0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 355-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 355-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів англійських Прем’єр-ліги та Чемпіоншипа, чемпіонату Німеччини, а також іспанської Сегунди.

1. Челсі – Манчестер Юнайтед, Англія, 33-ій тур

З кожним наступним туром Челсі наближається до того, щоб після 5-річної перерви знову здобути чемпіонський титул. Навряд чи щось може завадити планам підопічних Жозе Моуріньо. «Сині» не програють впродовж 11-ти матчів Прем’єр-ліги поспіль, випереджаючи найближчого переслідувача на 7 очок та маючи при цьому гру в запасі. Відмінні результати під кінець сезону демонструє і Манчестер Юнайтед, який видав серію з 6-ти перемог в чемпіонаті поспіль. Манкуніанці поки йдуть 3-ми, але прагнуть піднятися на сходинку вище. Чи зуміє лідер Прем’єр-ліги пригальмувати підопічних Луї ван Гала?

2. Сток Сіті – Саутгемптон, Англія, 33-ій тур

Гра та результати Сток Сіті не вражають. В попередніх 4-х турах чемпіонату команда здобула лише одне очко. Таким чином, «гончари» остаточно перетворилися в середняка чемпіонату, якому залишається тільки догравати нинішній сезон. А от Саутгемптон продовжує непросту боротьбу за місця в зоні єврокубків. «Святі» здобули 3 перемоги в 5-ти останніх матчах чемпіонату, програвши при цьому лише один поєдинок. Подібні результати дозволили підопічним Рональда Кумана випередити Тоттенхем, але піднятися вище 6-го місця їм поки не вдається. 4 з 5-ти попередніх поєдинків між Сток Сіті та Саутгемптоном в рамках Прем’єр-ліги завершувалися унічию. Чи виявлять суперники сильнішого цього разу?

3. Крістал Пелас – Вест Бромвіч, Англія, 33-ій тур

Ще не так давно ці суперники були сусідами в турнірній таблиці, маючи однакову кількість очок в активі. Але останній місяць команди провели по-різному. Крістал Пелас видав чудову серію з 4-х перемог поспіль, що дозволило команді закріпитися в середині турнірної таблиці і забути про боротьбу за виживання. У той же час Вест Бромвіч програє вже 3-ій свій поєдинок пісполь. Від зони вильоту «дроздів» наразі відділяє усього 7 очок.  Чи вдасться «орлам» продовжити свою переможну ходу в поєдинку проти проблемного Вест Бромвіча?

4. Лестер – Суонсі, Англія, 33-ій тур

Лестер з останніх сил намагається залишити зону вильоту і врятуватися від пониження в класі. Після тривалої безвиграшної серії, «лиси» перемагають вже 2-ий матч поспіль. Але поки команда не може залишити навіть останнє місце турнірної таблиці, яке посідає вже дуже довго. Щоправда, від рятівної 17-ї сходинки Лестер тепер відділяє усього 3 очки, тож шанси на спасіння – є. У той же час Суонсі вже вирішило усі власні завдання. Валлійці впевнено почуваються в середині турнірної таблиці, не програючи при цьому впродовж 3-х турів. Чи вдасться більш мотивованому Лестеру здобути 3-тю поспіль перемогу в чемпіонаті?

5. Блекберн – Ноттінгем Форест, Англія, Чемпіоншип, 44-ий тур

Останнім часом Блекберн виглядає не найкращим чином. Команда здобула лише одну перемогу в 5-ти попередніх турах, 2 свої останні матчі завершивши унічию. Але навіть подібні результати дозволили «бродягам» випередити в турнірній таблиці Ноттінгем Форест, який виглядає ще гірше. «Лісівники» здобули лише очко в 5-ти останніх матчах. Взагалі ж, обидва клуби вже практично втратили шанси поборотися за місця в першій шістці. Чи зуміє Блекберн здобути сприятливий результат і закріпитися на 9-ій сходинці таблиці?

6. Чарльтон – Лідс, Англія, Чемпіоншип, 44-ий тур

Чарльтон зробив значний крок вперед в порівнянні з попереднім сезоном. Тепер лондонці вже не ведуть боротьбу за виживання, знаходячись в середині турнірної таблиці. 3 свої попередні матчі «еддікс» завершили унічию з однаковим рахунком 1:1. Взагалі ж команда не перемагає впродовж 4-х турів поспіль. Дограє нинішній сезон і Лідс, який поступається Чарльтону 5-ма очками. «Білі» практично втратили турнірну мотивацію, програючи вже 4-ий матч поспіль. Чи вдасться Лідсу перервати в Лондоні власну серію поразок?

