0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 350-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 350-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів Кубка Італії, чемпіонатів Іспанії, Росії, Шотландії, а також Кубків Франції та України.

1. Фіорентина – Ювентус, Кубок Італії, 1/2 фіналу, матч-відповідь

Перший півфінальний матч Кубка Італії між цими суперниками приніс несподіваний результат. Фіорентина обіграла Ювентус в гостях – 2:1, зробивши серйозну заявку на вихід у фінал. Щоправда, Ювентус не полишає надій відігратися у Флоренції. Після кубкової поразки від «фіалок», «стара синьйора» видала серію з 5-ти перемог поспіль у всіх турнірах, не пропустивши у них жодного м’яча у власні ворота. Чи зуміє Фіорентина зупинити Ювентус і 2-ий сезон поспіль пробитися до фіналу Кубка країни?

2. Наполі – Лаціо, Кубок Італії, 1/2 фіналу, матч-відповідь

Діючий володар Кубка Італії Наполі нині виглядає не найкращим чином. «Партенопеї», які продовжують виступати на 3 фронти, не перемагають впродовж 4-х матчів усіх турнірів. Інша річ – Лаціо. Римляни знаходяться в фантастичній формі. «Орли» виграли 7 з 8-ми попередніх поєдинків усіх змагань. Щоправда, єдиним клубом, який підопічні Стефано Піолі не зуміли переграти за цей час, став саме Наполі. Перший матч 1/2 фіналу Кубка між цими командами в Римі приніс нічийний результат – 1:1. Взагалі, Лаціо не може перемогти Наполі вже впродовж 7-ми поєдинків. Чи вдасться «орлам» перервати цю невдалу для себе серію?

3. Ейбар – Малага, Іспанія, 30-ий тур

Падіння Ейбара триває. В попередніх 10-ти турах Прімери команда здобула лише одне очко. Якщо найближчим часом нічого не зміниться – вже невдовзі «зброярі» ризикують опинитися в зоні вильоту, від якої їх наразі відділяє усього 3 очки. Наступним суперником Ейбара стане Малага, яка ще остаточно не втратила шансів поборотися за місце в зоні єврокубків. От тільки на виїзді «анчоуси» останні часом виступають не надто вдало. В гостях вони програли 3 з 4-х попередніх поєдинків чемпіонату. Чи під силу Ейбару, який знаходиться в глибокій кризі, розраховувати на очки в поєдинку проти Малаги?

4. Гранада – Сельта, Іспанія, 30-ий тур

Днями Гранада зазнала принизливої виїзної поразки 1:9 від мадридського Реалу. «Червоно-біло-сині» здобули лише одне очко в 3-х попередніх турах і ніяк не можуть вибратися із зони вильоту. Однак шанси врятуватися від пониження в класі остаточно Гранада ще не втратила. Цього разу її суперником стане міцний середняк Прімери – Сельта. «Кельти» вже практично позбулися турнірної мотивації і просто дограють нинішній сезон, демонструючи нестабільні результати. Чи зуміє Гранада, перемога якій потрібна значно більше, ніж супернику, здобути максимальний результат?

5. Атлетик (Більбао) – Валенсія, Іспанія, 30-ий тур

Здобувши 4 поспіль перемоги в Прімері Атлетик з Більбао значно покращив своє турнірне становище. Але будь-яка серія має здатність завершуватися. От і «леви» в минулому турі поступилися в гостях Севільї – 0:2. Знову повернутися на шлях перемог «баски» спробують в поєдинку проти Валенсії. От тільки зробити це буде непросто. «Кажани» не програють впродовж 8-ми матчів Прімери поспіль, вигравши 6 з них, і прагнуть втриматися в зоні Ліги чемпіонів. 3 попередні поєдинки між Атлетиком з Більбао та Валенсією незмінно приносили нічийний результат. Чи виявлять суперники сильнішого цього разу?

6. Ельче – Хетафе, Іспанія, 30-ий тур

Обидва суперники останнім часом здебільшого розчаровують власних прихильників і ведуть боротьбу за збереження прописки у Прімері. Потрапляння в зону вильоту їм поки вдається уникати, але уся боротьба за виживання як у «біло-зелених», так і у «синіх» - ще попереду. Хетафе поки жодного разу не вдавалося перемогти Ельче в рамках найвищого іспанського дивізіону. Чи під силу підопічним Пабло Франко порушити цю традицію, обігравши алікантійців в гостях?

