0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 351-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 351-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Іспанії, Англії, Німеччини, Нідерландів та Бельгії.

1. Севілья – Барселона, Іспанія, 31-ий тур

Однією з найбільш інтригуючих дуелей чергового туру іспанської Прімери стане протистояння на «Рамон Санчес Пісхуан», де Севілья прийматиме Барселону. Каталонці, які лідирують в чемпіонській гонці, фаворити зустрічі, проте недооцінювати андалусійців не варто. Команда Унаї Емері продовжує боротьбу за місце в топ-четвірці та квиток у Лігу чемпіонів, тож чого-чого, а мотивації їй не займати. Статистика цілком і повністю за «блаугранас» - Барселона перемагає Севілью ось уже 6-ть матчів поспіль і неодмінно спробує зробити це знову. Втім, будь-яка, навіть найдовша серія рано, чи пізно завершується. От тільки чи перерветься вона в цю суботу?

2. Малага – Атлетіко Мадрид, Іспанія, 31-ий тур

Атлетіко, фактично, втратив шанси на чемпіонський титул і тепер захищає своє 3-тє місце, яке гарантує пряму путівку до Ліги чемпіонів, минаючи сито кваліфікації. Нині «матрацники» на ходу, свідчення чому 3 поспіль перемоги в Прімері з однаковим рахунком 2:0. Чи стане Малага, яка вже ні за що особливо не бореться, черговою жертвою команди Дієго Сімеоне, чи все ж «анчоуси» знайдуть в собі сили і таки зіпсують настрій «смугастим» напередодні їхньої чвертьфінальної дуелі з Реалом у Лізі чемпіонів?

3. Суонсі – Евертон, Англія, 32-ий тур

Протистояння середняків англійської Прем’єр-Ліги, які до очної дуелі підходять у прекрасній формі. «Лебеді» вигравали в 2-ох попередніх турах, а на рахунку «ірисок» - 3 перемоги поспіль. Виграти мерсисайдці спробують і в Уельсі. Тим більше, що статистика говорить виключно на їхню користь. Суонсі в рамках найвищого дивізіону Англії ще жодного разу не перемагав Евертон – 15-ть поразок і 6-ть нічиїх. Чи до снаги команді Гаррі Монка перервати цю жахливу для себе серію?

4. Сандерленд – Крістал Пелас, Англія, 32-ий тур

Сандерленд, перегравши в дербі Ньюкасл, відірвався від зони вильоту на 3 пункти, тож спокій команді може поки що лише снитись. Тим більше, що попереду ще 7 турів. Наступний суперник «чорних котів» – впертий Крістал Пелас. «Орли» нині на ходу, що засвідчила їхня остання перемога в домашній зустрічі проти МанСіті. От тільки чи залишилися після тої «вікторії» в лондонців сили та мотивація, щоб переграти на виїзді команду Діка Адвокаата, яка налаштована битися за очки в кожному матчі?

5. Борусія Менхенгладбах – Борусія Дортмунд, Німеччина, 28-ий тур

Ще півроку тому фаворитами цієї пари, поза сумнівом, були би дортмундці. Однак, часи змінилися. «Бджоли», проваливши старт сезону, нині вже ні за що особливо не борються, а ось їхні одноклубники з Менхенгладбаха мають прекрасні шанси на місце в топ-четвірці та квиток у Лігу чемпіонів. Чи стане різний рівень мотивації команд визначальним фактором у цій дуелі, чи все ж підопічні Юргена Клоппа згадають свої славні часи і присоромлять скептиків?

6. Майнц – Байер, Німеччина, 28-ий тур

Байер набрав прекрасний хід. В рамках БундесЛіги леверкузенці здобули 5-ть перемог поспіль, а в 9-ти попередніх матчах у всіх турнірах пропустили лише 1 м’яч. Щоправда, це не врятувало їх від вильоту з Кубка Німеччини. Посеред тижня «фармацевти», зігравши з Баварією в основний та додатковий час у нульову нічию, поступилися в серії післяматчевих пенальті. Чи залишилися після тої невдачі у команди Роджера Шмідта сили на вояж до Майнца?

7. Падерборн – Аугсбург, Німеччина, 28-ий тур

Падерборн після достатньо успішного першого кола, в другій частині сезону, відверто, розчаровує. Після зимової перерви «07-мі» з 10-ти матчів чемпіонату виграли лише 1, а безвиграшна серія команди сягнула позначки в 6-ть поєдинків, 5-ть з яких були програні. Не вражає останнім часом і Аугсбург, який у 8-ми попередніх турах здобув лише 1 перемогу. Якщо так піде і далі, «фюггери» ризикують втратити місце в зоні єврокубків. Що очікувати від дуелі команд, які втратили форму?

8. Гамбург – Вольфсбург, Німеччина, 28-ий тур

Гамбург переживає не кращі часи. «Динозаври» в рамках БундесЛіги не можуть виграти вже 6-ть турів поспіль – 4-ри поразки та 2 нічиї, опинившись у зоні перехідних матчів. І побачення з Вольфсбургом нічого хорошого «червоноштанникам» не віщує. Востаннє вони перемагали «вовків» ще в далекому 2011-ому році і відтоді не можуть переграти суперника вже 9-ть матчів поспіль. Чим завершиться побачення команд, які в нинішньому сезоні вирішують кардинально протилежні задачі?

9. Ексельсіор – Вітесс, Нідерланди, 30-ий тур

В останніх 5-ти турах, що залишились до завершення сезону, на Екселсьіор очікує виснажлива боротьба за виживання. Від зони перехідних матчів роттердамців відділяє лише 4 пункти, а найближчий матч проти Вітесса обіцяє стати для команди неймовірно складним, про що говорить статистика. «Червоно-чорні» програють «Голлівуду на Рейні» ось уже 7 поєдинків поспіль. До того ж, команда Петера Босза перебуває нині в прекрасній формі, а її остання поразка в Ередвізії датована ще січнем. Чи підтвердять гості свій статус фаворита, чи все ж Ексельсіор створить сенсацію?

10. Херенвен – АЗ Алкмаар, Нідерланди, 30-ий тур

Дуель команд, яким, найімовірніше, належить конкурувати за квиток у Лігу Європи через сито плей-офф, але спершу вони зіграють в регулярному чемпіонаті. Класу побільше буде в АЗ Алкмаару, от тільки переграти Херевен «сирні фермери» не можуть уже 4-ри матчі поспіль – 3 поразки та нічия. Чи вдасться підопічним Джонні ван ден Брома зламати цю малоприємну тенденцію, чи все ж «суперфрізи» здобудуть свою чергову перемогу?

11. Кортрейк – Брюгге, Бельгія, 2 етап, 2-ий тур

Під час регулярного чемпіонату команди обмінялися домашніми перемогами. У матчі першого кола Брюге не залишив своєму супернику жодних шансів, забивши 5-ть м’ячів без відповіді. Відплата прийшла в лютому, коли Кортрейк переграв вдома головного фаворита Жюпіле-Про-Ліги з рахунком 2:0. Чи до снаги «червоним» подужати грізного опонента і в цей раз?

12. Шарлеруа – Гент, Бельгія, 2 етап, 2-ий тур

У 2-ох поєдинках регулярного сезону команди переможця так і не виявили, двічі зігравши внічию. Тепер на них чекає 3-тє побачення – вже в плей-офф за звання чемпіона. Зважаючи на господарський статус, Шарлеруа – фаворит зустрічі. Чи знайдуться в Гента контраргументи?

Зробити свої ставки Ви можете до 14.440 суботи, 11-ого квітня.

Ми у Viber!