0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 338-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 338-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів Ліги чемпіонів, Ліги Європи, англійських Чемпіоншипа та Ліги 1, чемпіонату Австрії, а також Кубка ліги Румунії.

1. Баварія – Шахтар, Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Кілька тижнів тому у Львові Шахтар зумів встояти під натиском Баварії, звівши перший матч між цими суперниками унічию – 0:0. Тож тепер доля путівки до 1/4 фіналу визначиться у Мюнхені. Баварія впевнено перемагає усіх своїх опонентів на внутрішній арені, витрачаючи рівно стільки сил, скільки їй потрібно для здобуття позитивного результату. У той же час «гірники» минулих вихідних несподівано втратили очки у виїзній грі Прем’єр-ліги проти розібраного та нестабільного Металіста – 2:2. Чого очікувати від українців у матчі проти кращої команди Німеччини останніх років?

2. Евертон – Динамо (Київ), Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Евертон продовжує розчаровувати власних прихильників у чемпіонаті Англії. Команда програла 2 попередні поєдинки Прем’єр-ліги, не забивши у них жодного м’яча у ворота суперників. За таких умов, єдиним шансом для «ірисок» врятувати здавалося б провальний сезон є успішний виступ в Лізі Європи. В 1/8 фіналу англійці поміряються силами з київським Динамо, яке за кілька тижнів видало серію з 4-х поспіль перемог в усіх турнірах. В минулому турі чемпіонату України «біло-сині» продемонстрували справжній характер, дотиснувши на останніх секундах Олімпік – 1:0. Чи вдасться підопічним Сергія Реброва здобути сприятливий результат і у Ліверпулі?

3. Дніпро – Аякс, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

В 1/16 фіналу Ліги Європи Дніпро створив одну з найгучніших сенсацій, вибивши з турніру грецький Олімпіакос. Цей успіх вочевидь додав впевненості підопічним Мирона Маркевича у власних силах, після чого вони здобули 2 перемоги і в чемпіонаті України. Не менш грізно виглядає нині і Аякс. Амстердамі не програють впродовж 7-ми поєдинків усіх турнірів, вигравши 6 з них, і не проти продовжити цю серію. Чим завершиться протистояння суперників, кожен з яких знаходиться на підйомі?

4. Вольфсбург – Інтер, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

До поєдинку проти Інтера у Лізі Європи Вольфсбург підходить не в найкращому настрої. Днями «Вовки» перервали свою ефектну 15-матчеву безпрограшну серію в усіх турнірах, несподівано поступившись в гостях Аугсбургу. А от «чорно-сині» можуть бути задоволеними. Поступаючись в гостях Наполі з різницею у 2 м’ячі, міланці зуміли відігратися на заключних хвилинах – 2:2. Щоправда, приводів для оптимізму в підопічних Роберто Манчіні не так вже й багато – команда здобула лише одне очко в 2-х попередніх турах Серії «А». Чим завершиться перший матч цього німецько-італійського протистояння?

5. Брюгге – Бешикташ, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Брюгге переміг у 3-х попередніх матчах усіх турнірів, що дозволило команді пройти данський Ольборг в Лізі Європи та втриматися на вершині в таблиці бельгійського чемпіонату. А от Бешикташ продовжує серйозно лихоманити. Перемога над англійським Ліверпулем в попередньому раунді Ліги Європи стала одним з небагатьох успіхів «чорних орлів» за останній час. Загалом же, в попередніх 6-ти матчах усіх змагань турецький клуб здобув лише 2 перемоги. Особливо невдало команда Славена Біліча виступає на виїзді, де програла 3 останні поєдинки з однаковим рахунком 0:1. Чи вдасться Бешикташу уникнути поразки у Брюгге?

6. Фіорентина – Рома, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Трохи більше місяця тому Фіорентина вибила Рому з Кубка Італії, обігравши «вовків» у Римі. Тепер же команди поміряються силами в Лізі Європи. «Фіалки» нині виглядають дуже сильно. Вони видали 3 поспіль перемоги в усіх турнірах, хоча опонентами флорентійців у цих матчах були такі грізні суперники, як Тоттенхем, Інтер та Ювентус. А от Рому охопила справжня нічийна епідемія. Підопічні Руді Гарсії завершили миром 5 з 6-ти своїх попередніх поєдинків. Чи під силу Фіорентині продовжити свою переможну ходу, здолавши ще одного гранда?