7. Рубін – Краснодар, Росія, 22-ий тур

Завдяки 5-ти поспіль перемогам в чемпіонаті, Рубін з середини турнірної таблиці піднявся на 4-ту позицію і тепер всерйоз претендує на місце в зоні Ліги чемпіонів. Дуже серйозні завдання ставить перед собою і Краснодар. «Бики» також не програли жодного офіційного матчу в нинішньому календарному році і наразі випереджають Рубін на 2 очки, посідаючи 3-тє місце. 3 попередні зустрічі між цими суперниками незмінно завершувалися на користь Краснодару. Чи вдасться казанцям здолати незручного суперника і випередити його в турнірній таблиці?

8. ЦСКА (Москва) – Динамо (Москва), Росія, 22-ий тур

Поступившись минулих вихідних в гостях Зеніту, ЦСКА не лише перервав власну 6-матчеву переможну серію в поєдинках Прем’єр-ліги, але й практично поховав інтригу в боротьбі за чемпіонство. Тепер від пітерців, що очолюють турнірну таблицю, «червоно-сині» відстають на 8 очок, відіграти які за 9 турів, що залишилися до завершення чемпіонату – дуже важко. Та й 2-ге місце ще треба втримати, адже охочих потіснити армійців – вистачає. Що стосується московського Динамо, то воно йде 5-им, намагаючись просто вибороти путівку в єврокубки. У це важко повірити, але ЦСКА, яке зазвичай завершує чемпіонати на вищих місцях, ніж «біло-блакитні», не може перемогти московське Динамо впродовж 11-ти матчів поспіль. Чим завершиться чергове московське дербі?

9. Росс Каунті – Сент-Джонстон, Шотландія, 32-ий тур

Починаючи з середини лютого Росс Каунті ніби підмінили. Команда, яка до того виглядала просто жахливо, видала серію з 7-ми матчів без поразок (6 перемог та нічия). Але навіть подібні відмінні результати поки не дозволяють «оленям» піднятися вище 10-го місця турнірної таблиці. Цього разу суперником Росс Каунті стане Сент-Джонстон, який хоча й знаходиться на 5-ій сходинці, але поки усе ще не гарантував собі участі у верхньому плей-офф за 1-6 місця. Тож перемогти в Дінгуоллі для «святих» - дуже важливо. Чи вдасться їм здобути максимальний результат?

10. ФК Данді – Данді Юнайтед, Шотландія, 32-ий тур

ФК Данді веде відчайдушну боротьбу за потрапляння до верхнього плей-офф. Поки «темно-сині» знаходяться на 7-му місці, але відстають від Гамільтона, що розташувався на сходинку вище, на 2 очки. До того ж, ФК Данді має ще й 2 гри в запасі, що збільшує шанси команди піднятися вище. У нинішньому турі протистояти «темно-синім» будуть їх земляки з Данді Юнайтед, що посідають 4-те місце. ФК Данді вже впродовж 8-ми особистих зустрічей не перемагає «мандаринів». Чи зуміють «темно-сині» виграти цього разу?

11. Осер – Генгам, Кубок Франції, 1/2 фіналу

Завдяки сприятливому жеребкуванню, представник Ліги 2 Осер, який демонструє не надто вдалі результати в чемпіонаті, дістався вже до півфіналу Кубка Франції. Тут на «бургундців» очікує зустріч з діючим володарем трофею – Генгамом. «Червоно-чорні» серйозно налаштовані 2-ий рік поспіль пробитися до фіналу, а за сприятливих умов – і  повторити минулорічний успіх. Генгам – перший суперник з найвищого французького дивізіону для Осера в нинішньому розіграші Кубка. Чи під силу «бургундцям» дати бій команді з Ліги 1?

12. Олімпік – Ворскла, Кубок України, 1/4 фіналу

Обидві команди, які ставлять перед собою високі завдання в усіх турнірах, трохи пригальмували. Особливо це стосується Олімпіка, який у 6-ти останніх матчах усіх змагань лише 2 рази зіграв унічию, а інші поєдинки – програв. Дуже рідко наразі тішить перемогами власних уболівальників і Ворскла. В 7-ми попередніх поєдинках команда виграла лише раз. Перша зустріч між суперниками в рамках 1/4 фіналу Кубка України, яка проходила в Полтаві, сильнішого не виявила – 0:0. Кому вдасться пробитися до півфіналу?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.55 вівторка, 7-ого квітня. 

Ми у Viber!