0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 349-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 349-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів України, Англії, Нідерландів, Франції, Німеччини та іспанських Прімери і Сегунди.

1. Волинь – Зоря, Україна, 18-ий тур

Після принизливої поразки в Дніпропетровську від Дніпра з рахунком 0:5 Волинь помалу приходить до тями. Спершу лучани розписали домашню мирову з Чорноморцем, а в попередньому турі впевнено переграли на виїзді львівські Карпати. Тепер на команду Віталія Кварцяного чекає побачення із Зорею. У поєдинку першого кола перемогли «хрестоносці», тим самим перервавши 5-матчеву безвиграшну серію в протистояннях з луганчанами. Чи вдасться Волині знову подужати хлопців Вернидуба, вклинившись в боротьбу за місце в єврокубках?

2. Металург Запоріжжя – Карпати, Україна, 18-ий тур

Криза Карпат продовжується. Мало того, що через невирішені фінансові суперечки з команди зняли 9 пунктів і вона опинились на самісінькому дні турнірної таблиці, так і безвиграшна серія львів’ян сягнула загрозливої позначки в 4-ри матчі, 2 останні з яких були програні. Якщо так піде і далі, наступний сезон «леви» ризикують розпочати в Першій лізі. Чи пішла на користь підопічним Ігоря Йовічевіча перерва на матчі збірних, має продемонструвати поєдинок із запорізьким Металургом. Обидві команди – прямі конкуренти в боротьбі за виживання, тож від результату їхньої очної дуелі може багато що залежати. Чи допоможе запорожцям підтримка рідних трибун вдруге в сезоні подужати Карпати?

3. Бернлі – Тоттенхем, Англія, 31-ий тур

Бернлі не здається. «Бордові», наче леви, б’ються в кожній грі, а їхній наставник Шон Дайч переконаний, що його команді вдасться уникнути вильоту. Нещодавно господарі «Терф Мур» переграли вдома сам Манчестер Сіті, тож Тоттенхену на легку прогулянку очікувати точно не варто. Втім, саме «шпори», зважаючи на їхні високі амбіції, будуть фаворитами зустрічі. Чи вдасться Давиду подужати Голіафа, чи все ж лондонці підтвердять свій статус і наберуть такі потрібні їм у боротьбі за місце в топ-четвірці 3 пункти?

4. Сандерленд – Ньюкасл, Англія, 31-ий тур

Дербі Тайна та Уіра - одне з найгарячіших протистоянь в англійському футболі. Особливої інтриги цьому матчу додає і та обставина, що нині «чорні коти» ведуть важку боротьбу за виживання, а їхні опоненти завжди раді насолити сусідам. Однак, статистика говорить на користь господарів. Сандерленд не програє Ньюкаслу вже 6-ть матчів поспіль, 4-ри останні з яких були виграні. Чи до снаги «сорокам» перервати цю тенденцію і тим самим ще на один крок наблизити своїх «друзів» до трясовини Чемпіоншипу?

5. Утрехт – Аякс, Нідерланди, 29-ий тур

Аякс не полишає надій наздогнати ПСВ і таки захистити чемпіонський титул. Амстердамці в рамках Ередвізії не програють вже 7 матчів поспіль, 6-ть з яких були виграні. Перемогти команда Франка де Бура налаштована і в Утрехті, от тільки 5-ть з 6-ти попередніх виїздів до цього міста закінчувались для «божих синів» невдачами у вигляді нічиїх, або ж поразок. Чи до снаги Утрехту продовжити приємну традицію і вже вкотре зіпсувати настрій хлопцям з Амстердаму?

6. АЗ Алкмаар – Фейеноорд, Нідерланди, 29-ий тур

Битва за квиток у Лігу Європи. Від Фейеноорда, який окупував 3-тє місце в турнірній таблиці Ередвізії, АЗ Алкмаар відстає на 4-ри пункти, тож у випадку перемоги скоротить відставання до мінімуму. От тільки 3 попередніх побачення між алкмарцями та роттердамцями незмінно завершувались миром. Цілком ймовірно, що саме так буде і цього разу. Чи все ж ні?

7. Ексельсіор – Ден Хааг, Нідерланди, 29-ий тур

Протистояння команд, які ведуть боротьбу за виживання. Враховуючи господарський статус, більше шансів на успіх в Ексельсіора. До того ж, Ден Хааг, зазнавши 3-ох поразок поспіль, перебуває нині не в кращих кондиціях. Утім, статистика цілком і повністю за гостями. З 8-ми попередніх матчів між командами в усіх турнірах «лелеки» програли лише 1. Чи до снаги їм розжитись очками в Роттердамі?

8. Марсель – ПСЖ, Франція, 31-ий тур

Центральний матч чергового туру французької Ліги 1. Марсель, якщо ще хоче завоювати чемпіонський титул, має зробити те, чого йому не вдається з листопада 2011-ого року. Саме тоді провансальці востаннє перемагали парижан. Відтоді у всіх турнірах команди зустрічалися 8 разів – 7 перемог у столичної команди, ще один поєдинок завершився миром. Чи до снаги підопічним Марсело Бьєлси зламати малоприємні тенденції останніх років і нарешті подужати зірковий ПСЖ?

9. Аугсбург – Шальке, Німеччина, 27-ий тур

Ще не так давно Аугсбург і Шальке всерйоз претендували на місце в топ-четвірці та квиток у Лігу чемпіонів, але втратили форму і, як наслідок, про участь в найпрестижнішому євротурнірі тепер можуть хіба що мріяти. Визначити фаворита очної дуелі – завдання не з простих, а от статистика говорить виключно на користь гельзенкірхенців. За всю історію «плути» та «фюггери» зустрічалися 8 разів – 6-ть перемог у Шальке, ще 2 матчі завершились внічию. Чи вдасться підопічним Маркуса Вайнцирля вперше подужати команду з Гельзенкірхена?

10. Хетафе – Депортіво, Іспанія, 29-ий тур

Протистояння команд, які ведуть боротьбу за виживання. Хетафе, зважаючи на господарський статус, фаворит зустрічі. На користь мадридців говорить і статистика. «Сині» не програють Депортіво ось уже 6-ть матчів поспіль – 4-ри перемоги та 2 нічиї. Чи вдасться ла-корунцям вперше з 2009-ого року подужати Хетафе?

11. Расінг – Льягостера, Іспанія, Сегунда, 32-ий тур

Ще кілька років тому Расінг бук клубом Прімери, а тепер ризикує розпрощатися навіть із Сегундою. «Зелено-білі» міцно засіли в зоні вильоту і причина тому – 6-ть поразок у 8-ми попередніх турах при лише одній перемозі. Хоч якось виправити ситуацію «горці» спробують у протистоянні із Льягостерою. От тільки зробити це буде надзвичайно складно. «Червоно-сині» не знають гіркоти поразок ось уже 8 матчів поспіль, 6-ть з яких були виграні. Чи вдасться гостям продовжити свою прекрасну безпрограшну серію в Сантандері?

12. Тенеріфе – Сарагоса, Іспанія, Сегунда, 32-ий тур

Тенеріфе, відчувши запах смаженого, взялося за голову, а його стабільності  можна лише позаздрити. Канарці не програють вже 7 турів поспіль, при чому, вдома команда неодмінно перемагає, а на виїзді грає внічию. Чи збережеться ця тенденція в дуелі із Сарагосою, яка втратила форму, але все ще зберігає шанси на вихід до Прімери через плей-офф?

Зробити свої ставки Ви можете до 13.25 неділі, 5-ого квітня.

Ми у Viber!