0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 352-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 352-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Англії, Італії, Іспанії, Німеччини, Бельгії та Франції.

1. Манчестер Юнайтед – Манчестер Сіті, Англія, 32-ий тур

Після поєдинків минулого туру Манчестер Юнайтед зумів випередити своїх земляків з Сіті в турнірній таблиці Прем’єр-ліги, вийшовши на 3-тє місце. Взагалі, «червоні дияволи» наразі виглядають значно краще за «містян». На рахунку підопічних Луї ван Гала 5 поспіль виграних матчів у чемпіонаті, у той час як Манчестер Сіті чергує домашні перемоги з виїзними поразками. 4 попередні матчі між цими суперниками незмінно завершувалися на користь «містян». Який результат принесе чергове манкуніанське дербі?

2. Торіно – Рома, Італія, 30-ий тур

Торіно проводить досить непоганий сезон, знаходячись у верхній частині турнірної таблиці – на 7-му місці. Команда виграла 2 попередні матчі Серії «А» і ще не втратила остаточно шансів поборотися за місця в зоні єврокубків. 2-ма поспіль перемогами може похвалитися і Рома. Завдання «вовків»: витримати тиск з боку іншого римського клубу – Лаціо – і втриматися на 2-ій позиції, яка дозволяє отримати пряму путівку до групового турніру Ліги чемпіонів. Чи вдасться підопічним Руді Гарсії здобути максимальний результат в Турині?

3. Аталанта – Сассуоло, Італія, 30-ий тур

Аталанта продовжує скочуватися донизу щаблями турнірної таблиці. Бергамці не знають радості перемог впродовж 8-ми поєдинків поспіль, набравши у цих матчах усього 3 очки. Дійшло до того, що від зони вильоту «чорно-синіх» тепер відділяє лише 4 пункти, і якщо найближчим часом нічого не зміниться, Аталанта цілком може туди потрапити. Значно спокійніше почуває себе Сассуоло, яке впродовж майже всього чемпіонату знаходиться в середині таблиці. Після серії невдач підопічні Еусебіо Ді Франческо повернулися на шлях перемог, вигравши 2 з 3-х попередніх своїх зустрічей. Аталанта ще жодного разу не перемагала Сассуоло в рамках Серії «А». Чи вдасться їй зробити це вперше?

4. Еспаньол – Атлетик (Більбао), Іспанія, 31-ий тур

Не так давно ці суперники двічі зустрічалися між собою в півфіналі Кубка Іспанії. Тоді кращими виявилися футболісти Атлетіка з Більбао, які пройшли далі. Вище «леви» знаходяться і в турнірній таблиці чемпіонату. Хоча команди перебувають зовсім поруч – на відстані усього 2-х очок одна від одної. Еспаньолу в минулому турі вдалося перервати серію з 4-х матчів без перемог, розгромивши в гостях Вільяреал. А от «баски» - навпаки – дещо пригальмували, здобувши лише очко в 2-х попередніх турах. Чи під силу каталонцям реваншуватися за невдачу в Кубку?

5. Кордова – Ельче, Іспанія, 31-ий тур

Після жахливої серії з 10-ти поразок поспіль, тиждень тому Кордова нарешті зуміла здобути очко, зігравши унічию в гостях з Депортиво. Але навряд чи це особливо втішило «біло-зелених». Андалусці, як і раніше, посідають останнє місце в Прімері, і дуже близькі до повернення у Сегунду. Черговим суперником Кордови стане Ельче, яке також переживає не найкращі часи. Підопічні Франа Ескріби не перемагають впродовж 4-х турів, в яких набрали лише одне очко, і наблизилися на відстань усього 3-х пунктів від зони вильоту. Чи зуміє головний аутсайдер ліги Кордова перервати свою тривалу безвиграшну серію, обігравши алікантійців?

6. Кельн – Хоффенхайм, Німеччина, 28-ий тур

Кельн намагається втриматися в першій Бундеслізі, але останні результати команди не вселяють оптимізму її уболівальникам. З попередніх 9-ти матчів чемпіонату «козли» виграли лише один, серйозно погіршивши власне турнірне становище. Наразі від зони вильоту Кельн відділяє усього 5 очок, тож уся боротьба за виживання – ще попереду. Значно серйозніші завдання ставить перед собою Хоффенхайм. «Синьо-білі» знаходяться на відстані 2-х очок від зони єврокубків, і докладають усіх зусиль, щоб туди потрапити. Щоправда, останнім часом підопічні Маркуса Гісдоля також трохи пригальмували, здобувши лише очко в 2-х попередніх турах чемпіонату. Чим завершиться поєдинок в Кельні?

