0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 359-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 359-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів України, Англії, Італії, Німеччини, Нідерландів, Швейцарії та Бельгії.

1. Шахтар – Динамо (Київ), Україна, 21-ий тур

Чемпіон України 5-ти останніх сезонів Шахтар цього року ризикує втратити звання кращої команди країни. Навіть не зважаючи на серію з 4-х переконливих перемог поспіль, «гірники» посідають лише 2-ге місце, відстаючи від лідера – київського Динамо – на 5 очок. За таких умов, лише перемога над головним конкурентом в особистій зустрічі збереже шанси підопічних Мірчі Луческу на продовження боротьби за чемпіонство. З іншого боку, київське Динамо не програло ще жодного матчу в нинішньому сезоні Прем’єр-ліги. Чи під силу донеччанам завдати «біло-синім» першої поразки?

2. Арсенал (Лондон) – Челсі, Англія, 34-ий тур

 «Каноніри» набрали фантастичну форму на фініші сезону. Вони видали серію з 8-ми перемог в чемпіонаті і не збираються на цьому зупинятися. Дуже переконливо виглядає і Челсі, який вже невдовзі готується стати чемпіоном країни. «Сині» виграли 4 попередні зустрічі Прем’єр-ліги і випереджають свого найближчого переслідувача, яким є саме Арсенал, одразу на 10 очок. «Каноніри» впродовж 7-ми матчів усіх турнірів не перемагають Челсі. Чи вдасться підопічним Жозе Моуріньо здобути сприятливий результат і цього разу?

3. Торіно – Ювентус, Італія, 32-ий тур

Торіно не програє впродовж 4-х турів Серії «А» поспіль. Після 2-х перемог, 2 наступні матчі «бики» завершили унічию. Тож, за сприятливих умов, «бордові» ще мають шанси втрутитися в боротьбу за одну з путівок у Лігу Європи. Нині вони посідають 8-ме місце, відстаючи від зони єврокубків на 6 очок. У той же час Ювентус не знає собі рівних в італійському футболі. Важко уявити, що може завадити «старій синьйорі» вкотре здобути скудетто. Наразі підопічні Массиміліано Аллегрі значно більше переймаються майбутніми півфінальними поєдинками Ліги чемпіонів проти мадридського Реала. Чим завершиться чергове туринське дербі?

4. Верона – Сассуоло, Італія, 32-ий тур

До особистого протистояння Верона та Сассуоло підійшли з рівною кількістю очок у активі, але з різним настроєм. Значно кращий він у «мастифів», які після 3-х матчів поспіль без перемог нарешті зуміли обіграти в гостях грізну Фіорентину. У той же час Сассуоло здобуло лише одне очко в 2-х попередніх поєдинках. Особливо невдалу гру «зелено-чорні» демонструють на виїзді, де обмежилися тільки 2-ма набраними очками в 7-ми останніх зустрічах Серії «А». Чи зуміє Верона перемогти Сассуоло, випередивши заодно «зелено-чорних» в турнірній таблиці?

5. Парма – Палермо, Італія, 32-ий тур

Парма – безнадійний аутсайдера чемпіонату Італії, якого уже ніщо не врятує від пониження в класі. Щоправда, рук при цьому «хрестоносці» не опускають. Приміром, не так давно команда створила сенсацію, перемігши на власному полі лідера турнірних перегонів – Ювеснтус. Але настільки героїчні результати футболісти Парми демонструють нечасто. От і в 2-х попередніх турах вини здобули тільки одне очко. Цього разу «жовто-сині» поміряються силами з Палермо, яке знаходиться в самій середині турнірної таблиці і ні на що особливо не претендує. Після серії з 6-ти матчів без перемог, «рожево-чорні» виграли 2 попередні свої поєдинки. Чим завершиться візит підопічних Джузеппе Якіні в гості до аутсайдера?

6. Падерборн – Вердер, Німеччина, 30-ий тур

Непогано розпочавши нинішній сезон, Падерборн згодом серйозно здав, опинившись в самому низу турнірної таблиці. В попередніх 8-ми турах чемпіонату команда здобула усього одну перемогу і знаходиться на відстані лише одного очка від зони вильоту. Якщо найближчим часом нічого не зміниться, підопічні Андре Брайтенрайтера ризикують знову повернутися до другої Бундесліги. Інша річ – Вердер. В минулому турі бременці перервали власну серію з 4-х матчів без перемог, здолавши на власному полі Гамбург. Це допомогло «зелено-білим» піднятися на 7-ме місце, наблизившись на відстань в 4 очки від зони єврокубків. Чи під силу Вердеру перемогти у Падерборні?

