0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 361-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 361-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Іспанії, Італії, Німеччини, Англії, Франції, Бельгії та України.

1. Севілья – Реал (Мадрид), Іспанія, 35-ий тур

Боротьба на 2 фронти аж ніяк не заважає Севільї демонструвати успішні результати як в Лізі Європи, так і у Прімері. В іспанському чемпіонаті «норвіонці» не програють вже впродовж 10-ти матчів, ведучи запеклу боротьбу з Валенсією за місце в зоні Ліги чемпіонів. Що стосується мадридського Реалу, то «вершкові» змагаються з Барселоною за чемпіонський титул. Поки підопічні Карло Анчелотті поступаються каталонцям 2-м очками, але серія з 6-ти поспіль перемог у Прімері свідчить про те, що мадридці також знаходяться в чудовій формі. На власному полі Севілья останнім часом регулярно створює проблеми «вершковим». «Норвіонці» виграли 2 попередні домашні матчі у «королівського клубу». Чи зуміє мадридський Реал поквитатися за ті невдачі?

2. Депортиво – Вільярреал, Іспанія, 35-ий тур

Як Депортиво, так і Вільярреал наразі виглядають просто жахливо. Ла-корунці не перемагають вже впродовж 12-ти матчів Прімери, перетворившись за цей час на аутсайдера, який знаходиться у зоні вильоту. Не позаздриш і «жовтій субмарині», яка в попередніх 8-ми матчах чемпіонату забила тільки один гол і не здобула жодної перемоги. Таким чином, Вільярреал уже втратив будь-які шанси поборися за місце в Лізі чемпіонів, але й путівки до Ліги Європи він собі ще поки не гарантував. Попередні 7 зустрічей між цими клубами в рамках Прімери незмінно завершувалися на користь команди, яка була господарем поля. Як буде цього разу?

3. Сампдорія – Ювентус, Італія, 34-ий тур

Видавши серію з 5-ти матчів без перемог, Сампдорія тепер може забути про Лігу чемпіонів. Наразі головне завдання генуезців, які переживають спад, - втриматися на 5-му місці, претендентів на яке дуже багато. Для цього підопічним Сініші Михайловіча обов’язково потрібно перемагати лідера Серії «А» та без п’яти хвилин чемпіона – Ювеснтус. У той же час «стара синьйора» в разі здобуття максимального результату в Генуї, стане недосяжною для суперників і задовго до завершення турніру здобуде своє чергове скудетто. Чи можна буде вітати Ювентус з чемпіонством уже після нинішнього туру?

4. Байер – Баварія, Німеччина, 31-ий тур

Байер уже гарантував собі місце в Лізі чемпіонів за підсумками сезону, але не полишає сподівань піднятися вище 4-го місця, яке команда нині посідає. Поділивши в гостях очки з Кельном в минулому турі, «фармацевти» перервали власну серію з 7-ми перемог поспіль в Бундеслізі. Разом з тим, команда вже впродовж 9-ти зустрічей чемпіонату нікому не програє, що можна вважати дуже непоганим показником. А от Баварія своє головне завдання вже виконала. Після перемоги в минулому турі мюнхенці достроково стали чемпіонами Німеччини сезону 2014/15 років. Чи зуміють підопічні Хосепа Гвардіоли після цього належним чином налаштуватися на гру проти Байера?

5. Хоффенхайм – Борусія (Дортмунд), Німеччина, 31-ий тур

Перемігши в минулому турі в гостях Ганновер, Хоффенхайм перервав серію з 3-х поспіль поразок в чемпіонаті. «Синьо-білі» продовжують вести боротьбу за місце в єврокубках, але для цього їм необхідно потіснити Аугсбург, або Шальке-04. Від обох цих команд Хоффенхайм поки відстає на 2 очки. Зовсім поряд знаходиться і дортмундська Борусія, яка поступається «синьо-білим» одним пунктом. Підопічні Юргена Клоппа знаходяться у відмінному настрої, адже на початку тижня вибили з Кубка Німеччини свого найпринциповішого суперника – Баварію. Чим завершиться протистояння сусідів по турнірній таблиці?

6. Сандерленд – Саутгемптон, Англія, 35-ий тур

Сандерленду не позаздриш. Зігравши унічию зі Сток Сіті тиждень тому, «чорні коти» опустилися в зону вильоту. Тепер їм доведеться докласти максимум зусиль, аби залишити компанію головних аутсайдерів Прем’єр-ліги. Але зробити це буде непросто, оскільки в 10-ти попередніх турах команда здобула лише одну перемогу. Не може особливою стабільністю похвалитися останнім часом і Саутгемптон. В 2-х попередніх турах «святі» здобули лише одне очко, що поки не дозволяє підопічним Рональда Кумана посісти місце в зоні єврокубків. Чи зуміє Сандерленд обіграти «святих» і покинути зону вильоту?

