0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 357-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 357-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів 1/4 фіналу Ліги чемпіонів та Ліги Європи, першої та другої німецької Бундесліги, чемпіонатів Росії, Нідерландів, а також англійського Чемпіоншипа.

1. Реал (Мадрид) – Атлетико (Мадрид), Ліга чемпіонів, 1/4 фіналу, матч-відповідь

Минулорічних фіналістів Ліги чемпіонів цього разу жереб звів вже в чвертьфіналі. В нинішньому сезоні мадридському Реалу поки усе ніяк не вдається обіграти своїх земляків з Атлетіко. Команди провели між собою вже 7 офіційних поєдинків, в 4-х з яких сильнішими були «матрацники», і ще 3 – завершилися унічию. Не виявили суперники сильнішого і тиждень тому, в першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Та гра на «Вісенте Кальдероні» завершилася з рахунком 0:0. Чи вдасться підопічним Карло Анчелотті з 8-ї спроби перемогти в мадридському дербі?

2. Монако – Ювентус, Ліга чемпіонів, 1/4 фіналу, матч-відповідь

Поступившись у Турині Ювентусу з рахунком 0:1, Монако ще не втратило шансів пробитися до півфіналу Ліги чемпіонів. От тільки виглядають «червоно-білі» останнім часом не найкраще. Вони здобули лише одну перемогу в 5-ти попередніх зустрічах усіх турнірів. А от Ювентус вже подолав тимчасові труднощі і знову знаходиться на підйомі. «Стара синьйора» виграла 8 з 9-ти матчів усіх змагань. Чи вдасться туринцям здобути сприятливий результат в Монте-Карло і вперше за останні 12 років пробитися до півфіналу Ліги чемпіонів?

3. Фіорентина – Динамо (Київ), Ліга Європи, 1/4 фіналу, матч-відповідь

Тиждень тому лише завдяки м’ячу, забитому на заключних хвилинах Фіорентина врятувалася від поразки у Києві від Динамо – 1:1. Але після результативної нічиєї в гостях тепер саме «фіалки» є фаворитами пари. На попередніх стадіях турніру підопічні Вінченцо Монтелли здолали таких грізних суперників, як Тоттенхем та Рома, не програвши жодного з матчів проти цих опонентів. А от «біло-синім» було значно важче. Підопічні Сергія Реброва програли 2 попередні виїзні поєдинки у Ліги Європи. Чи зуміють українці поборотися за перемогу у Флоренції?

4. Дніпро – Брюгге, Ліга Європи, 1/4 фіналу, матч-відповідь

Дніпро та Брюгге можна назвати головними відкриттями нинішнього сезону Ліги Європи, адже ні від українського, ні від бельгійського клубу ніхто не очкував настільки успішних виступів у 2-му за престижністю єврокубку. Вихід до півфіналу для кожного з суперників можна буде вважати неабияким досягненням. Після нічиєї 0:0 у Брюгге, команди зберігають практично рівні шанси на продовження боротьби. Дніпро виграв 6 з 7-ми попередніх домашніх матчів у всіх турнірах, не пропустивши у цих поєдинках жодного м’яча у власні ворота. Чи скористаються «синьо-біло-блакитні» і цього разу перевагою власного поля?

5. Наполі – Вольфсбург, Ліга Європи, 1/4 фіналу, матч-відповідь

Перший матч між цими командами, який відбувся в Німеччині, приніс несподіваний результат. Наполі розгромив Вольфсбург в гостях – 4:1. За таких умов, лише диво може завадити «партенопеї» здобути путівку до півфіналу. Неаполітанці знаходяться в чудовій формі. Після серії невдач, команда виграла 3 свої попередні матчі в усіх турнірах, причому всі – з розгромним рахунком. У той же час «вовки» не перемагають впродовж 2-х зустрічей поспіль. Чи зуміють підопічні Дітера Хеккінга гримнути дверима наостанок, створивши проблеми Наполі?

6. Зеніт – Севілья, Ліга Європи, 1/4 фіналу, матч-відповідь

Зеніт серйозно пригальмував. Команда не може виграти впродовж 3-х матчів усіх турнірах. Але якщо в чемпіонаті Росії у пітерців усе гаразд – вони впевнено лідирують, то в Лізі Європи команді потрібно добряче постаратися, щоб пройти до наступного раунду змагань. Діючий переможець Ліги Європи Севілья перемогла Зеніт на власному полі з рахунком 2:1, і тепер вирушає до Росії з метою зберегти сприятливу для себе різницю в рахунку. Безпрограшна серія «норвіонців» в поєдинках усіх змагань налічує вже 12 матчів. Чи продовжиться вона в Санкт-Петербурзі?

