0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 345-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 345-ого тиражу, який складатиметься з матчів чемпіонатів Італії, Англії, Нідерландів, Німеччини, Португалії та іспанських Прімери та Сегунди.

1. Барселона – Реал Мадрид, Іспанія, 28-ий тур

Центральний матч усієї другої частини сезону в іспанській Прімері і, поза сумнівом, найважливіший в чемпіонській гонці. До чергового ель-классіко Барселона підходить у прекрасній формі і 9-ть перемог у 10-ти попередніх турах – найкраще тому підтвердження. Чого аж ніяк не скажеш про мадридський Реал, який останнім часом постійно лихоманить, а лідер «вершкових» Кріштіано Роналдо втратив скорострільність, поступившись у бомбардирському заліку Ліонелю Мессі. Чи вдасться аргентинцю засмутити команду Карло Анчелотті, чи все ж португалець згадає, що нині саме він – кращий футболіст світу?

2. Вільяреал – Севілья, Іспанія, 28-ий тур

Вільяреал втратив стабільність, але шанси на місце в топ-четвірці «жовта субмарина» ще зберігає. Щоб їх не втратити остаточно, «підводники» мають перемагати Севілью. От тільки про останні побачення з «норвіонцями» у левантійців не кращі спогади. Хто призабув, кілька днів тому команда Унаї Емері вибила Вільяреал з Ліги Європи, вигравши в 1/8 фіналу турніру обидва матчі. Чи вдасться підопічним Марселіно Гарсії Тораля помститись за ті фіаско?

3. Понферрадіна – Вальядолід, Іспанія, Сегунда, 30-ий тур

Один з центральних матчів чергового туру іспанської Сегунди. Обидві команди не приховують своїх амбіцій вийти в Прімеру. От тільки якщо Понферрадіна планує зробити це через сито плей-офф, то Вальядолід прагне будь-що завоювати прямий квиток в еліту іспанського футболу. Господарський статус більше шансів на успіх дає «біло-блакитним». Тим більше, що в їхнього опонента останнім часом далеко не все гаразд з грою на виїзді. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

4. Сампдорія – Інтер, Італія, 28-ий тур

Інтер знову залихоманило. Міланці вилетіли з Ліги Європи, а в чемпіонаті не можуть виграти вже 3 тури поспіль – 2 нічиї та поразка. Повернутись на шлях перемог «чорно-сині» налаштовані в Генуї, от тільки зробити це буде надзвичайно складно. Місцева Сампдорія набрала прекрасну форму, вигравши 3 матчі поспіль і зупинятись на цьому, схоже, не збирається. Чи вдасться генуезцям продовжити свою переможну ходу в зустрічі з нестабільним Інтером?

5. Удінезе – Фіорентина, Італія, 28-ий тур

Фіорентина не втрачає надій зачепитись за місце в топ-трійці і таки здобути щасливий квиток у Лігу чемпіонів. Щоби мрії стали реальністю, «фіалкам» потрібно перемагати на виїзді Удінезе. Втім, легше сказати, ніж зробити. Принаймні, з 4-ох попередніх виїздів в Удіне тричі флорентійці поверталися додому ні з чим і лише одного разу виграли. Чим усе завершиться цього разу?

6. Парма – Торіно,  Італія, 28-ий тур

Ще рік тому Парма була би фаворитом зустрічі із Торіно, однак часи змінилися. «Хрестоносці» переживають глибоку кризу, пов’язану з фінансовими проблемами клубу, однак боротись за свою честь не припиняють. Наступний суперник – Торіно. Посеред тижня «бики» вилетіли з Ліги Європи, а в Серії «А» програли 2 матчі поспіль. Чи вдасться пармезанцям скористатись поганою формою команди Джампьєро Вентури і таки порадувати власних уболівальників?

7. Ліверпуль – Манчестер Юнайтед, Англія, 30-ий тур

До побачення з Манчестер Юнайтед Ліверпуль підходить у божевільній формі. У Прем’єр-Лізі мерсисайдці не програють вже 12-ть матчів поспіль, 10-ть! з яких були виграні. Тепер, щоб нарешті увірватись до топ-четвірки, «червоним» достатньо перемогти вдома манкуніанців і тим самим потіснити їх з омріяної позиції. Чи скористається команда Брендана Роджерса своїм шансом?

8. КПР – Евертон, Англія, 30-ий тур

КПР знову втрапив у кризу. «Рейнджери», програвши 4-ри матчі поспіль, засіли в зоні вильоту і з кожним наступним туром шансів на порятунок стає дедалі менше. Щоб отримати надію на збереження прописки в еліті, лондонцям потрібно згадати що таке перемагати і, бажано, зробити це якомога скоріше. Чи вдасться «обручам» подужати Евертон, який після вильоту з Ліги Європи всі свої сили сконцентрує на чемпіонаті?

9. Фейеноорд – ПСВ Ейндховен, Нідерланди, 28-ий тур

Останні побачення Фейеноорда та ПСВ вирізняються неабиякою безкомпромісністю. Принаймні, внічию команди не грають вже 9-ть матчів поспіль, а виграє, зазвичай, той, хто грає вдома. Наприклад, на рідному «Де Кюйп» роттердамці перемагають ейндховенців ось уже 4-ри матчі поспіль. Чи вдасться їм продовжити цю серію, подарувавши тим самим Аяксу надію на захист чемпіонського титулу?

10. Гронінген – Твенте, Нідерланди, 28-ий тур

Протистояння середняків голландської Ередвізії. У попередньому турі Твенте нарешті перервало свою 6-матчеву безвиграшну серію і зовсім не проти зробити це знову. Тим більше, що Гронінген для «гордості Сходу» - надзвичайно зручний суперник. З 10-ти попередніх матчів між командами Твенте виграло 7 при одній поразці. Що цікаво, вона сталася в першому колі нинішнього чемпіонату. Чи вдасться Гронінгену перемогти знову, чи все ж «тюккери» доведуть свою перевагу?

11. Майнц – Вольфсбург, Німеччина, 26-ий тур

Вольфсбург набрав прекрасний хід і 2-ге місце команди в БундесЛізі аж ніяк не випадковість. Посеред тижня «вовки» вдруге перемогли Інтер, вийшовши в чвертьфінал Ліги Європи, а в чемпіонаті з 13-ти попередніх матчів виграли 9-ть. Фаворитом команда Дітера Хекінга буде і в дуелі з Майнцом, от тільки перемогти «карнавальиків» на їхньому полі «зелено-білим» не вдається вже 3 поєдинки поспіль. Чи вдасться Вольфсбургу зламати цю малоприємну традицію і таки здолати впертого суперника?

12. Боавішта – Белененсеш, Португалія, 26-ий тур

Ще кілька років тому Боавішта грала в єврокубках, а нині – прозябає в нижній частині турнірної таблиці португальської Прімейри-Ліги неподалік зони вильоту. Пояснення спаду достатньо просте. Наприклад, у 25-ти турах «пантери» здобули лише 7 перемог, а поразок було вдвічі більше. Скористатись не кращою формою «шахових» налаштований Белененсеш, який прагне будь-що зачепитись за місце в зоні плей-офф і таки поборотись за квиток у Лігу Європи. В кого більше шансів на успіх у цій дуелі?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 неділі, 22-ого березня.

Ми у Viber!