0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 346-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 346-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів відбірного циклу Євро-2016, товариських поєдинків, а також матчів іспанської Сегунди.

1. Іспанія – Україна, відбір ЧЄ-2016

Збірна Іспанії уже не є тим грізним колективом, який 4 роки тому здобув титул чемпіона Європи. Нині підопічні Вісенте дель Боске, які провалили минулорічний чемпіонат світу, виглядають значно скромніше. Що стосується збірної України, то після поразки у стартовому турі відбору на Євро-2016, «синьо-жовті» видали 3 перемоги поспіль. Напередодні старту відбірного циклу Іспанія та Україна вважалися головного фаворитами власної групи. Але наразі команди поділяють лише 2-3 місця, маючи однакову кількість очок та на 3 пункти відстаючи від лідера – Словаччини. Чи зуміє команда Михайла Фоменка здобути очки в Севільї?

2. Македонія – Білорусія, відбір ЧЄ-2016

Єдиною перемогою, яку поки здобули футболісти збірної Македонії у нинішньому відборі до Євро-2016, став успіх в поєдинку проти скромного Люксембургу. Усі інші матчі «червоні леви» програли і посідають 4-те місце у власній групі. Ще гірше в офіційних поєдинках виглядає збірна Білорусії. Якщо в товариських матчах підопічні Олександра Хацкевича демонструють досить непогані результати, то у групі «С» відбору на чемпіонат Європи вони ще не вигравали, маючи у власному активі усього одне очко. Чи вдасться Македонії здолати одного з головних аутсайдерів?

3. Чорногорія – Росія, відбір ЧЄ-2016

Для збірних Чорногорії та Росії нинішній відбірний цикл на Євро-2016 складається поки не надто вдало. Обидві команди в 4-х турах здобули лише по одній перемозі і ділять між собою скромні 3-4 місця турнірної таблиці. До того ж, безвиграшна серія кожної зі збірних у відборі становить 3 поєдинки. Але шанси виправити ситуацію та наздогнати Австрію і Швецію, які пішли у відрив, - ще є. Збірна Чорногорії у 2-х домашніх матчах групи «G» здобула 4 очки. Чого очікувати від «хоробрих соколів» у грі проти росіян?

4. Ізраїль – Уельс, відбір ЧЄ-2016

Матч лідерів групи «В». Збірна Ізраїлю має стовідсотковий показник набраних очок в нинішньому відборі. «Біло-блакитні» виграли усі 3 свої попередні матчі, що дозволяє їм очолювати турнірну таблицю. Більше того, підопічні Елі Гуттмана провели на матч менше, ніж їх головні переслідувачі, що є для ізраїльтян додатковою перевагою. Без поразок поки іде і Уельс. Валлійці виграли 2 поєдинки у групі і стільки ж разів зіграли унічию. В тому числі, у матчі минулого туру «дракони» поділили очки з чвертьфіналістом попереднього чемпіонату світу – збірною Бельгії. Чи вдасться Уельсу зупинити переможну ходу Ізраїлю?

5. Албанія – Вірменія, відбір ЧЄ-2016

На старті нинішнього відбірного циклу збірна Албанії створила гучну сенсацію, обігравши в гостях Португалію. Але поки та перемога так і залишається єдиною у відборі для «червоно-чорних». Цього разу албанцям протистоятиме аутсайдер групи – збірна Вірменії. Хоча вірмени і намагаються давати бій будь-якому супернику по групі, поки вони набрали лише одне очко і замикають турнірну таблицю. Чи зуміє Албанія обіграти вірменів і остаточно включитися в боротьбу за пряме потрапляння на чемпіонат Європи?

6. Північна Ірландія – Фінляндія, відбір ЧЄ-2016

Північна Ірландія всерйоз претендує на вихід з групи. «Зелено-біла армія» розпочала відбір з 3-х перемог поспіль, і лише після минулого туру втратила лідерство, поступившись в гостях румунам і пропустивши їх вперед. Значно скромніші результати демонструє останнім часом збірна Фінляндії. «Філіни» не можуть перемогти впродовж 3-х офіційних поєдинків поспіль, а єдиною командою, яку їм поки вдалося обіграти у відборі, залишається збірна Фарерських островів. Тож поєдинок у Белфасті – одна з останніх можливостей фінів втрутитися в боротьбу за місця в фінальній частині Євро. Чи скористаються своєю можливістю підопічні Міксу Пааталайнена?

