0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 348-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 348-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів України, Німеччини, Англії, Італії та Франції.

1. Ворскла – Дніпро, Україна, 18-ий тур

Середняк української Прем’єр-ліги Ворскла поволі починає вибиратися з кризи, в яку потрапила ще наприкінці минулого року. В попередніх 2-х турах «зелено-білі» здобули 4 очки і тепер від зони єврокубків полтавчан відділяє усього 2 пункти. Наступним суперником підопічних Василя Сачка стане Дніпро, який перебуває у відмінній формі і веде боротьбу за путівку до Ліги чемпіонів. Дніпропетровці виграли усі 3 матчі чемпіонату в нинішньому календарному році, не пропустивши у них жодного м’яча у власні ворота. Крім того кілька днів тому «синьо-біло-блакитні» розгромили в гостях Чорноморець у поєдинку Кубка України – 4:0. Чи під силу Ворсклі зупинити переможну ходу «дніпрян»?

2. Борусія (Дортмунд) – Баварія, Німеччина, 27-ий тур

Не один рік ці суперники розігрували між собою чемпіонство в німецькій Бундеслізі. Але у нинішньому сезоні усе змінилося. Дортмундська Борусія провалила перше коло. І навіть видавши безпрограшну серію в Бундесілізі тривалістю в 7 матчів, знаходиться поки лише на 10-му місці турнірної таблиці. Що стосується Баварії, то команда в минулому турі поступилася на власному полі іншій Борусії – менхенгладбахській, перервавши таким чином переможну серію, що налічувала 6 поєдинків чемпіонату. Але й за таких умов мюнхенці впевнено лідирують. Чи вдасться Баварії обіграти в гостях принципового суперника?

3. Хоффенхайм – Борусія (Менхенгладбах), Німеччина, 27-ий тур

Хоффенхайм продовжує прогресувати. «Синьо-білі» програли лише один поєдинок з 6-ти попередніх в чемпіонаті, впритул наблизившись до зони євроокубків, від якої команду тепер відділяє усього 2 очки. Значно серйозніші завдання ставить перед собою менхенгладбахська Борусія, яка має усі шанси здобути місце в Лізі чемпіонів за підсумками сезону. «Жеребці» не програють впродовж 6-ти поєдинків Бундесліги поспіль, що дозволяє їм утримуватися на 3-ій сходинці турнірної таблиці. В матчі попереднього туру менхенгладбахці обіграли в гостях діючого чемпіона і лідера – Баварію. Чи виглядатимуть вони настільки ж переконливо і в поєдинку проти значно скромнішого Хоффенхайма?

4. Арсенал (Лондон) – Ліверпуль, Англія, 31-ий тур

Арсенал демонструє дуже переконливі результати. За останній час команда видала серію з 6-ти перемог поспіль у Прем’єр-лізі. Наразі «каноніри» перебувають на 3-му місці турнірної таблиці, але можуть піднятися і вище, оскільки відстають від Манчестер Сіті, що йде 2-им, усього на одне очко. А от безпрограшна серія Ліверпуля тривалістю в 13 матчів чемпіонату, обірвалася в минулому турі, коли «червоні» на власному полі поступилися Манчестер Юнайтед. Таким чином підопічні Брендана Роджерса погіршили свої шанси в боротьбі за місце в зоні Ліги чемпіонів. Чи вдасться Арсеналу, який знаходиться на підйомі, відсвяткувати свою чергову перемогу?

5. Евертон – Саутгемптон, Англія, 31-ий тур

Після серії невдач, Евертон знову повернувся на шлях перемог. «Іриски» виграли 2 поспіль матчі в Прем’єр-лізі, що їм дозволило трохи покращити власне становище. Звісно, про зону єврокубків мріяти вже не доводиться, але й за виживання команда боротьби не веде. Подолав тимчасові труднощі і Саутгемптон. Здобувши 7 очок у 3-х попередніх турах, «святі» продовжують змагатися за місце в зоні єврокубків. Чим завершиться зустріч у Ліверпулі?

6. Лестер – Вест Хем, Англія, 31-ий тур

Лестер – найгірша команда Прем’єр-ліги станом на сьогодні. В попередніх 8-ти турах чемпіонату «лиси» спромоглися здобути усього 2 очки і з кожним наступним невдало проведеним поєдинком їх шанси втриматися в найвищому дивізіоні англійського футболу стають усе примарнішими. Нині від рятівної 17-ї сходинки турнірної таблиці Лестер відділяє 7 очок. Не надто вдалі результати демонстрував останнім часом і Вест Хем. Але у минулому турі «молотобійцям» вдалося перервати серію з 7-ми матчів чемпіонату без перемог, обігравши на власному полі Сандерленд. Чи зуміють лондонці після цього засмутити і головного аутсайдера ліги – Лестер?