7. Майнц – Шальке, Німеччина, 30-ий тур

Майнц ще не вирішив остаточно питання збереження прописки в першій Бундеслізі на наступний сезон, але дуже близький до цього. Перемігши в гостях Фрайбург в матчі минулого туру, «карнавальники» перервали власну 3-матчеву безвиграшну серію і відірвалися від зони вильоту на 7 очок. Наступний суперник Майнца – Шальке. Гельзенкірхненці проводять нинішній сезон нижче своїх можливостей і майже втратили шанси здобути місце в Лізі чемпіонів. «Кобальтові» не перемагають впродовж 5-ти матчів чемпіонату, 4 з них зігравши унічию. Чи вдасться Шальке повернутися на шлях перемог?

8. Бохум – Кайзерслаутерн, Бундесліга 2, 30-ий тур

За останній місяць Бохум серйозно здав власні позиції. Якщо раніше найулюбленішим результатом «синьо-білих» була нічия, то нині команда програє вже третій поєдинок поспіль, перетворившись за цей час на звичайного середняка ліги. Інша річ – Кайзерслаутерн. «Чорти» всерйоз налаштовані після трирічної перерви знову повернутися до першої Бундесліги. Нині футболісти Кайзерслаутерна посідають 2-тє місце турнірної таблиці, яке намагатимуться втримати до завершення чемпіонату. Чи зуміє не надто мотивований Бохум зіпсувати плани «чортів»?

9. Лейпциг – Дармштадт, Бундесліга 2, 30-ий тур

Ще минулого сезону Лейпциг та Дармштадт виступали у третій Бундеслізі. Зараз же команди ведуть боротьбу за найвищі місця у 2-му за силою дивізіоні німецького футболу. В активі «биків» - 7 очок, здобутих у 3-х останніх турах і високе 5-те місце турнірної таблиці. Звісно, лідерів ліги Лейпциг уже не дожене, але місце в першій п’ятірці в дебютному сезоні у другій Бундеслізі уже було б неабияким досягненням для «биків». Ще успішніші результати демонструє Дармштадт. За усю тривалу турнірну дистанцію «лілії» зазнали лише 3-х поразок і всерйоз претендують на підвищення в класі, посідаючи 3-тє місце. Чим завершиться протистояння амбітних дебютантів ліги?

10. Уфа – Кубань, Росія, 25-ий тур

Обігравши на власному полі Локомотив в матчі попереднього туру, Уфа перервала серію з 7-ми поєдинків без перемог в чемпіонаті. Це дозволило «містянам» залишити пряму зону вильоту і піднятися на 14-те місце в турнірній таблиці. Але уся боротьба за збереження прописки в еліті – ще попереду. Цього разу Уфі протистоятиме типовий середняк ліги – Кубань. Краснодарці, які не можуть перемогти впродовж 4-х турів поспіль, вже практично дограють нинішній чемпіонат. Чи вдасться Уфі вперше з початку сезону виграти 2 матчі Прем’єр-ліги поспіль?

11. Ден Хааг – Вітесс, Нідерланди, 32-ий тур

Після 2-х перемог поспіль, Ден Хааг знову програв. В гостях представники Гааги нічого не зуміли протиставити АЗ Алкмаару, опустившись на 13-те місце турнірної таблиці. Важко буде розраховувати «зелено-жовтим» на сприятливий результат і в поєдинку проти Вітесса. Армемці набрали фантастичну форму. Команда не програє впродовж 12-ти поєдинків усіх турнірів, вигравши 10 з них. За цей час Вітесс піднявся на 4-ту сходинку таблиці, на якій і прагне закріпитися. Чи знайде Ден Хааг свої контраргументи у грі проти настільки сильного суперника?

12. Рединг – Бірмінгем, Англія, Чемпіоншип, 38-ий тур

Минулих вихідних Рединг дав справжній бій Арсеналу в домашній півфінальній грі Кубка Англії. Основний час поєдинку завершився унічию і лише впродовж додаткової 30-хвилинки «каноніри» зуміли дотиснути представника 2-го за силою англійського дивізіону. А от у Чемпіоншипі у «королівських» - далеко не все гаразд. Вони знаходяться лише на 19-му місці. Що стосується Бірмінгема, то команда демонструє вкрай нестабільні результати, є середняком ліги і фактично вже дограє нинішній чемпіонат. Чим завершиться дуель суперників, кожен з яких втратив будь-яку турнірну мотивацію?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 середи, 22-ого квітня.

Ми у Viber!