0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 363-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 363-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи, а також чемпіонатів Шотландії, французької Ліги 2 та Німеччини.

1. Ювентус – Реал (Мадрид), Ліга чемпіонів, 1/2 фіналу, перший матч

Ювентус проводить відмінний сезон. Минулих вихідних туринці стали чемпіонами Італії, до того ж, «стара синьйора» вперше за останні 12 років потрапила до півфіналу Ліги чемпіонів. На цій стадії змагань італійці зустрінуться з діючими переможцями турніру – футболістами мадридського Реалу. Якщо Ювентус останнім часом не завжди виглядає стабільно, то «королівський клуб» видав серію з 9-ти матчів без поразок в усіх турнірах, 8 з яких – виграв. Чи зуміє команда Массиміліано Аллегрі дати бій «вершковим», які вважаються фаворитами пари?

2. Барселона – Баварія, Ліга чемпіонів, 1/2 фіналу, перший матч

Під кінець сезону Барселона набрала фантастичну форму. З попередніх 16-ти поєдинків усіх турнірів каталонці 15 виграли і ще одного разу зіграли унічию. Тепер «синьо-гранатові» поміряються силами з Баварією в півфіналі Ліги чемпіонів. Мюнхенці, у свою чергу, виглядають не так яскраво. Проте, це не завадило команді Хочепа Гвардіоли стати чемпіоном Німеччини нещодавно. 2 роки тому Барселона та Баварія також зійшлися між собою в 1/2 фіналу Ліги чемпіонів. Тоді мюнхенці двічі розгромили іспанців, вигравши, у підсумку, почесний трофей. Як буде цього разу?

3. Наполі – Дніпро, Ліга Європи, 1/2 фіналу, перший матч

Уже давно Наполі не підходив так близько до здобуття єврокубкового трофею. Увесь свій справжній потенціал підопічні Рафаеля Бенітеса продемонстрували в попередньому раунді Ліги Європи, коли не залишили жодних шансів міцному німецькому Вольфсбургу. Перемогу більшість спеціалістів пророкує «партенопеї» і в протистоянні з Дніпром. От тільки дніпропетровці, які проводять найуспішніший єврокубковий сезон у власній історії, навряд чи здадуться без бою. Який результат принесе поєдинок у Неаполі?

4. Севілья – Фіорентина, Ліга Європи, 1/2 фіналу, перший матч

Поступившись минулих вихідних на власному полі мадридському Реалу, Севілья перервала власну серію з 15-ти матчів без поразок в усіх турнірах. Але один з найважливіших поєдинків сезону – проти Фіорентини – у іспанців ще попереду. «Фіалки», у свою чергу, також серйозно налаштовані на успішний виступ в Лізі Європи, досить часто жертвуючи задля цього матчами Серії «А». Чи вдасться діючому переможцю Ліги Європи Севільї обіграти Фіорентину на «Рамон Санчес Пісхуані», зробивши ще один крок для виходу до фіналу турніру 2-ий рік поспіль?

5. Івернесс – Данді Юнайтед, Шотландія, 29-ий тур

Навіть серія з 9-ти матчів без перемог не заважає Івернесу претендувати на 3-тє місце турнірної таблиці, яке він нині посідає. Щоправда, якщо команда і надалі демонструватиме настільки невиразну гру, то ризикує втратити свою нинішню позицію. Так одразу 2 клуби відстають від «червоно-синіх» усього на 4 очки. Серед них – і Данді Юнайтед. «Мандарини» останнім часом також різко збавили оберти, але в минулому турі повернулися на шлях перемог, обігравши на власному полі Абердін. Чи вдасться Івернесу перервати свою тривалу безвиграшну серію в матчі з безпосереднім конкурентом в боротьбі за «бронзу» шотландського чемпіонату?

6. Мозервелл – Кілмарнок, Шотландія, 2-ий етап, 3-ій тур

Срібний призер минулого чемпіонату Мозервел жахливо проводить нинішній сезон. Команда посідає передостаннє місце турнірної таблиці і ризикує понизитися в класі. Не вселяють оптимізму і останні результати Мозервелла – в 3-х попередніх турах він спромігся здобути лише одне очко. Ще серйознішу кризу переживає зараз Кілмарнок, який програв 6 поспіль матчів шотландської Прем’єр-ліги. Щоправда, очок, здобутих раніше, «кіллі» цілком вистачає, щоб почуватися у безпеці. Чи зможе Кільмарнок розраховувати на сприятливий результат в поєдинку проти одного з головних аутсайдерів?

