0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 344-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 334-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Німеччини, Англії, Італії, Іспанії та Франції.

1. Ганновер – Борусія (Дортмунд), Німеччина, 26-ий тур

Ганновер виглядає просто жахливо. «Дев’яносто шості» не можуть перемогти впродовж 9-ти турів Бундесліги поспіль, опускаючись усе нижче щаблями турнірної таблиці. Про боротьбу за місця в єврокубках команді, очевидно, вже можна забути. Наразі потрібно думати, як не потрапити до зони вильоту. Інша річ – дортмундська Борусія. «Чорно-жовті» видали серію з 6-ти матчів чемпіонату без поразок, залишивши число аутсайдерів ліги. Щоправда, останнім часом підопічні Юргена Клоппа трохи пригальмували, завершивши 2 свої останні матчі Бундесліги унічию. Чи повернуться дортмундці на шлях перемог у Ганновері?

2. Кельн – Вердер, Німеччина, 26-ий тур

4 очки, здобуті в 2-х попередніх турах – дуже хороший результат для Кельна, який раніше виглядав не найкращим чином. Команда обіграла на власному полі Айнтрахт, після чого в гостях відстояла нічию в поєдинку проти дортмундської Борусії. Від зони вильоту «козлів» відділяє 7 очок, тож розслаблятися «червоно-білим» не можна. Значно впевненіше почуває себе Вердер. Завдяки серії успішно проведених матчів підопічні Віктора Скрипника піднялися в середину турнірної таблиці. От лише потім «зелено-білі» надто заспокоїлися, здобувши лише одну перемогу в 4-х останніх матчах. Чого очікувати від Вердера у Кельні?

3. Штутгарт – Айнтрахт (Франкфурт), Німеччина, 26-ий тур

У 2-му колі чемпіонату Німеччини Штутгарт поки так і не спромігся здобути жодної перемоги. Взагалі ж безвиграшна серія «швабів» складає 9 матчів. Тож не дивно, що саме підопічні Хуба Стевенса посідають останнє місце. Цього разу Штутгарту протистоятиме франкфуртський Айнтрахт. «Орли» вже тривалий час чергують домашні перемоги з виїзними поразками, знаходячись неподалік від зони єврокубків. Чи вдасться «швабам» перервати свою тривалу безвиграшну серію в матчі проти команди, яка не надто вдало грає в гостях?

4. Фрайбург – Аугсбург, Німеччина, 26-ий тур

Падіння Фрайбурга триває. Команда не лише програла 3 попередні матчі в рамках Бундесліги, але й не спромоглася забити у них жодного м’яча. Наразі підопічні Крістіана Штрайха посідають передостаннє місце в турнірній таблиці, але шанси врятуватися від пониження в класі у команди ще є. Не найкращі часи переживає нині і Аугсбург. «Фюггери» виграли лише один матч з 6-ти попередніх в чемпіонаті, але поки продовжують утримуватися в зоні єврокубків. 3 попередні поєдинки між цими суперниками незмінно завершувалися на користь Аугсбурга. Як буде цього разу?

5. Падерборн – Хоффенхайм, Німеччина, 26-ий тур

Дебютант першої Бундесліги Падерборн близький до того, щоб повернутися у 2-ий за силою дивізіон німецького футболу. Підопічні Андре Брайтенрайтера переживають глибоку кризу – вони вперше з початку сезону програли 4 матчі чемпіонату поспіль. Тепер від зони вильоту команду відділяє усього одне очко. Покращити своє становище Падерборн спробує в поєдинку проти Хоффенхайма. Щоправда, зробити це буде непросто. «Синьо-білі» програли лише один матч чемпіонату з 5-ти попередніх і всерйоз ведуть боротьбу за одну з путівку до єврокубків. Чи зуміє Падерборн набрати свої перші очки за останній місяць?

6. Шальке-04 – Байер, Німеччина, 26-ий тур

Шальке-04 так захопилося боротьбою в єврокубках, що зовсім забуло про чемпіонат Німеччини, де в 5-ти матчах здобуло лише одну перемогу. В результаті, і з Ліги чемпіонів «кобальтові» вилетіли, і в Бундеслізі втратили дуже важливе 4-те місце турнірної таблиці. Витіснив з першої четвірки гельзенкірхенців саме Байер, який наразі випереджає команду Роберто Ді Маттео на 3 очки. «Фармацевти» демонструють більш стабільні результати, видавши в німецькому чемпіонаті серію з 3-х перемог поспіль. Чи зуміє Шальке-04 пригальмувати свого головного суперника в боротьбі за місце в зоні Ліги чемпіонів?

