0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 364-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 365-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Англії, Німеччини, Франції та Італії.

1. Сток Сіті – Тоттенхем, Англія, 36-ий тур

Ще не так давно Тоттенхем був одним з претендентів на місце в топ-четвірці, але несподівано розгубив форму і тепер ризикує «пролетіти» навіть повз зону Ліги Європи. Воно й не дивно, адже в 7-ми попередніх турах «шпори» спромоглися лише на 2 перемоги. А попереду виїзна дуель з міцним Стоком, який завжди радий попсувати нерви англійським грандам. До слова, в першому колі «гончарі» перемогли лондонців на їхньому полі і зовсім не проти зробити це знову – вже вдома. Чи вдасться команді Маурісіо Почеттіно помститись Стоку за поразку на «Уайт Харт Лейн»?

2. Ньюкасл – Вест Бромвіч, Англія, 36-ий тур

Падіння Ньюкасла продовжується. «Сороки» програють вже 8! турів поспіль, опинившись у безпосередній близькості до зони вильоту. І щастя Джона Карвера, що наступним суперником його команди буде Вест Бромвіч, який після виїзної перемоги над Манчестер Юнайтед уже гарантував собі збереження прописки в еліті. Чи стане фактор відсутності мотивації в «дроздів» запорукою перемоги бідового Ньюкасла?

3. Астон Вілла – Вест Хем, Англія, 36-ий тур

Під орудою Тіма Шервуда Астон Вілла ожила. Бірмінгемці героїчно вийшли у фінал Кубка Англії, але завдання врятуватися від вильоту в Прем’єр-Лізі також ніхто не скасовував. Шанси уникнути пониження в класі у «вілланів», поза сумнівом, є. От тільки щоб убезпечити себе від можливих неприємностей, потрібно перемагати Вест Хем. Нібито нічого складного, але вже 3 матчі поспіль із «молотобійцями» Вілла не може не те що виграти, а навіть забити гол. Чи варто очікувати на завершення безгольової та безвиграшної серій бірмінгемців у зустрічах з Вест Хемом?

4. Лестер – Саутгемптон, Англія, 36-ий тур

Лестер не втомлюється дивувати. «Лиси», здобувши 5-ть! перемог у 6-ти попередніх турах, залишили зону вильоту, але спокійного життя поки що собі не гарантували. Щоби мрії про ще один сезон у Прем’єр-Лізі стали реальністю, команда Найджела Пірсона має набирати 3 пункти в домашньому протистоянні із Саутгемптоном, а зробити це буде надзвичайно складно. «Святі» в нинішньому сезоні славляться впертим характером і очки просто так нікому не роздають – самим потрібні. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

5. Борусія Менхенгладбах – Байер, Німеччина, 32-ий тур

Битва за 3-тє місце та пряму путівку до Ліги чемпіонів. Поки що більше шансів у менхенгладбахської Борусії, яка випереджає Байер на 2 пункти. На користь «жеребців» говорить і господарський статус. А ось статистика прихильників Гладбаха не порадує. Леверкузенці не програють Борусії вже 5-ть матчів поспіль – 2 перемоги та 3 нічиї і, поза сумнівом,  зроблять все від себе залежне, щоби продовжити безпрограшну серію в дуелях з менхенгладбахцями. У кого більше шансів на успіх у цьому протистоянні?

6. Ганновер – Вердер, Німеччина, 32-ий тур

Рокіровка на тренерському містку Ганновера, схоже, пішла команді на користь. У попередньому турі «96-ті» зуміли не програти на виїзді Вольфсбургу, хоча і «горіли» після першого тайму 0:2, але, врешті-решт, вирвали нічию – 2:2. Втім, почивати на лаврах «червоно-чорним» ніколи – вони і досі в зоні вильоту, тому в домашній зустрічі з Вердером потрібно неодмінно перемагати. От тільки у бременців, які борються за місце в єврокубках, свої плани на гру і господарям вони навряд чи сподобаються. Чиї амбіції переможуть?

7. Айнтрахт Франкфурт – Хоффенхайм, Німеччина, 32-ий тур

Після 3-ох поразок поспіль Хоффенхайм помалу приходить до тями. Спершу «селяни» подужали на виїзді Ганновер, а тиждень тому привезли нічию з Дортмунда, поділивши очки з тамтешньою Борусією. Завдяки останнім успіхам у команди Маркуса Гісдоля знову в боротьбі за місце в зоні єврокубків. Натомість, Айнтрахт, схоже, втрапив у кризу. Франкфуртці не можуть перемогти вже 6-ть турів поспіль, а в 4-ох попередніх матчах не спромоглися навіть на 1 забитий м’яч. Чи вдасться «банкірам» перервати серію невдач у протистоянні з Хоффенхаймом, який будь-що прагне виграти?

8. Тулуза – Лілль, Франція, 36-ий тур

Майже всю другу частину сезону Тулуза клеїла дурня і лише коли запахло смаженим, «фіолетово-білі» взялися за голову. Команда Домініка Аррібажа, вигравши 2 матчі поспіль, трохи відірвалась від зони вильоту, але небезпека пониження в класі нікуди не поділася. Тим більше, що попереду дуель з міцним та непоступливим Ліллем, яка нічого хорошого не віщує. Хоча б з огляду на те, що в 10-ти попередніх матчах проти «догів» Тулуза здобула лише 1 перемогу. Чи до снаги господарям зламати малоприємні тенденції попередніх сезонів і таки подужати незручного суперника?

9. Евіан – Реймс, Франція, 36-ий тур

Евіан не може перемогти вже 5-ть турів поспіль – 2 нічиї та 3 поразки і, як наслідок, опинився в зоні вильоту. Залишити її команда Паскаля Дюпра має шанс після матчу із Рейсом. Щоправда, лише у випадку перемоги. От тільки на власному полі Евіан ще жодного разу в історії не перегравав «червоно-білих». Чи варто очікувати на цю подія в 36-ому турі нинішнього сезону Ліги 1?

10. Мец - Лор’ян, Франція, 36-ий тур

Шанси Меца врятуватися від вильоту лише теоретичні. Втім, «темно-бордові» обіцяють боротися поки залишається хоч найменша можливість. Змагається за виживання і Лорьян, якого від небезпечної зони відділяє лише 2 пункти. Статистика говорить на користь «мерлузових». У 6-ти попередніх матчах проти Меца Лорьян здобув 5-ть перемог при одній нічиїй. Як усе буде цього разу?

11. Удінезе – Сампдорія, Італія, 35-ий тур

Удінезе нарешті перевалило за заповітну позначку в 40 балів і тепер нарешті може зітхнути з полегшенням – виліт фріульцям уже точно не загрожує. А ось Сампдорія, попри 6-матчеву безвиграшну серію, не полишає спроб зайняти місце в зоні єврокубків. Чи допоможе генуезцям відсутність мотивації у «зебр» здобути таку потрібну перемогу?

12. Мілан – Рома, Італія, 35-ий тур

Регулярні фіаско Мілана, схоже, стають вже чимось буденним. «Червоно-чорні» програли 3 матчі поспіль і у випадку ще однієї невдачі ризикують опинитися в нижній частині турнірної таблиці. І такий сценарій виглядає цілком ймовірним, адже на «Сан Сіро» завітає надмотивована Рома, яка веде боротьбу за місце в топ-трійці. У матчі першого кола команди розійшлися кульовим миром. Що очікувати від мілансько-римської дуелі на цей раз?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 9-ого травня.

Ми у Viber!