0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 354-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 354-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з перших чвертьфінальних матчів Ліги Європи, поєдинків першої та 2-ої німецької Бундесліги, французьких Ліги 1 та Ліги 2, а також чемпіонатів Бельгії та Іспанії.

1. Динамо (Київ) – Фіорентина, Ліга Європи, 1/4 фіналу, перший матч

Динамо проводить один зі своїх кращих сезонів за останнє десятиліття. Кияни впевнено лідирують у чемпіонаті України, а тепер можуть ще й вийти у півфінал Ліги Європи. Щоправда, зробити це буде надзвичайно складно. Хоча б з огляду на те, що Фіорентина після останніх невдач на внутрішній арені сповнена рішучості реабілітуватись перед власними вболівальниками, а українським клубам, традиційно, не просто даються матчі проти італійських команд. Чи до снаги «синьо-білим» подужати такого суперника, потішивши Україну черговою великою перемогою?

2. Брюгге – Дніпро, Ліга Європи, 1/4 фіналу, перший матч

Дніпро отримав одного з найслабших суперників, які могли бути на цій стадії Ліги Європи. Втім, недооцінювати Брюгге все ж не варто. Бельгійці достатньо впевнено пройшли всі попередні етапи турніру і тепер всерйоз налаштовані пробитись далі. Тому вдома, поза сумнівом, гратимуть лише на перемогу. Чи знайдуться у команди Мирона Маркевича контраргументи?

3. Вольфсбург – Наполі, Ліга Європи, 1/4 фіналу, перший матч

Минулої неділі Наполі нарешті перервав свою 5-матчеву безвиграшну серію, розгромивши вдома в рамках чемпіонату Італії Фіорентину – 3:0. Той успіх дав прихильникам «партенопеї» надію, що спад команди залишився в минулому. Чи справді це так, має продемонструвати поєдинок проти Вольфсбурга в Лізі Європи. «Вовки» - фаворити поєдинку, але неаполітанці, поза сумнівом, викладуться на повну і зроблять все, щоб у першій зустрічі, як мінімум, не програти. До того ж, італійська преса пише про те, що перемога в турнірі – єдина умова, при якій Рафаель Бенітес збереже за собою посаду головного тренера Наполі. Чим завершиться перший матч німецької-італійської битви?

4. Севілья – Зеніт, Ліга Європи, 1/4 фіналу, перший матч

Зеніту, фактично, немає рівних у Росії, тому нині головні зусилля пітерці концентрують на вдалому виступі в Лізі Європи. Втім, пройти Севілью – завдання надзвичайної складності. Андалусійці нині в прекрасній формі, що підтвердив їхній останній матч Прімери проти Барселони. «Норвіонці», програючи 0:2, вирвали нічию – 2:2. Для обох команд це вже буде 5-та зустріч в історії - в кожної зі сторін по одній перемозі, ще 2 поєдинки завершились миром. Як усе буде цього разу?

5. Айнтрахт (Франкфурт) – Борусія (Менхенгладбах), Німеччина, 29-ий тур

Франкфуртський Айнтрахт виглядає не найкращим чином. В 3-х попередніх турах команда спромоглася здобути лише одне очко. Хоча конкуренти «орлів» виступають не краще, тож, як і раніше, від єврокубкової зони франкфуртці відстають на 4 очки. Значно серйозніші турнірні завдання вирішує менхенгладбахська Борусія. «Жеребці» видали серію з 8-ми матчів без поразок в Бундеслізі, вигравши у 6-ти з них. Наразі підопічні Люсьєна Фавра посідають 3-тє місце і мають чудові шанси здобути путівку в Лігу чемпіонів. Франкфуртський Айнтрахт не програє на власному полі впродовж 8-ми матчів чемпіонату. Чи під силу «орлам» продовжити цю серію?

6. Сандхаузен – Карлсруе, Бундесліга 2, 29-ий тур

За 3 сезони Сандхаузен впевнено закріпився у другій німецькій Бундеслізі. Нині команда є міцним середняком, який перебуває на 8-му місці. В попередніх 9-ти турах чемпіонату «чорно-білі» зазнали лише однієї поразки. Що стосується Карлсруе, то «синьо-білі» не програють впродовж 10-ти матчів. Проблема лише в тому, що команда надто часто грає унічию, що поки заважає їй увійти до трійки лідерів. Чи вдасться немотивованому Сандхаузену створити проблеми одному з борців за підвищення в класі?

