 374-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Італії, Австрії та іспанської Сегунди.

1. Наполі – Лаціо, Італія, 38-ий тур

Битва за 3-тє місце та путівку в Лігу чемпіонів. У попередньому турі Лаціо не встояв у римському дербі, подарувавши надію Наполі. Тепер, щоб завоювати «бронзу» і таки зіграти в наступному сезоні у Лізі чемпіонів, столичним «орлам» потрібно не програти в Неаполі. А ось «партенопеї» влаштує лише перемога, оскільки наразі вони відстають від римлян на 3 пункти. У матчі першого кола, який відбувся в Римі, неаполітанці здобули мінімальну перемогу. Чи вдасться господарям «Сан Паоло» вдруге в сезоні переграти Лаціо, провівши Рафаеля Бенітітеса в мадридський Реал яскравою і надзвичайно важливою «вікторією»?

2. Верона – Ювентус, Італія, 38-ий тур

Ювентус продовжує готуватись до фіналу Ліги чемпіонів з Барселоною, але розслабленості собі не дозволяє. Наприклад, посеред минулого тижня туринці здобули Кубок Італії, перегравши у фіналі Лаціо, а в попередньому турі чемпіонату переграли вдома Наполі, зробити що, традиційно, не просто. Фаворитом «стара синьйора» буде і у виїзному матчі проти Верони. Тим більше, що в нинішньому сезоні команда Массиміліано Аллегрі вже двічі познущалась з «мастифів», перегравши їх спершу в Серії «А», а потім і в Кубу із загальним рахунком 10:1. Чи вдасться веронцям помститись за ті фіаско?

3. Аталанта – Мілан, Італія, 38-ий тур

Нинішній сезон Мілан прагне чим скоріше забути, адже так низько в турнірній таблиці «червоно-чорні», вони зараз 10-ті, не були вже давно. Після вояжу до Бергамо Філіппо Індзагі з величезною долею вірогідності буде відправлений у відставку, а піднімати команду з руїн буде вже інший наставник. Чи вдасться «супер Піппо» грюкнути на прощання дверима, чи все ж Аталанта втретє поспіль переможе Мілан?

4. Сассуоло – Дженоа, Італія, 38-ий тур

На фініші сезону Сассуоло несподівано набрало форму. В активі «зелено-чорних» 3 перемоги поспіль і вони зовсім не проти здобути 4-ту. От тільки зробити це буде надзвичайно складно. Хоча б з огляду на те, що Дженоа виграла 7 з 9-ти попередніх матчів чемпіонату і, попри всі проблеми, продовжує боротьбу за місце в зоні єврокубків. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

5. Кальярі – Удінезе, Італія, 38-ий тур

Кальярі прокинулось, але запізно. У 6-ти попередніх турах сардинійці здобули 3 перемоги, але уникнути вильоту їм уже не вдасться – надто багато було втрачено раніше. Тому головне завдання «острів’ян» на останній матч сезону – перемогою подякувати вболівальникам за підтримку. Чи вдасться команді Джанлуки Фести подужати Удінезе, завдавши фріульцям 4-ої поразки поспіль?

6. Тенеріфе – Бетіс, Іспанія, Сегунда, 41-ий тур

У нинішньому сезоні Бетіс демонструє неймовірну стабільність. У 26-ти попередніх турах севільці здобули 19-ть перемог при одній поразці, достроково  вигравши другий за престижністю дивізіон Іспанії. Гарантувавши собі вихід до Прімери, «огірки» можуть розслабитись і в останніх 2-ох матчах грати у власне задоволення. Чи скористається Тенеріфе, якому достатньо однієї перемоги для збереження прописки в Сегунді, відсутністю мотивації в «зелено-білих»?

7. Алавес – Вальядолід, Іспанія, Сегунда, 41-ий тур

Як не старався Вальядолід, але завоювати пряму путівку до Прімери «фіолетово-білим» так і не вдалося. Втім, шанс потрапити в еліту іспанського футболу команда Рубі все ще зберігає – через матчі плей-офф, які будуть зіграні по завершенню регулярного сезону. Але спершу доведеться з’їздити на побачення з Алавесом. Баски, традиційно, полюбляють псувати Вальядоліду життя, здобувши в очних дуелях із цим суперником ось уже 4-ри перемоги поспіль. Чи буде 5-та?

8. Расінг – Понферрадіна, Іспанія, Сегунда, 41-ий тур

Ще не так давно Расінг був клубом Прімери, а нині змушений боротись за виживання в Сегунді. У попередньому турі сантандерці, перегравши на виїзді Нумансію, таки залишили зону вильоту, але радіти поки що зарано – конкуренти зовсім близько, а грати ще 2 тури. Наступний суперник «горців» - Понферрадіна, яка втратила форму, але не полишає надій зачепитись за місце в зоні плей-офф. У кого більше шансів на успіх у цій дуелі?

9. Аустрія – Зальцбург, Австрія, 36-ий тур

Зальцбург достроково гарантував собі черговий чемпіонський титул, а безпрограшна серія «биків» у чемпіонаті нараховує 9-ть матчів, 7 з яких були виграні. Втім, на легку прогулянку у Відні «червоно-білим» розраховувати не варто. Місцева Аустрія, хоч і не хапає зірок з неба, але на власній арені полюбляє псувати нерви командам з верхньої частини турнірної таблиці. Чи вдасться «фіалкам» завдати Зальцбургу першої поразки за два місяці?

10. Вольфсбергер – Рапід Відень, Австрія, 36-ий тур

Вольфсбергер, зазнавши 3-ох поразок в 4-ох попередніх турах, втратив усі шанси на місце в зоні єврокубків, тож у матчі з Рапідом гратиме без особливої турнірної мотивації. Те ж саме стосується і віденців, які вже гарантували собі 2-ге місце та квиток у Лігу чемпіонів. Чи вдасться «вовкам» на мажорній ноті завершити сезон?

11. Гредіг – Адміра-Ваккер, Австрія, 36-ий тур

Адміра-Ваккер бавиться з вогнем, ризикуючи за підсумками сезону вилетіти з найвищого австрійського дивізіону. Щоб цього не сталося, потрібно, як мінімум, не програти в останньому турі. Все б нічого, але вдома Гредіг перемагає Адміру ось уже 3 матчі поспіль і зовсім не проти зробити це знову. Чи до снаги Адмірі зламати цю малоприємну для себе тенденцію?

12. Вінер-Нойштадт – Альтах, Австрія, 36-ий тур

Набравши в 3-ох попередніх турах 5 очок, Вінер-Нойштадт залишив собі, хоч і примарні, але шанси на порятунок. Щоб уникнути вильоту, «синьо-білим» потрібно перемагати вже немотивований Альтах та сподіватись на поразку Адміри-Ваккер у паралельному матчі. Чим завершиться це протистояння?

Зробити свої ставки Ви можете до 17.25 неділі, 31-ого травня.

Ми у Viber!