0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 342-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 342-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів Ліги чемпіонів, Ліги Європи, а також чемпіонатів Австрії, Швейцарії та англійського Чемпіоншипа.

1. Борусія (Дортмунд) – Ювентус, Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Домашня перемога Ювентуса з рахунком 2:1 в першому матчі між цими суперниками, залишає командам практично рівні шанси на продовження боротьби. Клуби по-різному провели свої попередні поєдинки на внутрішній арені. У той час, як дортмундська Борусія трохи пригальмувала, двічі поспіль зігравши унічию, Ювентус, який не має собі рівних в Італії, здобув 2 мінімальні перемоги. У 2-х попередніх сезонах підопічні Юргена Клоппа успішно долали стадію 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Чи вдасться їм це зробити втретє поспіль, відігравшись після поразки в Туріні?

2. Динамо (Київ) – Евертон, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Київські динамівці відмінно розпочали перший поєдинок між командами, що відбувся тиждень тому в Ліверпулі. Українці забили швидкий гол, але уникнути поразки це підопічним Сергія Реброва не допомогло. «Іриски» відповіли 2-ма влучними ударами у власному виконані, здобувши перемогу – 2:1. Напередодні обидва суперники здобули переконливі домашні перемоги у власних національних чемпіонатах. «Біло-сині» познущалися над Іллічівцем – 5:0, а Евертон розібрався з Ньюкаслом – 3:0. Чим завершиться протистояння у Києві?

3. Аякс – Дніпро, Ліга Європи, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Дніпро продовжує дивувати. З величезними труднощами подолавши груповий турнір Ліги Європи, «синьо-біло-блакитні» в 1/16 фіналу більш впевнено здолали грецький Олімпіакос. Але на цьому підопічні Мирона Маркевича не зупинилися. Тиждень тому вони на власному полі завдали поразки Аяксу – 1:0, зробивши серйозну заявку на подальше продовження боротьби. Щоправда, діючий чемпіон Нідерландів не втрачає надій відігратися на власному полі. Напередодні амстердамці розгромили в гостях Херенвен на внутрішній арені. Чи зуміє Аякс реваншуватися за поразку в Україні?

4. Динамо (Москва) – Наполі, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Тиждень тому московське Динамо зазнало своєї першої поразки в нинішньому розіграші Ліги Європи. В гостях росіяни поступилися Наполі – 1:3, значно погіршивши власні шанси на вихід до 1/4 фіналу. Поразка в Неаполі негативно вплинула на «біло-блакитних», які після цього програли і своїм землякам зі Спартака в чемпіонаті Росії. А от Наполі, яке втрачає позиції в Серії «А», схоже, всерйоз налаштоване пройти якомога далі в 2-му за престижністю єврокубку. Наскільки успішним виявиться візит «партенопеї» до Москви?

5. Рома – Фіорентина, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Рому охопила справжня нічийна епідемія. Команда розійшлася миром зі своїми суперниками в 6-ти з 7-ми попередніх поєдинках усіх турнірів. Не став винятком і перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи проти Фіорентини, який завершився з рахунком 1:1. Нинішня гра між командами стане вже 4-ою особистою в цьому календарному році у різних турнірах. Раніше двічі суперники грали унічию і одного разу перемагала Фіорентина. Чи вдасться підопічним Руді Гарсії скористатися перевагою власного поля та обіграти «фіалок»?

6. Севілья – Вільярреал, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Діючий переможець Ліги Європи Севілья в нинішньому сезоні зовсім не проти повторити свій минулорічний успіх, знову здобувши почесний трофей. У першому матчі 1/8 фіналу змагань «червоно-білі» перемогли в гостях Вільярреал – 3:1. Та й взагалі «норвіонці» знаходяться в чудовій формі – вони не програють впродовж 5-ти матчів усіх турнірів, вигравши 4 з них. А от Вільярреал останнім часом дещо здав свої позиції, здобувши лише одну перемогу в 5-ти зустрічах різних змагань. Чи зуміє Севілья знову обіграти «жовту субмарину», як вона це зробила тиждень тому?

