0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 353-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 353-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з перших чвертьфінальних матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи та поєдинків англійського Чемпіоншипу.

1. Атлетіко Мадрид – Реал Мадрид, Ліга чемпіонів, 1/4 фіналу, перший матч

У минулому сезоні Ліги чемпіонів Атлетіко та Реал зустрічались у фіналі, тепер же їхні шляхи перетнулись на стадії чвертьфіналу. Рік тому «вершкові» в овертаймі таки дотиснули «матрацників», здобувши переконливу перемогу з рахунком 4:1, а разом з нею – і Кубок чемпіонів. За те фіаско «смугасті» вже встигли помститись. Спершу команда Дієго Сімеоне подужала сусідів по місту в Суперкубку Іспанії, двічі переграла їх у рамках Прімери, а ще – вибила з розіграшу Кубка Іспанії. Чи до снаги Атлетіко вже вп’яте в сезоні подужати Реал?

2. ПСЖ – Барселона, Ліга чемпіонів, 1/4 фіналу, перший матч

В іншому чвертьфіналі  зіграють ПСЖ та Барселона, які вже зустрічалися в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів. На стадії групового етапу команди обмінялись домашніми перемогами. Загалом, для парижан і каталонців це вже буде третя чвертьфінальна битва в історії найпрестижнішого єврокубку. В сезоні 1994/95 років сильнішим був ПСЖ, а в розіграші Ліги чемпіонів 2012/13 років перемогу відсвяткувала Барселона. Як завершиться чергова паризько-каталонська дуель?

3. Динамо Київ – Фіорентина, Ліга Європи, 1/4 фіналу, перший матч

Динамо проводить один зі своїх кращих сезонів за останнє десятиліття. Кияни впевнено лідирують у чемпіонаті України, а тепер можуть ще й вийти у півфінал Ліги Європи. Щоправда, зробити це буде надзвичайно складно. Хоча б з огляду на те, що Фіорентина після останніх невдач на внутрішній арені сповнена рішучості реабілітуватись перед власними вболівальниками, а українським клубам, традиційно, не просто даються матчі проти італійських команд. Чи до снаги «синьо-білим» подужати такого суперника, порадувавши Україну черговою великою перемогою?

4. Брюгге – Дніпро, Ліга Європи, 1/4 фіналу, перший матч

Дніпро отримав одного з найслабших суперників, які могли бути на цій стадії Ліги Європи. Втім, недооцінювати Брюгге все ж не варто. Бельгійці достатньо впевнено пройшли всі попередні етапи турніру і тепер всерйоз налаштовані пробитись далі. Тому вдома, поза сумнівом, гратимуть лише на перемогу. Чи знайдуться у команди Мирона Маркевича контраргументи?

5. Вольфсбург – Наполі, Ліга Європи, 1/4 фіналу, перший матч

Минулої неділі Наполі нарешті перервав свою 5-матчеву безвиграшну серію, розгромивши вдома в рамках чемпіонату Італії Фіорентину – 3:0. Той успіх дав прихильникам «партенопеї» надію, що спад команди залишився в минулому. Чи справді це так, має показати поєдинок проти Вольфсбурга в Лізі Європи. «Вовки» - фаворити поєдинку, але неаполітанці, поза сумнівом, викладуться на повну і зроблять все, щоб у першій зустрічі, як мінімум, не програти. До того ж, італійська преса пише про те, що перемога в турнірі – єдина умова, при якій Рафаель Бенітес збереже за собою посаду головного тренера Наполі. Чим завершиться перший матч німецької-італійської битви?

6. Севілья – Зеніт, Ліга Європи, 1/4 фіналу, перший матч

Зеніту, фактично, немає рівних у Росії, тому нині головні зусилля пітерці концентрують на вдалому виступі в Лізі Європи. Втім, пройти Севілью – завдання надзвичайної складності. Андалусійці нині в прекрасній формі, що підтвердив їхній останній матч Прімери проти Барселони. «Норвіонці», програючи 0:2, вирвали нічию – 2:2. Для обох команд це вже буде 5-та зустріч в історії - в кожної зі сторін по одній перемозі, ще 2 поєдинки завершились миром. Як усе буде цього разу?

7. Лідс – Норвіч, Англія, Чемпіоншип, 43-ій тур

Лідс, гарантувавши собі збереження прописки в Чемпіоншипі, опустив руки. «Білі» не можуть виграти ось уже 4-ри тури поспіль, а 3 останні матчі взагалі програли. І далеко не факт, що в команди знайдуться сили та мотивація на поєдинок проти Норвіча, який налаштований виключно на перемогу, адже веде боротьбу за вихід в еліту англійського футболу. Чи підтвердять «канарки» свій статус фаворита, чи все ж Лідс покаже зуби?

8. Шеффілд Уенсдей – Брентфорд, Англія, Чемпіоншип, 43-ій тур

Брентфорд не полишає спроб увірватись до топ-шістки і таки поборотись за вихід до Прем’єр-Ліги через плей-офф. Нині Іпсвічу, він 6-ий, «бджоли» поступаються лише за різницею забитих і пропущених м’ячів. Відтак, у протистоянні з Шеффілд Уенсдей у команди Марка Уорбертона немає іншого вибору, окрім як вигравати. У матчі першого кола переможця суперники так і не виявили, розписавши нульову нічию. Який результат принесе їхнє друге побачення в нинішньому сезоні?

9. Міллуол – Уіган, Англія, Чемпіоншип, 43-ій тур

Протистояння команд, які міцно застрягли в зоні вильоту Чемпіоншипу. Щоб мати хоча б теоретичні шанси на збереження прописки, кожній з ній потрібно неодмінно перемагати. Інакше – привіт Ліга 1. Міллуол не програє Уігану вже 3 матчі поспіль – 2 перемоги та нічия. Чи вдасться «левам» скористатися фактором переваги власного поля, чи все ж «латікс» згадають свої славні часи, коли ще грали в Прем’єр-Лізі і таки здобудуть перемогу?

10. Бірмінгем – Блекберн, Англія, Чемпіоншип, 43-ій тур

Бірмінгем після абсолютно провальної першої частини сезону в другій взявся за голову, убезпечивши себе від боротьби за виживання. Нині «сині», здебільшого, чергують домашні перемоги з невдачами на виїзді. Чи збережеться ця тенденція в зустрічі з Блекберном, який нині перебуває всередині турнірної таблиці Чемпіоншипу без особливих перспектив на майбутнє?

11. Болтон – Чарльтон, Англія, Чемпіоншип, 43-ій тур

Ще в пам’яті часи, коли обидві команди грали в Прем’єр-Лізі. Тоді значно частіше перемагав Болтон, а ось у Чемпіоншипі успішніше в очних дуелях виглядає вже Чарльтон. Лондонці не програють «скакунам» 4-ри матчі поспіль – 2 перемоги та 2 нічиї. Чи вдасться «пікші» продовжити свою безпрограшну серію в дуелях із цим суперником?

12. Ноттінгем Форест – Уотфорд, Англія, Чемпіоншип, 43-ій тур

Уотфорд – один з претендентів на перемогу в нинішньому розіграші Чемпіоншипу. Наразі «шершні» йдуть 3-ми, але від лідируючого Борнмуту відстають лише на 1 пункт. Матч першого кола завершився результативною нічиєю – 2:2. Чи вдасться Уотфорду перемогти «лісників» на їхньому полі?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 14-ого квітня.

Ми у Viber!