0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 340-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 340-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів  чемпіонатів України, Англії, Італії, Іспанії, Німеччини та Франції.

1. Говерла – Металіст, Україна, 17-ий тур

Говерла знаходиться в жахливій формі. Підопічні В’ячеслава Грозного програли 4 попередні матчі чемпіонату. Ще трохи, і ужгородців наздоженуть головні аутсайдери ліги. Тож, аби убезпечити себе від боротьби за виживання, команді потрібно терміново покращувати власні результати. Не перемагав у нинішньому році поки і Металіст. Щоправда, домашня нічия проти Шахтаря, вирвана на заключних хвилинах в матчі попереднього туру – безсумнівний успіх для «жовто-синіх», які усе ще продовжують розраховувати на одне з місць у зоні єврокубків. Чи зуміють харків’яни здобути максимальний результат в Ужгороді?

2. Вест Бромвіч – Сток Сіті, Англія, 29-ий тур

Поступившись в матчі попереднього туру в гостях Астон Віллі, Вест Бромвіч перервав власну безпрограшну серію в чемпіонаті, яка склала 4 поєдинки. Але на становище команди це особливим чином ніяк не вплинуло – «дрозди» знаходяться в середині турнірної таблиці і ні на що особливе не претендують. У той же час Сток Сіті виглядає дуже переконливо. «Гончари» перемагають вже в 3-ій грі Прем’єр-ліги поспіль, що дозволило їм піднятися на 8-ме місце. Чи вдасться Вест Бромвічу пригальмувати підопічних Марка Х’юза?

3. Сандерленд – Астон Вілла, Англія, 29-ий тур

Матч сусідів по нижній частині турнірної таблиці, які останнім часом переважно засмучують власних прихильників та балансують недалеко від зони вильоту. Сандерленд не перемагає впродовж 5-ти поєдинків чемпіонату. Майже наздогнала свого нинішнього суперника Астон Вілла, яка в минулому турі здобула довгоочікувану перемогу – над Вест Бромвічем – і відстає від «чорних котів» усього на одне очко. Бірмінгемці вже впродовж 7-ми особистих зустрічей не програють Сандерленду, але наразі мають жахливі кадрові проблеми. Чи скористаються «чорні коти» негараздами в стані «левів»?

4. Лестер – Халл Сіті, Англія, 29-ий тур

Лестеру не позаздриш. «Лиси» здобули лише одне очко в 5-ти попередніх турах чемпіонату і, перебуваючи на останньому місці, є головними претендентами на пониження в класі. Наразі від рятівного 17-го місця команду відділяє 7 очок і чим далі – тим шанси на збереження прописки у Прем’єр-лізі стають примарнішими. Значно краще почуває себе Халл Сіті. З 5-ти останніх матчів чемпіонату «тигри» програли тільки один, що дозволило їм залишити зону вильоту. Чи зуміє головний аутсайдер Лестер щось протиставити команді Стіва Брюса, яка знаходиться на підйомі?

5. Палермо – Ювентус, Італія, 27-ий тур

У 3-х останніх матчах Серії «А» Палермо здобуло лише 2 очки. За таких умов «рожево-чорним» навряд чи вдасться піднятися вище середини турнірної таблиці, але й нинішнє становище підопічних Джузеппе Якіні – непоганий показник для команди, яка лише в нинішньому сезоні поповнила найвищий італійський дивізіон. Що стосується Ювентуса, то туринці не знають собі рівних в чемпіонаті Італії і знаходяться дуже близько до того, щоб здобути своє чергове, 4-те поспіль, скудетто. Чи під силу Палермо дати бій «старій синьйорі»?

6. Кальярі – Емполі, Італія, 27-ий тур

Падіння Кальярі триває. «Червоно-сині» не перемагають впродовж 6-ти поєдинків чемпіонату, набравши у них всього одне очко. Подібні результати призвели до того, що команда опустилася в зону вильоту, перетворившись на одного з головних аутсайдерів ліги. Щоб повернути впевненість у власних силах, «сардинійцям» для початку потрібно перемогти Емполі. От лише синіх здолати буде не так легко. Принаймні, в 6-ти попередніх турах це не вдалося зробити жодному супернику тосканців. Чим завершиться це протистояння?