7. Інтер – Вольфсбург, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Інтер знаходиться не в найкращому психологічному стані. Команда не виграла жодного з 4-х попередніх матчів усіх турнірів. В тому числі, програли «чорно-сині» і Вольфсбургу в першій грі 1/8 фіналу Ліги Європи – 1:3. А от німецький клуб виглядає сильно, як ніколи. Вже після поєдинку проти італійців, «вовки» розгромили на власному полі Фрайбург у грі Бундесліги. Чи під силу Інтеру зупинити команду Дітера Хеккінга?

8. Бешикташ – Брюгге, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

В попередньому раунді Ліги Європи Бешикташ створив одну з найбільших сенсацій, пройшовши завдяки кращому виконанню післяматчевих пенальті англійський Ліверпуль. Тепер на шляху до чвертьфіналу туркам протистоїть Брюгге. Перший матч між командами завершився на користь бельгійців – 2:1. Але усього один м’яч, забитий Бешикташем у Стамбулі, може все змінити. Взагалі, за останній час «чорно-сині» видали серію з 5-ти поспіль перемог в усіх турнірах. Чи зуміють «чорні орли» пригальмувати Брюгге?

9. Торіно – Зеніт, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Обігравши на власному полі Торіно з рахунком 2:0, Зеніт зробив серйозну заявку на вихід до 1/4 фіналу Ліги Європи. Тепер на команди очікує матч у Туріні, де «бикам» потрібно буде докласти максимум зусиль, щоб відігратися. От тільки зробити це Торіно буде складно, оскільки наразі команда переживає кризу. В пасиві «бордових» - 3 поспіль поразки в усіх турнірах. А от Зеніт у нинішньому році в офіційних матчах ще не програвав. Чим завершиться це італійсько-російське протистояння?

10. Гредіг – Вольфсбергер, Австрія, 21-ий тур

Гредіг знаходиться в жахливій формі. Команда програла 6 поспіль матчів австрійської Бундесліги і опинилася на відстані усього 2-х очок від останньої сходинки турнірної таблиці. Для того, щоб не опуститися ще нижче, «синьо-білим» слід перемагати міцного середняка чемпіонату – Вольфсбергер. «Чорно-білі», після успішного старту сезону, нині також виглядають не найкращим чином. Хоча в матчі попереднього туру їм таки вдалося здобути перемогу, перервавши власну серію з 3-х поразок поспіль. Чи під силу Гредігу набрати свої перші очки за останні 3 місяці?

11. Сьон – Санкт-Галлен, Швейцарія, 21-ий тур

З 5-ти попередніх матчів у рамках швейцарської Суперліги Сьон програв лише один. Але спокійно почуватися «червоно-білі» поки усе ще не можуть. Від останнього місця команду відділяє усього 4 очки, тож на фініші чемпіонату на Сьон, дуже вірогідно,  очікує боротьба за збереження прописки в еліті швейцарського футболу. Значно серйозніші завдання вирішує Санкт-Галлен, який посідає 5-те місце і знаходиться на відстані усього одного очка від зони єврокубків. «Зелено-білі» останнім часом надто часто грають унічию. Так завершилися 3 з 4-х попередніх матчів команди в чемпіонаті. Чи зуміє Санкт-Галлен здобути максимальний результат у Сьоні?

12. Фулхем – Лідс, Англія, Чемпіоншип, 38-ий тур

Ще рік тому Фулхем виступав у найвищому дивізіоні англійського футболу. Зараз же команда веде виснажливу боротьбу за збереження прописки вже у Чемпіоншипі. Від зони вильоту команду відділяє 6 очок, але лише одна перемога «дачників» у 10-ти попередніх турах чемпіонату оптимізму не вселяє. Що стосується Лідса, то «білі» вже фактично дограють нинішній сезон, знаходячись в середині турнірної таблиці. Разом з тим, Лідс не програє вже впродовж 3-х матчів Чемпіоншипа поспіль. Чи продовжить безпрограшна серія «білих» в Лондоні?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.25 вівторка, 18-ого березня.

Ми у Viber!