0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 360-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 360-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Іспанії, Італії, Швейцарії, Бельгії та Кубка України.

1. Дніпро – Шахтар, Кубок України, 1/2 фіналу, перший матч

Битва за вихід у фінал кубка України. Шахтар після нічиї в українському «классіко» з Динамо, фактично, втратив шанси на чемпіонство. Відтак, Кубок України залишається єдиним турніром, який «гірники» ще можуть виграти в нинішньому сезоні. Але для початку потрібно пройти Дніпро, а зробити це буде не просто. Хоча б з огляду на те, що донеччани не можуть подужати «дніпрян» ось уже 4-ри матчі поспіль – 2 нічиї та 2 поразки. До того ж, команда Мирона Маркевича набрала нині прекрасний хід і зупинятися, вочевидь, не збирається. Чим завершиться перша зустріч півфінальної дуелі Дніпра та Шахтаря?

2. Вільяреал – Атлетіко Мадрид, Іспанія, 34-ий тур

Криза Вільяреалу набирає обертів. Левантійці не можуть перемогти вже 7 турів поспіль – 5-ть нічиїх та 2 поразки. Головна проблема команди Марселіно – малоефективна атака. У 7-ми попередніх матчах Прімери «жовта субмарина» спромоглася забити лише 1 м’яч. Скористатись негараздами «підводників» налаштований Атлетіко, який після вильоту з Ліги чемпіонів прагне будь-що захистити від посягань конкурентів 3-тю сходинку, на якій зараз перебуває. У зустрічі першого кола в Мадриді Вільяреал здобув мінімальну перемогу - 1:0. Чи вдасться «матрацникам» взяти реванш за ту поразку?

3. Сельта – Малага, Іспанія, 34-ий тур

Малага – надзвичайно незручний суперник для Сельти. Особливо, коли мова йде про поєдинки у Віго. З 5-ти попередніх домашніх матчів проти «анчоусів» галісійці виграли лише 1 при 4-ох поразках. Чи вдасться «небесно-блакитним» зламати малоприємні тенденції попередніх сезонів і таки подужати андалусійців?

4. Ельче – Депортіво, Іспанія, 34-ий тур

Битва за виживання, в якій для Депортіво поставлено на кін якщо не все, то дуже багато. У випадку поразки команда з Ла-Коруньї суттєво погіршить і так свої далеко нерайдужні перспективи в боротьбі за виживання. І, навпаки, Ельче, якщо виграє, фактично, гарантує собі збереження прописки в еліті ще на один сезон. Хто вийде переможцем з дуелі аутсайдерів?

5. Райо Валлєкано – Валенсія, Іспанія, 34-ий тур

У черговому турі іспанської Прімери на Валенсію, яка веде боротьбу за місце в топ-четвірці, очікує надзвичайно складний вояж до Мадриду. Місцевий Райо Валлєкано, хоч давно вже убезпечив себе від вильоту, але зіпсувати настрій лідерам чемпіонату готовий завжди. Тим більше, що зараз «бджоли» перебувають у достатньо бойовій формі, свідчення чому 4-ри перемоги в 7-ми попередніх матчах Прімери. А ось внічию мадридці в рамках чемпіонату не грають вже 31 поєдинок поспіль. Чи варто очікувати на завершення безкомпромісної серії Райо в зустрічі з «кажанами»?

6. Гранада – Еспаньол, Іспанія, 34-ий тур

Шанси Гранади на збереження прописки в Прімері тануть з кожним наступним туром. Воно й не дивно, адже в 11-ти попередніх матчах чемпіонату андалусійці спромоглися здобути лише 1 перемогу. Головна причина провальних результатів – надзвичайно бліда гра в атаці. У 33-ох турах «насріди» забили лише 21 м’яч і це на рівні з Кордобою - найгірший показник чемпіонату. На що очікувати від команди Абеля Ресіно в зустрічі з міцним, але вже немотивованим Еспаньолом?

7. Емполі – Наполі, Італія, 33-ий тур

Ще кілька тижнів тому здавалося, що Наполі втратив усі шанси на місце в топ-трійці Серії «А» та безславно вилетить з Ліги Європи, а наставник команди Рафаель Бентітес ось-ось буде відправлений у відставку. Однак, усе сталося з точністю до навпаки. «Партенопеї» у двоматчевій дуелі впевнено подужали німецький Вольфсбург, вийшовши у півфінал євротурніру, а в чемпіонаті Італії, здобувши 3 перемоги поспіль, знову претендують на квиток до Ліги чемпіонів. Чи вдасться скромному Емполі, яке достатньо успішно веде боротьбу за збереження прописки в еліті італійського футболу, зупинити такий Наполі?

8. Палермо – Торіно, Італія, 33-ий тур

Минулої неділі Торіно здобуло історичну перемогу. В туринському дербі «бики» подужали Ювентус, чого їм не вдавалося зробити 20-ть! років. Однак, та перемога забрала у команди Джанп’єро Вентури чимало сил – як фізичних, так і моральних. Чи вдасться Палермо, яке, традиційно, на рідній Сицилії грає надзвичайно потужно, скористатись втомою суперника?

9. Чезена – Аталанта, Італія, 33-ий тур

Останній шанс для Чезени зачепитися за місце під сонцем Серії «А». Зайвим буде казати, що «морських коників» влаштує виключно перемога, яка дозволить скоротити відставання від 17-ої позиції, на якій нині перебуває саме Аталанта, до 5-ти очок. Будь-який інший результат, фактично, ставить хрест на надіях команди Доменіко Ді Карло залишитись в еліті італійського футболу ще на один сезон. Чи до снаги Чезені, яка не може виграти 7 турів поспіль, подужати бергамців?

10. Грасхопперс – Тун, Швейцарія, 30-ий тур

Під кінець сезону Тун знову набрав форму. «Червоні», здобувши 3 перемоги в 4-ох попередніх турах, закріпились на 3-ому місці, яке гарантує квиток до Ліги Європи. Наступний суперник – Грасхопперс. Гості – фаворити зустрічі. На їхню користь говорить і статистика. Тун не програє «хопперам» ось уже 5-ть матчів поспіль, 4-ри з яких були виграні. Чи до снаги команді П’єр Луїджі Тамі перервати безвиграшну серію в поєдинках із «червоними»?

11. Люцерн – Санкт-Галлен, Швейцарія, 30-ий тур

Минулої неділі Люцерн створив одну з найгучніших сенсацій в сезоні швейцарської Суперліги. Команда Маркуса Баббеля несподівано подужала на виїзді не кого-небудь, а сам Базель. Чи залишилися після такої звитяги в «біло-синіх» сили на домашнє побачення з куди скромнішим Санкт-Галленом?

12. Гент – Андерлехт, Бельгія, 2 етап, 5-ий тур

Матч, який може мати вирішальне значення в боротьбі за чемпіонський титул. Та команда, яка програє, фактично, випаде з чемпіонської гонки. У регулярному сезоні Гент та Андерлехт обмінялися виїзними перемогами. Чим завершиться їхнє 3-тє побачення в нинішньому чемпіонаті?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 середу, 29-ого квітня.

Ми у Viber!