7. Борусія (Менхенгладбах) – Вольфсбург, Німеччина, 30-ий тур

Після 4-х поспіль перемог, у минулому турі менхенгладбахська Борусія вперше втратила очки. Команда розійшлася миром в гостях з Айнтрахтом. А от безпрогрограшна серія «жеребців» продовжує тривати і налічує вже 7 поєдинків Бундесліги. Завдяки настільки впевненим результатам менхенгладбахці посідають 4-те місце і мають чудові шанси здобути путівку в Лігу чемпіонів. Ще переконливішу гру наразі демонструє Вольфсбург. «Вовки» також не програють впродовж 5-ти поєдинків чемпіонату. Підопічні Дітера Хеккінга закріпилися на 2-му місці турнірної таблиці і планують саме на цій позиції і фінішувати. Чим завершиться зустріч двох головних відкриттів нинішнього сезону в Бундеслізі?

8. Зволле – Аякс, Нідерланди, 32-ий тур

Зволле відмінно провело першу частину нинішнього сезону. Наприкінці минулого року команда знаходилася навіть в трійці лідерів чемпіонату Нідерландів. Але на весь сезон «синьо-білих» не вистачило. Наразі Зволле демонструє провальні результати, програвши і 2 попередні матчі Ередивізі. Важко буде розраховувати на очки «синьо-білим» і у протистоянні з діючим чемпіоном країни – Аяксом. Амстердамці втратили вже навіть теоретичні шанси знову стати кращою командою Нідерландів. Хоча це не завадило Аяксу, що посідає 2-ге місце, видати серію з 10-ти матчів без поразок. Чи зуміє Зволле щось протиставити підопічним Франка де Бура?

9. Гронінген – Фейєноорд, Нідерланди, 32-ий тур

Наприкінці сезону Гронінген почав демонструвати дуже переконливі результати. «Зелено-біла армія» не програє впродовж 4-х матчів, вигравши 2 останні з цих поєдинків. Усього одне очко відділяє команду від зони плей-офф Ліги Європи. Тож боротися Гронінгену є за що. А от Фейєноорд – навпаки – дещо збавив оберти. Після серії ефектних перемог, в 2-х попередніх турах роттердамці здобули лише одне очко. Втім, на становищі «гордості Півдня» особливим чином це не позначилося. Як і раніше, команда впевнено посідає 3-тє місце турнірної таблиці. Чи вдасться більш мотивованому Гронінгену продовжити свою переможну ходу?

10. Твенте – АЗ Алкмаар, Нідерланди, 32-ий тур

Бронзовий призер минулого чемпіонату Твенте не найкращим чином проводить нинішній сезон. Нині «тюккерс» посідають лише 8-ме місце турнірної таблиці і швидше за все залишаться взагалі без єврокубків. Команда впродовж кількох останніх місяців виглядає дуже нестабільно, нечасто тішачи перемогами власних уболівальників. Трохи краще почуває себе АЗ Алкмаар, що йде 5-им. Але й «червоно-білі» поволі здають свої позиції. Чи зуміють вони зачепитися за очки в поєдинку проти Твенте, яке не можуть перемогти впродовж 7-ми матчів поспіль?

11. Грассхопперс – Янг Бойз, Швейцарія, 29-ий тур

Грассхопперс не впізнати. Команда, яка стала віце-чемпіоном Швейцарії рік тому, цілком провалює нинішній сезон, посідаючи лише 7-ме місце турнірної таблиці. Тільки наприкінці нинішнього чемпіонату «коники» знайшли свою гру, видавши серію з 5-ти матчів без поразок, але вона перервалася тиждень тому, коли Грассхопперс поступився скромному Люцерну. Значно більш стабільні результати демонструє Янг Бойз, який іде на 2-му місці, і, швидше за все, на ньому і завершить чемпіонат, здобувши путівку до Ліги чемпіонів. 3 попередні матчі між цими суперниками незмінно приносили перемоги «бджолам». Чи виявиться Янг Бойз сильнішим і цього разу?

12. Гент – Брюгге, Бельгія, 2-ий етап, 4-ий тур

Матч лідерів бельгійського чемпіонату. Наразі Гент, який виграв 6 з 7-ми попередніх поєдинків Ліги Жюпіле, всерйоз претендує на перший у своїй історії чемпіонський титул. «Буйволи» поступаються Брюгге, що очолює турнірну таблицю, 2-ма очками. Важлива деталь: кілька днів тому «чорно-сині» проводили важкий матч Ліги Європи проти Дніпра, який завершився невдало для підопічних Мішеля Прюдомма. У той же час Гент – відпочивав. Чи зуміють більш свіжіші «буйволи» перемогти лідера і очолити таблицю чемпіонату?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 26-ого квітня.

Ми у Viber!