7. Вільярреал – Севілья, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Ще одна пара 1/8 фіналу Ліги Європи, у якій зійдуться представники однієї країни. Команди ведуть між собою напружену заочну боротьбу і в іспанській Прімері. Поки її виграє Севілья, яка посідає 5-те місце, випереджаючи «жовту субмарину», що йде слідом, на одне очко. А от на завершальних стадіях єврокубків «червоно-білі», які є діючими переможцями Ліги Європи, мають значно більше досвіду. Вільярреал впродовж 3-х особистих поєдинків не може перемогти Севілью. Чи вдасться підопічним Марселіно Гарсії Тораля перервати цю неприємну для себе серію?

8. Рединг – Брайтон, Англія, Чемпіоншип, 36-ий тур

Падіння Рединга триває. «Королівські» не можуть перемогти вже впродовж 4-х турів Чемпіоншипа поспіль, здобувши у цих матчах усього 2 очки. Серія невдач призвела до того, що команда опустилася одразу на 18-те місце турнірної таблиці. Усього на одне очко від Рединга відстає Брайтон. «Чайки», на відміну від свого суперника, значно покращили власні результати за останній час. В активі «альбіона» - 3 перемоги в 4-х попередніх матчах чемпіонату. Чи зуміє нестабільний Рединг пригальмувати «чайок»?

9. Блекберн – Болтон, Англія, Чемпіоншип, 36-ий тур

У попередньому турі Блекберн перервав власну серію з 4-х поєдинків без перемог, оібгравши в гостях Шеффілд Уенсдей. Але це команді вже навряд чи допоможе – за останній час «ріверсайдці» втратили надто багато очок і долі звичайного середняка Чемпіоншипа їм не уникнути. Намагається вибратися з кризи і Болтон. Після 3-х поспіль поразок, в попередніх 2-х турах «рисаки» здобули 4 очки, відірвавшись від зони вильоту на безпечні 10 очок. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

10. Ковентрі – Бредфорд, Англія, Ліга 1, 31-ий тур

Програвши 2 попередні матчі чемпіонату, Ковентрі впритул наблизився до зони вильоту, від якої тепер команду відділяє лише одне очко. Щоб не опинитися в числі найбільших невдах Ліги 1, «небесно-блакитним» обов’язково потрібно перемагати Бредфорд. От тільки зробити це буде непросто. «Півні», не зважаючи на спад, продовжують зберігати непогані шанси на підвищення в класі. Принаймні, за вихід до плей-офф команда побореться у будь-якому разі. Чи зуміє один з аутсайдерів дати бій Бредфорду?

11. Гредіг – Штурм, Австрія, 20-ий тур

Гредігу не позаздриш. Програвши 4 матчі чемпіонату поспіль, команда опинилася на відстані усього 3-х очок від останнього місця турнірної таблиці. Черговий суперник «синьо-білих» - Штурм. Футболісти з Граца продовжують вести боротьбу за місця в зоні Ліги Європи, але поки, не зважаючи на 2 перемоги поспіль, йдуть лише 4-ми. Чи вдасться Штурму здобути максимальну кількість очок у виїзному поєдинку проти Гредіга, який переживає глибоку кризу?

12. Астра – Стяуа, Румунія, Кубок ліги, 1/2 фіналу

Перший півфінальний матч між цими клубами, що відбувся в Бухаресті майже місяць тому, приніс впевнену перемогу Стяуа – 3:0. Тож тепер лише диво може завадити «червоно-синім» пробитися до фіналу турніру. Взагалі, Астра останнім часом не вражає. «Чорні дияволи» виграли лише один поєдинок з 4-х попередніх у всіх турнірах і знаходяться поза першою трійкою команд чемпіонату Румунії. Перервала минулих вихідних власну 3-матчеву безвиграшну серію і Стяуа, яка обіграла на власному полі ЧФР Клуж. «Червоно-сині» мають непогані шанси виграти в нинішньому сезону усі внутрішні змагання – чемпіонат, Кубок та Кубок ліги Румунії. Чи під силу Астрі створити проблеми футболістам з Бухареста?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 10-ого березня.

Ми у Viber!