7. Астон Вілла – Суонсі, Англія, 30-ий тур

Після тривалої серії невдач Астон Вілла починає потрохи приходити до тями. Бірмінгемці здобули 2 перемоги поспіль, що дозволило команді не лише залишити компанію головних аутсайдерів, але й відірватися від зони вильоту на 3 очки. Черговим серйозним випробуванням для «левів» стане зустріч проти Суонсі. Валлійці не зуміли відібрати очок у команд з верхньої частини турнірної таблиці, поступившись спочатку Тоттенхему, а потім – і Ліверпулю. Тож, швидше за все, «лебедям» доведеться задовольнитися роллю міцного середняка чемпіонату. Чи вдасться Астон Віллі, яка знаходиться на піднесенні, продовжити свою переможну серію?

8. К’єво – Палермо, Італія, 28-ий тур

Небезпека втратити місце у Серії «А» на наступний сезон, позитивним чином вплинула на футболістів К’єво. У 3-х попередніх турах «віслюки» здобули 5 очок, хоча їх суперниками були такі серйозні клуби, як Мілан, Рома та Дженоа. А от Палермо, хоч і знаходиться вище за веронців у турнірній таблиці, наразі почувається значно гірше. «Рожево-чорні» не перемагають вже впродовж 4-х матчів поспіль, набравши у них тільки 2 очки. Ще трохи, і сицилійці, які знаходяться на 11-му місці, зовсім втратять ігрову мотивацію. Чого очікувати від протистояння у Вероні?

9. Райо Вальєкано – Малага, Іспанія, 28-ий тур

Райо Вальєкано демонструє неабияку безкомпромісність. Команда більше 3-х місяців не грає унічию. А останнім часом вималювалася певна тенденція – «бджоли» почали чергувати домашні перемоги з виїзними поразками. На чергові 3 очки, здобуті на рідному стадіоні, розраховують мадридці і цього разу. От лише Малага – суперник не з простих. У попередніх 4-х турах «анчоуси» здобули 3 перемоги. Підопічні Хаві Гарсії ще не втратили остаточно шансів поборотися за місце в зоні єврокубків, тож очки їм дуже потрібні. Наскільки вдалим виявиться візит Малаги до столиці Іспанії?

10. Леванте – Сельта, Іспанія, 28-ий тур

Поступившись в матчі минулого туру мадридському Реалу, Леванте знову опинилося в зоні вильоту. Але, не зважаючи на це, на власному полі «жабенята» продовжують залишатися боєздатним колективом. Підопічні Лукаса Алькараса виграли 3 попередні домашні матчі у Прімері і цього разу знову налаштовуються на здобуття максимального результату. Не вирізняється особливою стабільністю і Сельта. Наскільки впевнено футболісти з Віго виглядали в лютому, настільки ж невиразну гру вони демонструють нині. «Кельти» здобули лише одне очко в 3-х попередніх турах чемпіонату, хоча спокійно почуватися в середині турнірної таблиці це їм не заважає. Чи здобуде Леванте чергову домашню перемогу?

11. Евіан – Монпельє, Франція, 30-ий тур

Евіан продовжує виснажливу боротьбу за виживання в Лізі 1. Після 3-х перемог поспіль савойці покращили свої шанси на збереження прописки в найвищому дивізіоні французького футболу. Але свої 2 наступні матчі команда програла. Тож від зони вильоту Евіан відділяє усього 3 очки. Цього разу підопічним Паскаля Дюпра протистоятиме Монпельє. «Паладіни» виграли 3 з 4-х попередніх матчів чемпіонату і якби не провальна домашня гра проти Ліона – 1:5, цей відрізок сезону можна було б вважати для команди Роллана Курбіса дуже успішним. Від зони єврокубків Монпельє відділяє 5 очок, тож боротися «паладінам» є за що. Чи зуміють вони обіграти в гостях Евіан?

12. Тулуза – Бордо, Франція, 30-ий тур

Здобувши лише одне очко в 4-х попередніх турах Ліги 1, Тулуза опинилася в зоні вильоту. Щоб звідти вибратися, «фіолетово-білим» слід згадати, що таке перемоги. От лише обіграти Бордо – завдання не з легких. «Жирондинці» нікому не поступаються впродовж 8-ми матів поспіль, вигравши 4 поєдинки, і стільки ж разів зігравши унічию. Підопічні Віллі Саньоля поки знаходяться поза зоною єврокубків, але відстають від Монако, що йде 4-им, усього на 2 очки. Чи зуміє Тулуза, яка переживає кризу, створити проблеми «жирондинцям»?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 21-ого березня. 

Ми у Viber!