0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 341-ого тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Англії, Італії, Бельгії, Нідерландів, Франції, Іспанії та шотландського Кубка Ліги.

1. Манчестер Юнайтед – Тоттенхем, Англія, 29-ий тур

Одним з найбільш інтригуючих протистоянь чергового туру англійської Прем’єр-Ліги стане битва на «Олд Траффорд», де Манчестер Юнайтед прийматиме Тоттенхем. «Червоні дияволи», в силу господарського статусу, фаворити зустрічі. От тільки переграти лондонців манкуніанці не можуть вже 5-ть матчів поспіль – 3 нічиї та 2 поразки, які, до слова, сталися на полі Юнайтед. Чи вдасться команді Луї Ван Гаала, яка нині, відверто, не вражає зламати малоприємні тенденції останніх років?

2. Евертон – Ньюкасл, Англія, 29-ий тур

Після виснажливого двобою з київським Динамо в Лізі Європи на Евертон очікує не менш складна дуель із Ньюкаслом у Прем’єр-Лізі.  В чемпіонаті «іриски» не можуть перемогти ось уже 5-ть турів поспіль – 2 нічиї та 3 поразки, а Роберто Мартінес навіть встиг заявити, що його команді доведеться боротись за виживання. Не кращі часи нині переживають і «сороки», які з уходом Алана Пардью втратили притаманну їм легкість і грають уже не так пристрасно, як раніше. Хто вийде переможцем з протистояння команд, які втратили ігрову форму?

3. Суонсі – Ліверпуль, Англія, 29-ий тур

Ліверпуль набрав феноменальну форму. Востаннє в чемпіонаті мерсисайдці програвали ще в грудні минулого року і відтоді в 12-ти турах здобули 9-ть! перемог при 3-ох нічиїх. Наступний суперник – міцне Суонсі. Недооцінювати валлійців не варто в жодному випадку, адже в свій кращий день команда Гаррі Монка здатна подужати будь-якого опонента. Чи вдасться «червоним» обрізати «лебедям» крила і нарешті увірватись в топ-четвірку?

4. Фіорентина – Мілан, Італія, 27-ий тур

Страждання Мілану продовжуються. Інколи складається враження, що «червоно-чорні» можуть перемогти хіба що відвертих аутсайдерів, а от із суперниками посерйозніше у міланців неодмінно виникають проблеми. Наступним випробуванням для команди Філіппо Індзані стане виїзд у Флоренцію. Місцева Фіорентина прагне будь-що реабілітуватись за принизливу поразку в попередньому турі від Лаціо, тож гратиме виключно на перемогу. Чи здатен кризовий Мілан зіпсувати плани «фіалок»?

5. Торіно – Лаціо, Італія, 27-ий тур

Криза Лаціо залишилась у далекому минулому. Римляни видали фантастичну серію з 4-ох перемог поспіль і нині знову всерйоз претендують на місце в зоні Ліги чемпіонів, потіснивши з 3-ого місця Наполі. Продовжити свою переможну ходу «орли» сподіваються у виїзному протистоянні з Торіно. Переграти «биків» - завдання не з простих, але на користь команди Стефано Піолі має зіграти втома суперника, який у четвер грав не простий матч Ліги Європи проти Зеніта в Санкт-Петербурзі. Чи вдасться Лаціо здобути 5-ту перемогу поспіль?

6. Аталанта – Удінезе, Італія, 27-ий тур

Аталанта продовжує розчаровувати. Наприклад, у 5-ти попередніх турах бергамці зазнали 4-ох поразок при 1 нічиїй. І щастя Стефано Колантуоно, що конкуренти його команди в боротьбі за виживання грають ще гірше. Втім, якби там не було, але набирати очки Аталанті потрібно. Зробити це «чорно-сині» спробують в домашній зустрічі проти нестабільного Удінезе, яке теж не часто тішить своїх уболівальників вдалими результатами. На що очікувати від фріульців у Бергамо?

7. Беверен – Локерен, Бельгія, 30-ий тур

Криза Беверена триває. В 11-ти попередніх турах «жовто-сині» здобули лише 1 перемогу при 8-ми! поразках, опинившись за крок від зони вильоту. Перервати серію невдач беверенці спробують в домашній зустрічі проти Локерена. Шанси в господарів є, адже в «трикольорових», схоже, почався спад – після 6-ти матчів без поразок команда Петера Маса програла 2 зустрічі поспіль. Чи до снаги Беверену подужати такого опонента?

8. Серкль-Брюгге – Мехелен, Бельгія, 30-ий тур

Серекль-Брюгге втрапив у глибоку кризу і безвиграшна серія тривалістю в 7 матчів, 6-ть з яких були програні – найкраще тому підтвердження. Завдати чергової поразки «зелено-чорним» налаштований Мехелен, який впевнено почувається всередині турнірної таблиці, але розслаблятися не збирається. Чи вдасться «малинцям» перемогти в Брюгге?

9. Херенвен – Аякс, Нідерланди, 27-ий тур

Аякс після низки невдалих результатів нарешті взявся за голову та почав перемагати, однак наздогнати лідируючий ПСВ, який пішов у відрив, уже навряд чи вдасться. Втім, розслаблятися амстердамці і не думають, здобувши 4-ри перемоги в 5-ти попередніх турах. Чи вдасться Херенвену, який в нинішньому сезоні надзвичайно потужно грає в рідних стінах, зупинити команду Франка де Бура?

10. Марсель – Ліон, Франція, 29-ий тур

Центральний поєдинок чергового туру французької Ліги 1. Марсель, якщо ще має чемпіонські амбіції, повинен неодмінно вигравати. Додаткової впевненості провансальцям, без сумніву, додала розгромна перемога в попередньому турі над Монпельє. Втім, Ліон без бою не здасться і зробить все від себе залежне, щоб, як мінімум, не програти. В кого більше шансів на успіх у цій дуелі?

11. Хетафе – Реал Сосьєдад, Іспанія, 27-ий тур

Хетафе – надзвичайно незручний суперник для Реал Сосьєдаду. Наприклад, перемогти мадридців баски не можуть ось уже 2 матчі поспіль, а на виїзді з 4-ох попередніх поєдинків проти «синіх» сан-себастьянці виграли лише 1. Чи вдасться команді Девіда Мойеса зламати неприємні тенденції останніх років?

12. Данді Юнайтед – Селтік, Шотландія, Кубок ліги, фінал

Останнім часом Данді Юнайтед цілеспрямовано готувався до фіналу Кубка ліги проти Селтіка. Лише цим можна пояснити 3 поразки «терористів» у 4-ох попередніх турах чемпіонату. Чи вдасться команді Джекі Макнамара зламати прогнози спеціалістів те перемогти «кельтів», які виглядають абсолютними фаворитами зустрічі?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 15-ого березня.

Ми у Viber!