0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 343-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 343-ого тиражу, який складатиметься з матчів-відповідей 1/8 фіналу Ліги Європи, поєдинків чемпіонатів Німеччини, Шотландії, французької Ліги 2 та англійського Чемпіоншипу.

1. Динамо (Київ) – Евертон, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Київські динамівці відмінно розпочали перший поєдинок між командами, що відбувся тиждень тому в Ліверпулі. Українці забили швидкий гол, але уникнути поразки це підопічним Сергія Реброва не допомогло. «Іриски» відповіли 2-ма влучними ударами у власному виконані, здобувши перемогу – 2:1. Напередодні обидва суперники здобули переконливі домашні перемоги у власних національних чемпіонатах. «Біло-сині» познущалися над Іллічівцем – 5:0, а Евертон розібрався з Ньюкаслом – 3:0. Чим завершиться протистояння у Києві?

2. Аякс – Дніпро, Ліга Європи, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Дніпро продовжує дивувати. З величезними труднощами подолавши груповий турнір Ліги Європи, «синьо-біло-блакитні» в 1/16 фіналу більш впевнено здолали грецький Олімпіакос. Але на цьому підопічні Мирона Маркевича не зупинилися. Тиждень тому вони на власному полі завдали поразки Аяксу – 1:0, зробивши серйозну заявку на подальше продовження боротьби. Щоправда, діючий чемпіон Нідерландів не втрачає надій відігратися на власному полі. Напередодні амстердамці розгромили в гостях Херенвен на внутрішній арені. Чи зуміє Аякс реваншуватися за поразку в Україні?

3. Динамо (Москва) – Наполі, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Тиждень тому московське Динамо зазнало своєї першої поразки в нинішньому розіграші Ліги Європи. В гостях росіяни поступилися Наполі – 1:3, значно погіршивши власні шанси на вихід до 1/4 фіналу. Поразка в Неаполі негативно вплинула на «біло-блакитних», які після цього програли і своїм землякам зі Спартака в чемпіонаті Росії. А от Наполі, яке втрачає позиції в Серії «А», схоже, всерйоз налаштоване пройти якомога далі в 2-му за престижністю єврокубку. Наскільки успішним виявиться візит «партенопеї» до Москви?

4. Рома – Фіорентина, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Рому охопила справжня нічийна епідемія. Команда розійшлася миром зі своїми суперниками в 6-ти з 7-ми попередніх поєдинках усіх турнірів. Не став винятком і перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи проти Фіорентини, який завершився з рахунком 1:1. Нинішня гра між командами стане вже 4-ою особистою в цьому календарному році у різних турнірах. Раніше двічі суперники грали унічию і одного разу перемагала Фіорентина. Чи вдасться підопічним Руді Гарсії скористатися перевагою власного поля та обіграти «фіалок»?

5. Севілья – Вільярреал, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Діючий переможець Ліги Європи Севілья в нинішньому сезоні зовсім не проти повторити свій минулорічний успіх, знову здобувши почесний трофей. У першому матчі 1/8 фіналу змагань «червоно-білі» перемогли в гостях Вільярреал – 3:1. Та й взагалі «норвіонці» знаходяться в чудовій формі – вони не програють впродовж 5-ти матчів усіх турнірів, вигравши 4 з них. А от Вільярреал останнім часом дещо здав свої позиції, здобувши лише одну перемогу в 5-ти зустрічах різних змагань. Чи зуміє Севілья знову обіграти «жовту субмарину», як вона це зробила тиждень тому?

6. Інтер – Вольфсбург, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Інтер знаходиться не в найкращому психологічному стані. Команда не виграла жодного з 4-х попередніх матчів усіх турнірів. В тому числі, програли «чорно-сині» і Вольфсбургу в першій грі 1/8 фіналу Ліги Європи – 1:3. А от німецький клуб виглядає сильно, як ніколи. Вже після поєдинку проти італійців, «вовки» розгромили на власному полі Фрайбург у грі Бундесліги. Чи під силу Інтеру зупинити команду Дітера Хеккінга?

7. Торіно – Зеніт, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Обігравши на власному полі Торіно з рахунком 2:0, Зеніт зробив серйозну заявку на вихід до 1/4 фіналу Ліги Європи. Тепер на команди очікує матч у Туріні, де «бикам» потрібно буде докласти максимум зусиль, щоб відігратися. От тільки зробити це Торіно буде складно, оскільки наразі команда переживає кризу. В пасиві «бордових» - 3 поспіль поразки в усіх турнірах. А от Зеніт у нинішньому році в офіційних матчах ще не програвав. Чим завершиться це італійсько-російське протистояння?

8. Гамбург – Герта, Німеччина, 26-ий тур

Невдачі Гамбурга продовжуються. «Динозаври» не можуть перемогти ось уже 5-ть турів поспіль – 3 поразки та 2 нічиї, опинившись впритул до зони вильоту. Завершити свою безвиграшну серію «червоноштанники» сподіваються в домашній зустрічі проти Герти. От тільки берлінці, які також ведуть боротьбу за виживання, без бою не здадуться. Тим більше, що «Стара дама» не програє вже 3 тури поспіль. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

9. Аяччо – Клермон, Франція, Ліга 2, 29-ий тур

Безвиграшна серія Аяччо триває. Спершу корсиканці тричі зіграли внічию, після чого зазнали 3-ох поразок поспіль. Якщо так піде і далі, команда Олівьє Панталоні ризикує опинитися у зоні вильоту. Те ж саме стосується і Клермона, який програв 3 з 5-ти попередніх матчів чемпіонату. Що очікувати від протистояння на Корсиці?

10. Орлеан – Ньор, Франція, Ліга 2, 29-ий тур

Орлеан залихоманило. Після 8-матчевевої безпрограшної серії «жовті» зазнали 3-ох поразок поспіль і тепер знову поблизу зону вильоту. А ось Ньор, навпаки, останнім часом лише додає. «Синьо-білі» не програють вже 6-ть турів – 3 перемоги та 3 нічиї і зупинятися на цьому, вочевидь, не збираються. З чим команда Режиса Брюара повернеться з Орлеана?

11. Мозервелл – Гамільтон, Шотландія, 30-ий тур

Страждання Мозеруелла продовжуються. З 11-ти попередніх матчів чемпіонату команда Іана Бараклафа програла 8! Лише при одній перемозі. Наступний суперник – Гамільтон, який нині також переживає кризу. «Червоно-білі» не можуть виграти вже 10-ть турів поспіль – 7 поразок і 3 нічиї, скотившись всередину турнірної таблиці. Чим завершиться поєдинок команд, які втратили форму?

12. Вулверхемптон – Дербі Каунті, Англія, Чемпіоншип, 39-ий тур

Вулверхемптон не втрачає надій заскочити у топ-шістку і таки поборотись за вихід у Прем’єр-Лігу через плей-офф. Щоб мрії стали реальністю, «вовки» мають перемагати Дербі Каунті. Втім, легше сказати, ніж зробити. «Барани», хоч і не можуть виграти вже 5-ть турів поспіль, але все ще претендують на прямий квиток до еліти англійського футболу. Чи вдасться команді Стіва Макларена перервати свою безвиграшну серію в зустрічі з Вулверхемптоном?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 четверга, 19-ого березня.

Ми у Viber!