0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 362-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 362-ого тиражу, який складатиметься з матчів чемпіонатів Англії, Німеччини, Італії, Іспанії, Бельгії, Швейцарії, України та фіналу Кубка Нідерландів.

1. Тоттенхем – Манчестер Сіті, Англія, 35-ий тур

Під кінець сезону Тоттенхем розгубив форму, випавши з боротьби за місце в топ-четвірці. З 6-ти попередніх матчів чемпіонату «шпори» виграли лише 2, а англійська преса знову заговорила про можливу відставку Маурісіо Почеттіно за підсумками сезону. Позатикати роти критикам лондонці сподіваються у домашній зустрічі з Манчестер Сіті, який останнім часом вкрай невдало грає на виїзді, програвши 4-ри гостьові поєдинки поспіль. А ось статистика цілком і повністю говорить на користь манкуніанців. З 9-ти попередніх матчів проти Тоттенхема Сіті виграв 7 лише при одній поразці. Більше того, в 3-ох останніх матчах з клубом із Північного Лондону «блакитна луна» перемагала з різницею, щонайменше, в 3 м’ячі. Чи до снаги підопічним Почеттіно помститись за попередні фіаско?

2. Герта – Борусія Менхенгладбах, Німеччина, 31-ий тур

У другій частині сезону менхенгладбахська Борусія демонструє, напевно, найстабільніший футбол у всій БундесЛізі. З 13-ти матчів чемпіонату після зимової перерви «жеребці» виграли 9-ть лише при одній поразці, а після перемоги в попередньому турі над Вольфсбургом знову окупували 3-тє місце турнірної таблиці, яке гарантує пряму путівку до Ліги чемпіонів. Чи залишиться там команда Люсьєна Фавра після виїзної дуелі із Гертою, яка продовжує боротьбу за виживання?

3. Наполі – Мілан, Італія, 34-ий тур

Наполі зразка нинішнього сезону – команда вражаючих контрастів. «Партенопеї» можуть розгромити Фіорентину та Вольфсбург, після чого без варіантів програти більш, ніж скромному Емполі, як це було посеред тижня. А, між тим, завдання зайняти місце в топ-трійці ніхто не скасовував. Щоб туди потрапити, команда Рафаеля Бентіса має неодмінно перемагати вдома Мілан. Зважаючи на нинішню форму «червоно-чорних», завдання нібито і не надто складне. Чи все ж команда Філіппо Індзагі покаже зуби?

4. Верона – Удінезе, Італія, 34-ий тур

Навесні Верона знову розігралась. З 10-ти попередніх матчів чемпіонату «мастіфи» програли лише 2 при 4-ох перемогах і 4-ох нічиїх. Як наслідок, команда Андреа Мандорліні убезпечила себе від боротьби за виживання, але і місце в зоні єврокубків їй також уже не світить. Те ж саме стосується і Удінезе. От тільки фріульці, на відміну від свого суперника, під завершення сезону геть розгубили форму, здобувши у 8-ми попередніх турах лише 1 перемогу. На що очікувати від нестабільних «зебр» у Вероні?

5. Кальярі – Парма, Італія, 34-ий тур

Останній шанс для Кальярі. Якщо сардинійці ще сподіваються втриматись в Серії «А», мають неодмінно перемагати Парму. Завдання, зважаючи на нинішній стан «хрестоносців», нібито не надто складне, от тільки з 9-ти попередніх матчів проти пармезанців «острів’яни» виграли лише 1. Чи до снаги Кальярі зламати малоприємні тенденції попередніх сезонів, знову гучно заявивши про своє бажання залишитись в еліті італійського футболу ще на один сезон?

6. Хетафе – Гранада, Іспанія, 35-ий тур

Хетафе, відірвавшись від зони вильоту, збавило оберти. Мадридці програли 3 матчі поспіль, в яких не забили жодного м’яча, тож до зустрічі з Гранадою підходять надмотивованими. Ще одну поразку, та ще й від кризових андалусійців, уболівальники, банально, не зрозуміють. Тим більше, що «насріди», програвши в попередньому турі Еспаньолу, схоже, остаточно втратили шанси зберегти прописку в Прімері ще на один сезон. Чи все ж ні?

7. Альмерія – Сельта, Іспанія, 35-ий тур

Альмерія в нинішньому сезоні не хапає зірок з неба, але намагається боротися в кожному матчі, незважаючи на ім’я та статус суперника. Воно й не дивно, адже «червоно-білі» ведуть виснажливу боротьбу за виживання. Наступний суперник андалусійців – міцна Сельта. Галісійці після зимового спаду знову набрали прекрасний хід, тож в Альмерії мають всі шанси покласти до своєї скарбнички чергові 3 пункти. От тільки недооцінювати суперника не варто. В матчі першого кола команда з Віго за це поплатилась, зазнавши вдома мінімальної поразки. Чи зможе команда Серхі Бархуана знову подужати Сельту?

8. Кортрейк – Гент, Бельгія, 2-ий етап, 6-ий тур

Посеред тижня Гент, перегравши вдома Андерлехт, гучно заявив про свої чемпіонські амбіції. Але щоби мрії стали реальністю, «буйволам» потрібно перемагати і Кортрейк. У нинішньому сезоні команда Хейна Ванхазербрука тричі зустрічалася з «червоними» і всі 3 матчі виграла. Чи до снаги Генту вчетверте поспіль переграти Кортрейк?

9. Шарлеруа – Андерлехт, Бельгія, 2-ий етап, 6-ий тур

Андерлехт втратив стабільність і, як наслідок, шанси команди на чемпіонство стрімко наближаються до нуля. І найближче майбутнє нічого хорошого «пурпурно-білим» не віщує. Вдома Шарлеруа не програє Андерлехту 4-ри матчі поспіль – 3 перемоги та нічия. Чи до снаги підопічним Бесніка Хасі перервати малоприємні тенденції попередніх сезонів і таки подужати незручного суперника?

10. Зволле – Гронінген, Кубок Нідерландів, фінал, нейтральне поле

У найближчий тиждень Зволле та Гронінген зіграють двічі, але саме перший матч матиме для команд вирішальне значення, адже це буде битва за Кубок Нідерландів. Визначити фаворита зустрічі – завдання не з простих. За класом та потенціалом опоненти приблизно рівні, тож і їхні шанси на перемогу виглядають нині як 50 на 50. Кому дістанеться голландський Кубок?

11. Цюрих – Янг Бойз, Швейцарія, 31-ий тур

Перемогою над Сьоном у попередньому турі Цюріх нарешті перервав свою 8-матчеву безвиграшну серію. Наступний суперник – Янг Бойз, який, фактично, вже гарантував собі місце в зоні Ліги Європи на наступний сезон. Чим завершиться дуель двох немотивованих суперників?

12. Олімпік Донецьк – Металург Запоріжжя, Україна, 22-ий тур

Схоже, в другій частині сезону Олімпік головну ставку вирішив зробити на Кубок України. Посеред тижня донеччани в першому матчі 1/2 фіналу турніру розписали нульову мирову з київським Динамо, що, поза сумнівом, є прекрасним результатом. А ось в чемпіонаті команда Романа Санжара зазнала вже 7-ми! поразок поспіль. При чому, в 5-ти випадках «олімпійці» програвали з різницею в 2 голи і більше. Чи вдасться Олімпіку перервати серію невдач у протистоянні із запорізьким Металургом, який в останніх турах серйозно додав?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 3-ого травня.

Ми у Viber!