7. Штутгарт – Вердер, Німеччина, 28-ий тур

Лише одна перемога в 11-ти попередніх турах – такі невтішні результати демонструє нині Штутгарт. «Шваби» виглядають жахливо, посідаючи останнє місце в турнірній таблиці, але усе ще зберігають шанси врятуватися від пониження в класі. Для цього команда має стати більш стбільною. А от Вердер, завдяки вдало проведеному відрізку на початку нинішнього року, убезпечив себе від боротьби за виживання. Навіть безвиграшна серія з 3-х матчів, яка продовжує тривати, не похитнула позицій підопічних Віктора Скрипника в середині таблиці. Чи зуміє Штутгарт перемогти «зелено-білих» і залишити останнє місце?

8. Стандард – Андерлехт, Бельгія, 2-ий етап, 2-ий тур

В нинішньому сезоні Стандард двічі обіграв діючого чемпіона Бельгії – Андерлехт. Не зважаючи на це, брюссельці все ж знаходяться вище в турнірній таблиці. 2-ий етап вони розпочали з перемоги над Шарлеруа. От лише боротьба за чемпіонський титул цього разу розгорнеться не на жарт. Нині Андерлехт посідає лише 3-тє місце, відстаючи від лідера – Брюге – на 2 очки. Одразу за «пурпурово-білими» розташувався їх нинішній суперник – Стандард. В активі льєжців – 6 поспіль домашніх перемог в чемпіонаті. Чи зуміє Андерлехт перервати цю серію суперника?

9. Евіан – Лілль, Франція, 32-ий тур

Як і впродовж кількох минулих сезонів, Евіан знову веде боротьбу за збереження прописки в Лізі 1. Поки гайарці знаходяться поза зоною вильоту, від якої відірвалися на 4 чоки, але кілька невдало проведених поєдинків можуть усе змінити, тож розслаблятись команді не варто. У 2-х попередніх турах Евіан здобув 4 очки і налаштовується продовжити свою безпрограшну серію до 3-х матчів. Завадити це зробити гайарцям спробує Лілль. Після 3-го місця за підсумками минулого чемпіонату, нині «доги» скотилися в середину турнірної таблиці і не можуть розраховувати навіть на потрапляння в зону єврокубків. Не зважаючи на це, в 5-ти попередніх турах підопічні Рене Жирара відсвяткували 4 перемоги. Наскільки вдалим виявиться їх візит до Гайару? 

10. Тулуза – Монпельє, Франція, 32-ий тур

Тулузі усе ніяк не вдається залишити зону вильоту, куди команда потрапила наприкінці зими. Останнім часом «фіолетово-білі» демонструють дуже слабкі результати, програвши 3 з 4-х попередніх матчів у Лізі 1. Попри це, від рятівного 17-го місця Тулузу відділяє лише 2 очки, тож шанси уникнути прощання з елітою у «фіолетово-білих» усе ще зберігаються. Цього разу протистояти їм буде Монпельє, який міцно утримує 7-му сходинку турнірної таблиці, але може піднятися і вище. Чи вдасться Тулузі, відступати якій вже нікуди, засмутити «паладінів»?

11. Ланс – Лор’ян, Франція, 32-ий тур

Ланс – найгірша на сьогодні команда Ліги 1. В 12-ти попередніх турах «криваво-золоті» здобули лише одну перемогу, програвши більшість з цих поєдинків. З кожною наступною поразкою шанси Антуана Комбуаре врятуватися від вильоту стають усе при марнішими. Наступним суперником Ланса стане один з його конкурентів у боротьбі за виживання – Лор’ян. «Мерлузові» також виглядають жахливо, програвши 4 з 5-ти попередніх матчів чемпіонату. Щоправда, команда поки знаходиться поза зоною вильоту – на 17-мй місці. Чим завершиться поєдинок суперників, кожен з яких мріє врятуватися від пониження в класі?

12. Бордо – Марсель, Франція, 32-ий тур

Бордо знаходиться на підйомі. В попередніх 10-ти турах Ліги 1 команда зазнала лише однієї поразки, що дозволило «жирондинцям» закріпитися на 6-му місці турнірної таблиці. Черговим серйозним випробуванням для підопічних Віллі Саньоля стане поєдинок проти Марселя. Тиждень тому «провансальці» зазнали болючої домашньої поразки від свого безпосереднього конкурента в боротьбі за чемпіонство – ПСЖ, хоча кілька разів вели у рахунку по ходу гри. Тепер Марсель, який посідає 3-тє місце, відстає від парижан, що очолюють турнірну таблицю, на 5 пунктів. Ще одна втрата очок може остаточно поховати чемпіонські амбіції підопічних Марсело Бьєлси. Чи зуміють «провансальці» обіграти Бордо і продовжити погоню за лідерами?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 неділі, 12-ого квітня.

Ми у Viber!