7. Аяччо – Брест, Франція, Ліга 2, 36-ий тур

4 поспіль поразки Аяччо в Лізі 2, відкинули команду в зону вильоту, вибратися з якої буде дуже непросто. Хоча, шанси, безумовно, ще є. За 3 тури до завершення чемпіонату від рятівної 17-ої позиції «ведмедів» відділяє усього 2 очки. Наступний суперник Аяччо – Брест, який також не вражає. В попередніх 7-ми матчах чемпіонату «червоно-білі» здобули усього одну перемогу, після чого практично втратили шанси на повернення до найвищого дивізіону французького футболу. Чи зуміє Аяччо перервати власну серію невдач?

8. Клермон – Нансі, Франція, Ліга 2, 36-ий тур

Нестабільний раніше Клермон на фініші сезону демонструє усі свої найкращі якості. Команда не програє впродовж 7-ми матчів чемпіонату, а в 6-ти попередніх з них ще й утримує власні ворота в недоторканості. Щоправда, нічого окрім морального задоволення це Клермону не принесе, оскільки вище середини турнірної таблиці клуб піднятися вже не зможе. Впродовж 4-х турів не програє і Нансі, чергуючи домашні перемоги з виїзними нічиїми. Наразі підопічні Габріеля Патріка посідають 5-те місце турнірної таблиці, але їхні шанси потрапити до трійки лідерів і підвищитися в класі – мізерні. Чим завершиться протистояння команд, які давно не програють?

9. Ньор Шамоні – Осер, Франція, Ліга 2, 36-ий тур

Ньор Шамоні переживає серйозний підйом. «Синьо-білі» виграли 4 з 5-ти матчів Ліги 2, піднявшись в середину турнірної таблиці – на 10-те місце. Черговим випробуванням для команди стане поєдинок проти Осера, який має лише на одне очко більше, ніж Ньор Шамоні. «Бургундці» вже впродовж майже місяця не знають радості перемог, здобувши в 4-х попередніх турах усього 2 очки. Чи зуміє Ньор Шамоні ще раз виграти, випередивши заодно Осер в таблиці чемпіонату?

10. Орлеан – Нім, Франція, Ліга 2, 36-ий тур

Дебютант Ліги 2 Орлеан докладає усіх зусиль, щоб уникнути пониження в класі. За 3 тури до завершення чемпіонату «червоно-жовті» мають перевагу у 2 очки над зоною вильоту. Разом з тим, виглядають останнім часом футболісти Орлеана дуже слабко. З 6-ти попередніх поєдинків команда програла 5, здобувши за цей час лише одну перемогу. Але більше втрачати очок «червоно-жовтим» не можна – ще одна невдача може перетворити їх на одного з головних аутсайдерів ліги. В жахливій формі знаходиться і Нім, який програє вже 6-ий поєдинок поспіль. Але, на відміну від свого нинішнього суперника, «червоно-білі» місце в Лізі 2 на наступний сезон собі вже гарантували. Чи вдасться Орлеану обіграти немотивований Нім?

11. Валансьєн – Лаваль, Франція, Ліга 2, 36-ий тур

Ще минулого сезону Валансьєн виступав у еліті французького футболу, а нині команда вже ризикує залишити і Лігу 2. Принаймні, незадовго до фінішу сезону підопічні Якобса Аріеля усе ще ведуть боротьбу за виживання, знаходячись в небезпечній близькості від зони вильоту. В 3-х попередніх турах Валансьєн здобув тільки одне очко, що не може не хвилювати прихильників команди. Значно впевненіше почуває себе Лаваль, який знаходиться в середині турнірної таблиці. Найулюбленішим результатом «помаранчево-чорних» останнім часом є нічия. Саме так завершувалися 5 з 7-ми попередніх поєдинків за участю Лаваля. Чи чинитимуть «помаранчево-чорні» гідний опір одному з борців за виживання?

12. Гамбург – Фрайбург, Німеччина, 32-ий тур

Гамбург дуже своєчасно повернувся на шлях перемог. Після серії з 5-ти поразок поспіль, «динозаври» виграли 2 матчі Бундесліги поспіль. Це дозволило підопічним Бруно Лаббадіа залишити не лише останнє місце турнірної таблиці, але й зону вильоту взагалі. Але розслаблятися Гамбургу не можна в жодному разі – будь-яка наступна невдача значно погіршить шанси «динозаврів» на збереження прописки в Бундеслізі. Веде боротьбу за виживання і Фрайбург, який поки відстає від Гамбурга на одне очко. Безвиграшна серія підопічних Крістіана Штрайха налічує 4 матчі. Чи зуміє Гамбург продовжити свою переможну серію, обігравши одного зі своїх безпосередніх конкурентів?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 5-ого травня.

Ми у Viber!