7. Еспаньол – Атлетико (Мадрид), Іспанія, 27-ий тур

Вже багато років поспіль Еспаньол не ставить перед собою високих турнірних завдань. Схоже, команду цілком влаштовує місце в середині турнірної таблиці Прімери, яке вона наразі і обіймає. В останніх турах «папуги» чергують перемоги з поразками, не вирізняючись особливою стабільністю. Цього разу каталонці прийматимуть діючого чемпіона Іспанії – мадридське Атлетіко. Завершивши унічию поєдинки проти Севільї та Валенсії, «матрацники» значно погіршили власні шанси в боротьбі за захист чемпіонського титулу. Чи вдасться підопічним Дієго Сімеоне повернутися на шлях перемог?

8. Сельта – Атлетик (Більбао), Іспанія, 27-ий тур

Завдяки перемозі над мадридським Реалом в зустрічі попереднього туру, Атлеітик з Більбао випередив Сельту в турнірній таблиці чемпіонату, піднявшись на 8-ме місце. На початку нинішнього календарного року нинішні суперники двічі зустрічалися в рамках 1/8 фіналу Кубка Іспанії. Тоді команди обмінялися виїзними поразками, а далі пройшли «баски» завдяки більшій кількості м’ячів, забитих в гостях. Чи зуміють «кельти» реваншуватися за ту невдачу?

9. Герта – Шальке-04, Німеччина, 25-ий тур

Здобувши 4 очки в матчах 2-х попередніх турах, Герта залишила зону вильоту. Щоб знову туди не потрапити, берлінцям слід продовжувати свою безпрограшну серію. Цього разу протистояти «біло-блакитним» буде Шальке-04, який наразі знаходиться поза зоною Ліги чемпіонів, але веде відчайдушну боротьбу, щоб потрапити до першої четвірки. На початку нинішнього тижня «кобальтові» зуміли здивувати усю футбольну Європу, обігравши у виїзному матчі Ліги чемпіонів в гостях мадридський Реал. Але результату 4:3 виявилося недостатньо для виходу в 1/4 фіналу. Чи вистачить сил у підопічних Роберто Ді Маттео на матч з Гертою?

10. Хоффенхайм – Гамбург, Німеччина, 25-ий тур

Успішна серія Хоффенхайма, впродовж якої команда не програвала впродовж 4-х матчів усіх турнірів, підійшла до завершення. Минулих вихідних «синьо-білі» без особливих шансів поступилися в гостях Шальке-04. Але, не зважаючи на це, шанси поборотися за місце в єврокубках у підопічних Маркуса Гісдоля усе ще залишаються. Значно скромніші турнірні завдання вирішує Гамбург. «Динозаври» намагаються не потрапити до зони вильоту, від якої команду відділяє лише 3 очки. От тільки зробити це, зважаючи на жахливу форму Гамбурга, - буде важко. Підопічні Йозефа Циннбауера не перемагають уже протягом 4-х поєдинків Бундесліги, здобувши у них тільки 2 очки. Чи вдасться Хоффенхайму здолати такого суперника?

11. Лор’ян – Кан, Франція, 29-ий тур

Лор’ян продовжує вести боротьбу за збереження прописки в Лізі 1. 2 попередні матчі чемпіонату «мерлузові» програли, тож від зони вильоту їх наразі відділяє усього 2 очки. Поразкою завершив свій поєдинок попереднього туру і Кан, який на власному полі поступився Бордо. Таким чином «червоно-сині» перервали власну 7-матчеву безпрограшну серію (6 перемог і нічия). Але в повній безпеці Кан почуватися поки усе ще не може. Наразі Лор’ян випереджає свого нинішнього суперника на 3 очки. Чи зуміють «мерлузові» перемогти Кан і зрівнятися з ним за кількістю набраних пунктів?

12. Ланс – Тулуза, Франція, 29-ий тур

Поєдинок команд, кожна з яких знаходиться у зоні вильоту. Ланс у нинішньому сезоні від пониження в класі може врятувати лише диво. «Криваво-золоті» не перемагають впродовж 9-ти зустрічей чемпіонату поспіль, програвши 4 попередні з них. Від рятівної 17-ї сходинки турнірної таблиці Ланс відділяє 9 очок, які, зважаючи на подібні результати команди, навряд чи вдасться відіграти. Значно вищі шанси на збереження прописки в Лізі 1 має Тулуза. Хоча і «фіолетово-білі» виглядають нині не найкращим чином, здобувши одне очко в 3-х попередніх турах. Чим завершиться протистояння аутсайдерів французького чемпіонату?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 14-ого березня.

Ми у Viber!