7. Угорщина – Греція, відбір ЧЄ-2016

Збірна Угорщини вже дуже давно не потрапляла до фінальних частин чемпіонатів світу, або Європи. Але цього разу в «червоно-біло-зелених» - непогані шанси. З кожним наступним матчем відбору до Євро-2016, угорці виглядають усе переконливіше. У перших 2-х поєдинках вони здобули лише одне очко, але 2 наступні перемоги вивели команду на 3-тє місце. А от Греція розпочала нинішній відбірний цикл просто жахливо. «Елліни» здобули лише очко у 4-х поєдинках, програвши навіть Фарерським островам. Чого очікувати від проблемних греків в Будапешті?

8. Ірландія – Польща, відбір ЧЄ-2016

Своєї першої поразки у відборі на Євро-2016 збірна Ірландії зазнала лише в матчі минулого туру. В гостях «зелена армія» поступилася шотландцям. Таким чином, наразі підопічні Мартіна О’Ніла посідають 2-ге місце турнірної таблиці групи «D», маючи стільки очок, як і у збірних Німеччини та Шотландії, але випереджаючи цих суперників за додатковими показниками. А очолює таблицю збірна Польщі. «Біло-червоні» - єдина команда групи, яка ще не програвала. Поляки на 3 очки випереджають усіх головних переслідувачів. Чи вдасться їм втриматися на вершині після поєдинку проти Ірландії?

9. Ямайка – Венесуела, товариський матч

Збірна Ямайки розпочала свою підготовку до Кубка Америки, який пройде влітку цього року. 4 місяці тому «реггі-хлопці» виграли домашній Карибський чемпіонат, не зазнавши жодної поразки на турнірі. А от збірна Венесуели, на відміну від свого суперника, вже встигла провести 2 контрольні поєдинки на початку року. «Винороби» двічі, спочатку на виїзді, а потім – вдома, мінімально обіграли Гондурас. Чим завершиться гра венесуельців проти Ямайки?

10. Мексика – Еквадор, товариський матч (нейтральне поле)

Як Мексика, так і Еквадор були учасниками минулорічного чемпіонату світу, що відбувався у Бразилії. Але якщо мексиканці успішно подолали груповий бар’єр і лише в 1/8 фіналу поступилися майбутньому фіналісту – Нідерландам, то еквадорці склали зброю вже після групового турніру. Наступного літа нинішні суперники зустрінуться між собою в матчі заключного туру групового раунду Кубка Америки, зараз же вони проведуть репетицію того поєдинку. Чим завершиться це протистояння, що відбудеться в американському Лос-Анджелесі?

11. Мірандес – Жирона, Іспанія, Сегунда, 31-ий тур

Мірандес виглядає просто жахливо. Команда виграла лише один матч Сегунди з попередніх 10-ти, остаточно скотившись в середину турнірної таблиці. Звісно, шанси повернути втрачені позиції «червоно-чорні» ще мають, але зробити це, зважаючи на нинішню форму клубу – буде дуже складно. Серйозно пригальмувала останнім часом і Жирона. «Біло-червоні» виграли тільки один матч чемпіонату з 6-ти останніх. Але це поки не заважає Жироні продовжувати знаходитися серед лідерів та вести боротьбу за підвищення в класі. У 4-х попередніх особистих зустрічах в рамках Сегунди Жирона незмінно перемагала Мірандес. Як буде цього разу?

12. Сабадель – Мальорка, Іспанія, Сегунда, 31-ий тур

Навіть безпрограшна серія тривалістю в 4 матчі поки не дозволяє Сабаделю залишити останнє місце в турнірній таблиці. Річ у тім, що перемагають, як і раніше, «арлекіни» не часто. Натомість 3 попередні поєдинки вони звели унічию. Разом з тим, від рятівної 18-ї сходинки Сабадель відділяє усього 4 очки, тож команда усе ще сподівається втриматися у Сегунді. Не найкращий свій сезон проводить і Мальорка, яка ще кілька років тому виступала у Прімері. «Острів’яни» програли 2 свої попередні поєдинки і знаходяться в нижній частині таблиці Сегунди. Чи зуміє Сабадель продовжити свою безпрограшну серію у грі проти Мальорки?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 п’ятниці, 27-ого березня.

Ми у Viber!