7. Астон Вілла – Евертон, Англія, 35-ий тур

Астон Вілла продовжує балансувати на межі зони вильоту, куди в будь-який момент ризикує повернутися. Тож поєдинок проти Евертона значить для бірмінгемців дуже багато. В разі перемоги вони зуміють трохи відірватися від головних аутсайдерів, а поразка значно погіршить шанси «левів» у боротьбі за виживання. Мерсисайдці ж після вильоту з єврокубків виглядають дуже переконливо. У Прем’єр-лізі «іриски» не програють впродовж 6-ти матчів поспіль, 5 з яких завершили на свою користь. Щоправда, крім власного престижу підопічним Роберто Мартінеса боротися більше немає за що – вже зараз зрозуміло, що вони так і завершають чемпіонат в середині турнірної таблиці. Чи допоможе Астон Віллі вища мотивація здобути сприятливий для себе результат?

8. Суонсі – Сток Сіті, Англія, 35-ий тур

Безумовно, Суонсі може занести собі до активу нинішній сезон. «Лебеді» посідають високе, як для себе, 8-ме місце турнірної таблиці, демонструючи при цьому досить непогані результати. Приміром, у попередніх 5-ти турах валлійці зазнали лише однієї поразки. Вже тривалий час поряд із Суонсі в турнірній таблиці знаходиться і Сток Сіті. Не так давно підопічні Гаррі Монка обійшли «гончарів», оскільки останні переживають спад. З попередніх 6-ти поєдинків Прем’єр-ліги Сток Сіті виграв лише один і тепер відстає від Суонсі на 3 очки. Чи зуміють «лебеді» додати до свого активу ще одну перемогу?

9. Бастія – Сент-Етьєн, Франція, 35-ий тур

Безвиграшна серія Бастії, яка тривала 5 матчів Ліги 1, підійшла до завершення. У минулому турі корсіканці в гостях перемогли одного зі своїх чисельних конкурентів в боротьбі за збереження прописки в найвищому французькому дивізіоні – Евіан. Це дозволило Бастії на 3 очки відірватися від зони вильоту, але легкого життя на фініші сезону команді ніхто не обіцяє. Значно серйозніші турнірні завдання вирішує Сент-Етьєн. «Зелені» не програють впродовж 9-ти матчів чемпіонату і продовжують претендувати на одне з місць в Лізі чемпіонів. Чи під силу Бастії у її нинішньому стані пригальмувати Сент-Етьєн?

10. Лор’ян – Бордо, Франція, 35-ий тур

4-матчева безвиграшна серія Лор’яна в Лізі 1 лишилася в минулому. В поєдинку попереднього туру «мерлузові» створили справжню сенсацію, обігравши в гостях Марсель. Ця перемога не лише додала впевненості команді у власних силах, але й дозволила Лор’яну залишити зону вильоту. Але уся боротьба за виживання для підопічних Лоїка Фері – ще попереду. У нинішньому турі «мерлузові» прийматимуть Бордо, яке здобуло лише одне очко в 2-х попередніх матчах чемпіонату. «Жирондинці» усе ще сподіваються здобути місце в зоні Ліги Європи, хоча стабільності на фініші сезону їм дуже бракує. Наскільки успішним виявиться візит Бордо до Лор’яна?

11. Стандард – Брюгге, Бельгія, 2-ий етап, 6-ий тур

Матч між аутсайдером та лідером фінального етапу чемпіонату Бельгії. Стандард знаходиться в жахливій формі. «Червоні» програли 4 з 5-ти матчів на цій стадії змагань і посідають останнє, 6-те місце в турнірі. Що ж стосується Брюгге, то команда має реальні шанси вперше за останні 10 років стати чемпіоном Бельгії. «Чорно-сині» ведуть серйозну боротьбу з Гентом за лідерство в турнірній таблиці. Поки свого головного опонента команда Мішеля Прюдомма випереджає на 2 пункти, хоча також регулярно втрачає очки останнім часом. Чи зуміє Брюгге обіграти Стандард, зробивши ще один крок до здобуття чемпіонства?

12. Зоря – Металург (Донецьк), Україна, 22-ий тур

Зоря проводить один із кращих своїх сезонів у Прем’єр-лізі. За 5 турів до завершення чемпіонату луганчани посідають 4-те місце турнірної таблиці, маючи чудові шанси другий рік поспіль потрапити в єврокубки. У матчах з двома лідерами українського футболу – київським Динамо та Шахтарем – підопічні Юрія Вернидуба здобули лише одне очко, але в минулому турі знову повернулися на шлях перемог, обігравши в гостях Говерлу. Не втратили поки шансів здобути путівку до Ліги Європи і футболісти донецького Металурга, які не програють впродовж 3-х турів поспіль. От лише донеччанам це зробити буде значно важче. Вони на 4 очки відстають від заповітного 5-го місця. Зоря впродовж 4-х матчів Прем’єр-ліги не може перемогти донецький Металург. Чи зміниться щось цього разу?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 2-ого травня. 

Ми у Viber!