0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 358-ого тиражу

До Вашої уваги Анонс 358-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Італії, Англії. Німеччини, Бельгії та Нідерландів.

1. Інтер – Рома, Італія, 32-ий тур

Один з центральних поєдинків чергового туру італійської Серії «А». Перемоги останнім часом даються обом командам з величезними труднощами. Наприклад, Інтер з 9-ти попередніх матчів у всіх турнірах виграв лише 1. У Роми за тих же 9-ть ігор звитяг було аж 2. В особистих зустрічах останнім часом серйозна перевага у «вовків». Римляни не програють міланцям ось уже 9-ть матчів поспіль – 6-ть перемог і 3 нічиї. А ось «чорно-сині» востаннє перегравали столичний клуб ще в 2011-ому році. Чи до снаги Інтеру перервати безвиграшну серію в протистояннях із Ромою?

2. Удінезе – Мілан, Італія, 32-ий тур

Криза Удінезе продовжується. І лише 1 перемога в 11-ти попередніх турах – найкраще тому підтвердження. Покласти край невдачам «зебри» налаштовані в домашній зустрічі із Міланом, який в нинішньому сезоні стабільністю аж ніяк не вражає. До того ж, 2 попередні домашні матчі проти «червоно-чорних» Удінезе виграло. Чи варто очікувати на продовження цієї серії?

3. Реал Сосьєдад – Вільяреал, Іспанія, 33-ій тур

Вільяреал, втративши шанси на місце в топ-четвірці Прімери, схоже, втратив і будь-яку мотивацію. «Жовта субмарина» припускається осічки за осічкою. Ось і в минулому турі левантійці не змогли подужати вдома більш, ніж скромну Кордобу, яка твердо стоїть на виліт. Тепер на «підводників» очікує не простий вояж до Сан-Себастьяну. Місцевий Сосьєдад, хоч у нинішньому сезоні зірок з неба не хапає, але вдома здатен створити проблеми будь-якому опоненту. Серед жертв басків на рідній «Аноеті» - Барселона, Реал та Атлетіко. Чи складе Вільяреал компанію іспанським грандам у цьому списку?

4. Хетафе – Леванте,  Іспанія, 33-ій тур

Хетафе завдяки перемогам над Ельче та Депортіво – прямим конкурентам у боротьбі за виживання, дещо відірвався від зони вильоту. Тепер на мадридців очікує домашнє побачення з Леванте – ще одним борцем за місце під сонцем Прімери. Останнім часом протистояння «синіх» і «жабенят» вирізняються неабиякою впертістю. У 3-ох з 4-ох попередніх матчів між командами була зафіксована нічия. Чи варто очікувати на мирову і цього разу?

5. Ньюкасл – Суонсі, Англія, 34-ий тур

Криза Ньюкасла набирає обертів. «Сороки», зазнавши в чемпіонаті 6-ти поразок поспіль, опинились неподалік зони вильоту. Якщо так піде і далі, наступний сезон можна і в Чемпіоншипі провести. Шанс виправити ситуацію команді Джона Карвера випаде в домашній зустрічі із Суонсі. «Лебеді», закріпившись всередині турнірної таблиці, вже ні за що особливо не борються, але чи допоможе це Ньюкаслу розжитись очками?

6. КПР – Вест Хем, Англія, 34-ий тур

Матч, в якому КПР налаштовується виключно на перемогу. Воно й не дивно – «рейнджери» ведуть важку боротьбу за виживання, тож очки команді потрібні як повітря. До того ж, Вест Хем, який нині спокійно почувається всередині турнірної таблиці, позбавлений будь-якої мотивації, свідчення чому лише 1 перемога в 11-ти! попередніх турах. Чи до снаги «обручам» здолати такого суперника, чи все ж «молотобійці» знайдуть в собі сили зіпсувати настрій сусідам по місту?

7. Бернлі – Лестер, Англія, 34-ий тур

Битва за виживання, результат якої може мати вирішальне значення для обох команд. Бернлі та Лестер нині перебувають у зоні вильоту, однак у випадку перемогу як одні, так і інші можуть її залишити. У матчі першого кола була зафіксована результативна нічия – 2:2. Загалом, «бордові» не можуть перемогти «лис» із 2010-ого року, зазнавши у 8-ми матчах 5-ти поразок і ще тричі розійшовшись миром. Чи до снаги Бернлі перервати свою безвиграшну серію в дуелях із Лестером?

8. Кельн – Байер, Німеччина, 30-ий тур

Під кінець сезону Байер набрав прекрасний хід. «Фармацевти», вигравши в рамках БундесЛіги 7 матчів поспіль, вирвались на 3-тє місце в турнірній таблиці, яке гарантує прямий квиток до Ліги чемпіонів. І зупинятись на цьому леверкузенці, схоже, не збираються. От тільки переграти Кельн – завдання не з простих. «Козли» в поєдинках на власному полі вирізняються неабиякою впертістю, програвши з 14-ти домашніх матчів лише 4-ри. Чи до снаги команді Роджера Шмідта подужати такого опонента?

9. Ганновер – Хоффенхайм, Німеччина, 30-ий тур

Ганновер – єдина команда БундесЛіги, яка в другій частині сезону не спромоглася здобути жодної перемоги – 7 поразок і 5-ть нічиїх. Через такі результати минулого тижня був відправлений у відставку наставник команди Тайфун Коркут, а рятувати «96-их» від можливого вильоту буде вже інший спеціаліст - Міхаель Фронцек. Чи допоможе Ганноверу тренерська рокіровка переграти Хоффенхайм, який, зазнавши 3-ох поразок поспіль, нині далекий від своєї кращої форми?

10. Гамбург – Аугсбург, Німеччина, 30-ий тур

Момент істини для Гамбурга. «Динозаври», якщо справді хочуть залишитись у БундесЛізі, мають неодмінно перемагати Аугсбург. Завдання, зважаючи на нинішню «фюггерів», нібито і не надто складне, от тільки команда Бруно Лабадії програла вже 5-ть матчів поспіль, в яких не забила жодного голу. Чи до снаги «червоноштанникам» перервати серію невдач у протистоянні із суперником, який будь-що прагне захистити своє місце в зоні єврокубків?

11. Шарлеруа – Стандарт, Бельгія, 2 етап, 4-ий тур

Стандарт, програвши тиждень тому Генту, серйозно зменшив свої шанси в боротьбі за чемпіонство. Тепер, щоб повернутися в боротьбу за «золото» Жюпіле-Про-Ліги, льєжці мають неодмінно перемагати Шарлеруа. Статистика на стороні гостей. «Червоні» не програють «зебрам» 6-ть матчів поспіль – 5-ть перемог і 1 нічия, а остання поразка датована ще 2010-им роком. Чи до снаги Шарлеруа перервати свою безвиграшну серію в протистояннях зі Стандартом?

12. Гоу Ехед Іглс – Утрехт, Нідерланди, 32-ий тур

У попередньому турі Гоу Ехед Іглз створив гучну сенсацію. «Орли» після 7-ми поразок поспіль несподівано здолали на виїзді не кого-небудь, а Фейеноорд. Втім, почивати на лаврах ніколи – команда досі в небезпечній зоні. Наступний суперник – непередбачуваний Утрехт, який може переграти будь-якого з лідерів чемпіонату, після чого програти аутсайдеру. Що очікувати від «червоно-білих» цього разу?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 25-ого квітня.

Ми у Viber!