7. Санкт-Паулі – Нюрнберг, Бундесліга 2, 29-ий тур

Санкт-Паулі докладає усіх зусиль, щоб зберегти прописку в 2-ій Бундеслізі на наступний сезон, хоча поки команда все ж знаходиться в зоні вильоту – на передостанньому місці турнірної таблиці. Від рятівної 15-ої сходинки «піратів» відділяє усього одне очко, але виглядають вони дуже нестабільно. Серйозно здав за останній час і Нюрнберг, який ще минулого року виступав в першій Бундеслізі. Команда хоча й не бореться за виживання, але здобула лише 2 очки в 6-ти попередніх турах. Чи зуміє Санкт-Паулі перемогти і залишити компанію головних невдах ліги? 

8. Нант – Марсель, Франція, 33-ій тур

Здобувши лише очко в 3-х попередніх турах, Нант погіршив власне становище в Лізі 1. Хоча «канарки» і знаходяться на 11-му місці, щільність команд в нижній частині турнірної таблиці така, що від зони вильоту їх відділяє усього 5 очок. Тож якщо Нант найближчим часом не почне перемагати, то ризикує перетворитися на одного з аутсайдерів. Серйозні негаразди переживає і Марсель. Зазнавши 2-х поразок поспіль, «провансальці», які ще не так давно лідирували в чемпіонаті, опустилися вже на 4-те місце. Чи вдасться комусь з суперників перемогти і зупинити своє падіння?

9. Кретей – Нансі, Франція, Ліга 2, 32-ий тур

Кретей не може почувати себе спокійно. В останніх 4-х турах Ліги 2 «барани» набрали усього 3 очки. Тепер від зони вильоту команду відділяє тільки 6 пунктів, тож схоже, на «помаранчево-синіх» найближчим часом очікує непроста боротьба за виживання. А от Нансі, не зважаючи на поразку в попередньому турі, знаходиться неподалік від групи лідерів і ще не втратив остаточно шансів поборотися за вихід до Ліги 1. Чи зуміє Нансі здобути максимальний результат, всерйоз включившись в боротьбу за найвищі місця?

10. Ньор Шамоні – Нім, Франція, Ліга 2, 32-ий тур

Чудова форма та серія з 9-ти матчів без поразок дозволили Ньор Шамоні перетворитися з аутсайдера Ліги 2 на цілком боєздатний колектив, що впевнено почувається в середині турнірної таблиці. Цього разу суперником «синьо-білих» буде Нім, що виступає не так стабільно, але завдяки серії успішних результатів на початку нинішнього року наразі випереджає свого нинішнього суперника на 4 очки. В 5-ти попередніх поєдинках між цими командами незмінно перемагали господарі поля. Чи продовжиться традиція і цього разу?

11. Стандард – Гент, Бельгія, 2-ий етап, 3-ій тур

Срібний призер минулого чемпіонату Бельгії Стандард нині посідає лише 4-те місце. Льєжці могли б знаходитися і вище, але не надто вдало проводять гостьові поєдинки. Останнім часом «червоні» чергують домашні перемоги з виїзними поразками. На 2 очки Стандард поступається Генту, який знаходиться на 2-му місці. «Буйволи» мають лише на 2 пункти менше, ніж лідер чемпіонату – Брюгге. Тиждень тому Гент перервав власну серію з 5-ти перемог поспіль, поступившись в гостях Шарлеруа. Чи вдасться «буйволам» більш успішно виступити в поєдинку проти Стандарда?

12. Леванте – Еспаньол, Іспанія, 32-ий тур

Поступившись в попередньому турі в дербі Валенсії, Леванте знову опустилося в зону вильоту. Взагалі, останнім часом «жабенята» здебільшого розчаровують. З 5-ти попередніх матчів Прімери вони програли 4. Тож щоб не розпрощатися з найвищим іспанськими дивізіоном, підопічним Лукаса Алькараса потрібно терміново покращувати власні результати. Наступний суперник «жабенят» - Еспаньол, який не програє вже впродовж 5-ти матчів чемпіонату поспіль. Після 3-х нічиїх, у 2-х наступних зустрічах «папуги» відсвяткували перемоги. Наскільки вдалою виявиться візит Еспаньола до Валенсії?

Зробити свої ставки Ви можете до 22.00 четверга, 16-ого квітня.

Ми у Viber!