0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 347-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 347-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів з товариських матчів національних збірних і поєдинку відбору Євро-2016.

1. Україна – Латвія, товариський матч

До товариської зустрічі з Латвією збірна України підходить не в кращому настрої. Минулої п’ятниці «синьо-жовті» мінімально поступились у Севільї Іспанії, ускладнивши своє завдання із виходом у фінальну частину Євро – 2016. Втім, своєю грою українці можуть бути цілком задоволені. Команда Михайла Фоменка мала чимало моментів і цілком могла розраховувати на нічию, однак підвела реалізація. Чи вдасться її покращити в протистоянні з латвійцями, які кілька днів тому зіпсували настрій не кому-небудь, а міцній Чехії, зігравши з нею на виїзді внічию?

2. Нідерланди – Іспанія, товариський матч

Шанс для іспанської помсти. На минулорічному Чемпіонаті світу в Бразилії збірна Нідерландів принизила іспанців, розгромивши їх у матчі групового етапу з рахунком 5:1, що стало тоді, як мінімум, несподіванкою. Як наслідок, «червона фурія» з ганьбою залишила турнір, а ось «помаранчеві» завоювали «бронзу». Щоправда, заради справедливості варто згадати, що дещо раніше, а саме на Мундіалі в ПАР у 2010-ому році, іспанці переграли голландців у фіналі і вперше стали чемпіонами світу. Хто буде переможцем цього разу?

3. Італія – Англія, товариський матч

Ще одна дуель команд, які зустрічалися на минулорічному Чемпіонаті світу в Бразилії. Тоді в матчі групового етапу перемогу здобули італійці, проте, врешті решт, вилетіли як вони, так і англійці, не вийшовши навіть у плей-офф. Загалом, суперники зустрічалися між собою 25-ть разів. Невелика перевага за «скуадра адзуррою», яка виграла 10-ть поєдинків при 8-ми поразках. Ще 7 матчів завершились миром. Що очікувати від італо-англійського протистояння на цей раз?

4. Швейцарія – США, товариський матч

До зустрічі із США збірна Швейцарії підходить у прекрасному настрої. Минулої п’ятниці команда Владіміра Петковіча розгромила вдома Естонію в матчі відбору Євро – 2016 - 3:0. Ця перемога стала для швейцарців 3-ою поспіль у кваліфікації і тепер вони знову серед головних фаворитів групи «А». А ось «янкі» цілеспрямовано готуються до американської континентальної першості, яка влітку пройде на полях США та Канади. Поки що вдається не дуже. Наприклад, минулого тижня підопічні Юргеена Клінсманна в товариській грі поступилися Данії – 2:3. На що очікувати від американців у дуелі зі збірною країни «годинників, молока та шоколада»?

5. Австрія – Боснія та Герцеговина, товариський матч

Вперше збірні Австрії і Боснії та Герцеговини зустрічалися у відбірковій кампанії Чемпіонату світу – 2002. Тоді у Відні перемогли австрійці – 2:0, а ось у Сараєво була зафіксована нічия - 1:1. Втім, з того часу багато що змінилося і нині саме боснійці виглядають фаворитами зустрічі. Однак, на користь австрійців говорить господарський статус і фактор підтримки власних трибун. Чиї аргументи будуть більш переконливими?

6. Словаччина – Чехія, товариський матч

Колись Словаччина та Чехія були однією країною, однак ті часи залишилися в далекому минулому і після розпаду Чехословаччини команди встигли відіграти між собою вже 9-ть матчів. Перевага за чехами, в яких 5-ть перемог при 2-ох поразках. Ще 2 зустрічі завершились внічию. Чи вдасться словакам хоча б трохи покращити цю статистику?

7. Естонія – Ісландія, товариський матч

Збірна Ісландії – одне з головних відкриттів відбору Євро – 2016. Команда «льодового острову» здобула 4-ри перемоги в 5-ти матчах і нині має прекрасні шанси завоювати прямий квиток у Францію. Останньою жертвою ісландців став Казахстан, у ворота якого було відправлено 3 м’ячі без відповіді. Чи вдасться естонцям, які останнім часом, здебільшого, розчаровують чимось здивувати команду Ларса Лагербека?

8. Гана – Малі, товариський матч

Поєдинки збірних Гани та Малі, зазвичай, проходять у впертій боротьбі з невеликою перевагою «чорних зірок». У 12-матчах з малійцями ганці здобули 5-ть перемог при 3-ох поразках. Ще 4-ри зустрічі завершились внічию. Востаннє команди зустрічалися в матчі за 3-тє місце на КАНі – 2013. Тоді з рахунком 3:1 перемогли ганці. Чи здатні малійці на реванш у товариській грі?

9. Мексика – Парагвай, товариський матч, (нейтральне поле)

Збірна Парагваю переживає не кращі часи. «Гуарані» провалили відбір на минулорічний Чемпіонат світу в Бразилії, опинившись на самому дні турнірної таблиці південноамериканського відбору. Команда досі без головного тренера і, як наслідок, мало не в кожній грі змінює тактику, що не може не позначатись на її результатах. Відтак, саме мексиканці будуть фаворитами зустрічі. До того ж, з 7-ми попередніх поєдинків проти Парагваю «ацтеки» програли лише 1 при 4-ох перемогах. Чи вдасться «зеленим» покращити цю статистику, чи все ж «гуарані» покажуть зуби?

10. Перу – Венесуела, товариський матч, (нейтральне поле)

Вже в червні Перу та Венесуела зіграють у матчі групового етапу Коппа-Америка, але спершу поміряються силами в товариській грі. «Інкі» виглядають фаворитами зустрічі, однак недооцінювати «виноробів» не варто. З 7-ми попередніх матчів проти перуанців венесуельці виграли 4-ри при 3-ох поразках. Чим усе завершиться цього разу?

11. Панама – Коста-Ріка, товариський матч

Збірна Панами – надзвичайно зручний суперник для костаріканців. З 38-ми матчів, які команди зіграли між собою, в «лос-тікос» 22 перемоги лише при 6-ти поразках. Ще 10-ть разів суперники грали внічию. Втім, останнім часом панамці серйозно додали, тож розраховувати на легку прогулянку підопічним Пауло Ванчопе не варто в жодному випадку. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

12. Ізраїль – Бельгія, відбір Чемпіонату Європи – 2016

Минулої суботи збірна Ізраїлю гірко розчарувала своїх прихильників, зазнавши вдома розгромної поразки від Уельсу. Реабілітуватись за ту невдачу «біло-блакитні» спробують в зустрічі з бельгійцями, однак легше сказати, ніж зробити. «Червоні дияволи» нині виглядають потужно та збалансовано і не дарма саме вони – головні фаворити на перемогу в групі «В». Чи вдасться команді Марка Вілмотса підтвердити свій високий статус і привезти з Ізраїлю такі потрібні їй 3 пункти?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 вівторка, 31 березня.

Ми у Viber!