7. Палермо – Мілан, Італія, 29-ий тур

Палермо продовжує засмучувати власних уболівальників. Безвиграшна серія «рожево-чорних» в Серії «А» становить 5 поєдинків, в яких команда додала до власного активу усього 2 очки. Більше того, в 4-х попередніх з цих матчів підопічним Джузеппе Якіні не вдалося жодного разу забити у ворота суперників. Тож про боротьбу за єврокубкові місця Палермо, очевидно, вже може забути. Усього на 3 очки в турнірній таблиці «рожево-чорних» випереджає Мілан, який знову проводить невдалий для себе сезон. Після 3-х поєдинків без перемог, в минулому турі «червоно-чорні» обіграли Кальярі. Чим завершиться візит підопічних Філіппо Індзагі на Сицилію?

8. Кальярі – Лаціо, Італія, 29-ий тур

Після зміни на тренерському містку Кальярі та приходу на посаду наставника Зденека Земана місяць тому, результати команди кращими не стали. Команда продовжує перебувати в зоні вильоту, а її безвиграшна серія досягла позначки у 8 матчів (2 нічиї та 6 поразок). Однак, врятуватися від пониження в класі шанси у «червоно-синіх» поки ще є. Від 17-го місця, що дає право залишитися в Серії «А» на наступний сезон, Кальярі відділяє 5 очок. Черговим серйозним випробуванням для команди Зденека Земана стане поєдинок проти одного з лідерів – Лаціо. В активі «орлів» - 6 перемог поспіль. Подібні результати дозволили римлянам закріпитися на 3-му місці турнірної таблиці. Чи вдасться Лаціо продовжити свою переможну серію?

9. Аталанта – Торіно, Італія, 29-ий тур

Аталанта вже дуже давно не тішила власних уболівальників перемогами. Хоча, певний прогрес у виступах бергамців останнім часом все ж спостерігається. Після 4-х поспіль поразок, 3 попередні поєдинки в Серії «А» «чорно-сині» завершили унічию. Однак, якщо команда найближчим часом не почне вигравати – вже невдовзі вона ризикує опинитися в зоні вильоту. Що стосується Торіно, то «бики» вирішують значно вищі турнірні завдання. Нині туринці посідають 7-ме місце в чемпіонаті і прагнуть на ньому закріпитися. Чи зуміє нестабільна Аталанта створити проблеми підопічним Джамп’єро Вентури?

10. Генгам – Ліон, Франція, 31-ий тур

Середняк французького чемпіонату Генгам непогано провів кілька своїх попередніх поєдинків. У виїзних матчах проти Ніцци та Бастії команда здобула 4 очки, перервавши тим самим серію з 3-х поразок поспіль. Наступний суперник «червоно-чорних» - Ліон, який веде боротьбу за чемпіонство в Лізі 1. Впродовж тривалого часу «ткачі» очолювали турнірну таблицю чемпіонату, але після несподіваної домашньої поразки від Ніцци в попередньому турі – втратили лідерство, пропустивши вперед ПСЖ. Чи вдасться підопічним Убера Фурньє засмутити в гостях Генгам?

11. Лор’ян – Ренн, Франція, 31-ий тур

3 поразки в 4-х попередніх матчах – такі невтішні результати останнім часом демонструє Лор’ян. Ще трохи – і команда може опинитися в зоні вильоту, від якої «мерлузових» відділяє усього 2 очки. Дуже бракує стабільності наразі і Ренну. Здавалося, 2 перемоги поспіль після тривалої безвиграшної серії мають надихнути «червоно-чорних» на нові звершення. Але у 2-х останніх зустрічах Ліги 1 підопічні Філіппа Монтаньє знову забуксували, здобувши лише одне очко. Значно більше в цій грі перемога потрібна Лор’яну. Чи під силу «мерлузовим» здобути 3 очки та уникнути потрапляння до числа головних аутсайдерів ліги?

12. Мец – Тулуза, Франція, 31-ий тур

Матч команд, кожна з яких знаходиться в зоні вильоту та веде боротьбу за збереження прописки в Лізі 1. Більше шансів врятуватися від пониження в класі – у Тулузи, яка в минулому турі перервала власну 4-матчеву безвиграшну серію, обігравши Бордо. А от Мец не знає радості перемог впродовж довгих 18-ти матчів, безнадійно посідаючи останнє місце турнірної таблиці. Навіть президент «темно-бордових» говорить, що лише диво може допомогти його команді врятуватися від вильоту до Ліги 2. Чого очікувати від Меца в зустрічі проти Тулузи?

Зробити свої ставки Ви можете до 14.40 суботи, 4-ого квітня.  

Ми у Viber!