7. Уїган – Брайтон, Англія, Чемпіоншип, 44-ий тур

Уїган проводить жахливий сезон. Не допомогло команді і нещодавнє звільнення головного тренера Малкі Маккея. В попередніх 6-ти турах «латікс» здобули лише 2 очки і посідають передостаннє місце турнірної таблиці. Від рятівної 21-ї позиції Уїган відділяє 7 очок, тож уже після нинішнього туру «ластікс» можуть офіційно розпрощатися з Чемпіоншипом. Не гарантував собі поки збереження прописки в 2-му за силою англійському дивізіоні і Брайтон, який знаходиться на 19-му місці. «Чайки» також переживають серйозний спад. Вони не перемагають впродовж 4-х матчів, здобувши за цей час лише одне очко. Чим завершиться битва аутсайдерів?

8. Блекпул – Фулхем, Англія, Чемпіоншип, 44-ий тур

Блекберн – головний невдаха Чемпіоншипа, який посідає останнє місце турнірної таблиці. «Мандарини» не перемагають впродовж 15-ти турів поспіль, вже давно втративши шанси на збереження прописки в лізі і наразі просто очікують завершення провального для себе сезону. У той же час Фулхем усі свої завдання ще не вирішив. За 3 тури до завершення чемпіонату «дачники» знаходяться на 20-му місці, на 7 пунктів відірвавшись від зони вильоту. 3 свої попередні зустрічі в Чемпіоншипі лондонці завершили унічию. Чи зможуть вони перемогти цього разу?

9. Герта – Кельн, Німеччина, 29-ий тур

Завдяки серії з 6-ти матчів без поразок Герта не лише залишила зону вильоту, але й відірвалась від неї на комфортних 7 очок. Одним з клубів, який вдалося наздогнати берлінцям, став Кельн. «Козли» також виглядають достатньо переконливо, програвши лише один матч Бундесліги з 5-ти попередніх. Наразі Герта і Кельн мають однакову кількість очок, а берлінці випереджають «козлів» лише за додатковими показниками. Чи вдасться комусь з суперників відсвяткувати перемогу і вирватися вперед?

10. Фрайбург – Майнц, Німеччина, 29-ий тур

Фрайбург робить усе можливе, аби врятуватися від пониження в класі. В 3-х попередніх турах «червоно-білі» здобули 7 очок. Це дозволило команді залишити зону вильоту і піднятися на 14-те місце. Але заспокоюватися Фрайбургу ще зарано, оскільки кожна нова невдача може знову відкинути підопічних Крістіана Штрайха в число головних аутсайдерів. Лише на 2 очки більше за Фрайбург має його нинішній суперник – Майнц, який не виграє впродовж 3 турів поспіль. В рамках Бундесліги Фрайбург уже 8 матчів не перемагає Майнц. Чи зуміють «червоно-білі» перервати цю невтішну для себе серію?

11. Мірандес – Лас-Пальмас, Іспанія, Сегунда, 34-ий тур

Мірандес переживає серйозний спад. В 13-ти попередніх матчах Сегунди «червоно-чорні» здобули лише одну перемогу. Щоправда, очок, набраних раніше, команді цілком вистачає, щоб спокійно почуватися в середині турнірної таблиці. Цього разу Мірандесу протистоятиме один з лідерів чемпіонату – Лас-Пальмас. «Жовто-сині» усе ще втримують 2-ге місце турнірної таблиці, але останнім часом втрачають дуже багато очок, і впритул наблизили до себе головних переслідувачів. Лас-Пальмасу впродовж 7-ми матчів поспіль не вдається перемогти в гостях. Наскільки успішним виявиться черговий виїзд «жовто-синіх»?

12. Расинг – Луго, Іспанія, Сегунда, 34-ий тур

Здолавши в минулому турі в гостях Мальорку, Расінг перервав власну 4-матчеву безвиграшну серію. Але залишити зону вильоту це «зелено-білим» ще поки не допомогло. Тож найближчим часом на команду очікує виснажлива боротьба за збереження прописки у Сегунді на найближчий сезон. Від рятівного 18-го місця Расінг відділяє усього одне очко. Тож «зелено-білим» дуже важливо обіграти в наступному поєдинку Луго, яке знаходиться в середині турнірної таблиці. Футболісти Луго, у свою чергу, також не втратили мотивацію, адже за сприятливих умов вони можуть втрутитися в боротьбу за місце в першій шістці з подальшим виходом у плей-офф. Чого очікувати від підопічних Кіке Сетіена в Сантандері?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 18-ого квітня. 

Ми у Viber!