0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 337-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 337-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів Кубка Англії, а також чемпіонатів Італії, Франції, Португалії, Німеччини, Нідерландів та Іспанії.

1. Манчестер Юнайтед – Арсенал (Лондон), Кубок Англії, 1/4 фіналу

Манчестер Юнайтед вже більше 10-ти років не вигравав Кубок Англії. Цього разу, в найцікавішій парі 1/4 фіналу, манкуніанці поміряються силами з діючим володарем трофею – Арсеналом. Обидва суперники знаходяться в непоганій формі, перебуваючи в першій четвірці Прем’єр-ліги. А от в особистих зустрічах значно краще почувають себе «червоні дияволи», які не програють Арсеналу впродовж 7-ми матчів. Чи зуміють підопічні Луї ван Гала і цього разу обіграти лондонців та пробитися до півфіналу?

2. Наполі – Інтер, Італія, 26-ий тур

Наполі виглядає нестабільно. Підопічні Рафаеля Бенітеса програли 2 з 3-х попередніх поєдинків Серії «А». Нині «партенопеї» посідають 3-тє місце, але неаполітанцям потрібно буде докласти максимум зусиль, щоб на ньому втриматися. Що стосується Інтера, то «чорно-синім» ніяк не вдається повернутися до верхньої частини турнірної таблиці. Після 3-х поспіль перемог в чемпіонаті, здавалося, що проблеми міланців лишилися в минулому, але тиждень тому Інтер знову програв, поступившись на власному полі Фіорентині. Трохи більше місяця тому Наполі обіграв «чорно-синіх» на власному полі в матчі Кубка Італії. Чи повториться історія і в поєдинку чемпіонату?

3. Лаціо – Фіорентина, Італія, 26-ий тур

Завдяки 3-м поспіль перемогам у Серії «А», Лаціо знову всерйоз включився в боротьбу за 3-тє місце, що дає його володарю право презентувати Італії у Лізі чемпіонів. Нині «орли» йдуть 4-ми, але відстають від Наполі, що знаходиться на одну сходинку вище, усього на 2 очки. Аналогічні завдання – і у Фіорентини. Безпрограшна серія «фіалок» в усіх турнірах налічує вже 13 поєдинків, що свідчить про відмінну форму, в якій нині знаходяться підопічні Вінченцо Монтелли. Від свого нинішнього суперника – Лаціо – флорентійці відстають лише на одне очко, посідаючи 5-те місце. Чи зуміє Фіорентина продовжити у Римі власну серію без поразок?

4. Удінезе – Торіно, Італія, 26-ий тур

Падіння Удінезе триває. В попередніх 4-х матчах чемпіонату команда здобула лише одне очко. Якщо найближчим часом нічого не зміниться – «зебри» можуть перетворитися на одного з аутсайдерів і витратити кінцівку сезону на боротьбу за збереження прописки в Серії «А». Значно кращі результати демонструє наразі Торіно. Навіть не зважаючи на те, що «бикам» доводиться вести боротьбу на 2 фронти – у Лізі Європі та чемпіонаті Італії. Безпрограшна серія «бордових» в Серії «А» налічує вже 12 матчів, що дозволяє Торіно, як і минулого року, знову претендувати високі турнірні місця. Чи вдасться проблемному Удінезе нав’язати боротьбу туринцям?

5. Емполі – Дженоа, Італія, 26-ий тур

За останній час Емполі вдалося значно покращити власне турнірне становище. «Сині» видали серію з 5-ти поєдинків без поразок, чергуючи домашні перемоги з виїзними нічиїми. Такий графік дозволив команді відірватися від зони вильоту на цілком комфортні 8 очок. Наступним суперником Емполі стане міцна Дженоа. Генуезці також успішно подолали власну кризу і не програють впродовж 4-х турів чемпіонату поспіль. Щоправда, раніше «грифони» втратили дуже багато важливих очок, тож повернутися в боротьбу за єврокубки команді буде складно. Хто з суперників матиме більше шансів на успіх у цій грі?

6. Монпельє – Ліон, Франція, 28-ий тур

Монпельє наразі виглядає значно краще, як ще кілька місяців тому. «Паладіни» програли лише один матч з 11-ти попередніх в Лізі 1. Максимальну кількість очок здобули підопічні Роллана Курбіса і у 2-х попередніх турах чемпіонату, що дозволило команді піднятися на 6-ту позицію турнірної таблиці і всерйоз претендувати на місця в зоні єврокубків. Цього разу Монпельє протистоятиме лідер чемпіонату – Ліон. «Ткачі» останнім часом не вражають. Вони виграли лише один матч Ліги 1 з попередніх 5-ти. За таких умов, кожна наступна втрата очок може коштувати Ліону першого місця. Чи вдасться команді Убера Фурньє перемогти Монпельє та втриматися на вершині?

7. Генгам – Лілль, Франція, 28-ий тур

Генгам переживає не найкращі часи. Не так давно команда припинила свої виступи в Лізі Європи. Відчутний спад у «червоно-чорних» і в національному чемпіонаті, де у 2-х попередніх турах вони не зуміли здобути жодного очка. Тож, швидше за все, Генгаму доведеться змиритися з роллю середняка Ліги 1. Стільки ж очок, як  і Генгам, має його нинішній суперник – Лілль. «Доги», після кількох невдало проведених матчів, знову повернулися на шлях перемог. В поєдинку попереднього туру Лілль на власному полі обіграв лідера чемпіонату – Ліон. Чи надихне цей успіх «догів» на нові звершення?

8. Марітіму – Пасуш Феррейра, Португалія, 24-ий тур

Невиразна гра Марітіму в останніх матчах (3 поразки в 4-х попередніх поєдинках) призвела до того, що днями команду залишив її головний тренер Леонель Понтеш, який подав у відставку. Тепер діями фуншальців на футбольному полі керуватиме колишній помічник головного Іво Вієйра, що приймає «зелено-червоних» на 11-му місці турнірної таблиці. Стабільнішими результатами наразі може похвалитися Пасуш Феррейра. Завдяки 4-м очкам, здобутим у 2-х попередніх турах, «бобри» піднялися на 7-му сходинку. Марітіму не вдається перемогти Пасуш Феррейру впродовж 10-ти особистих зустрічей Суперліги поспіль. Чи під силу «зелено-червоним» під керівництвом нового головного тренера перервати цю неприємну для себе традицію?

9. Боавішта – Гімараеш, Португалія, 24-ий тур

Боавішті не позаздриш. «Шахові» не перемагають впродовж 5-ти матчів чемпіонату поспіль, здобувши у цих поєдинках усього 3 очки. Якщо так триватиме і надалі, вже невдовзі дебютант Суперліги ризикує опинитися в зоні вильоту, від якої наразі команду відділяє усього 3 очки. Серйозні проблеми мав ще не так давно і Гімараеш. Але минулих вихідних «завойовникам» вдалося перервати власну 5-матчеву безвиграшну серію – на власному полі підопічні Руї Віторії перемогли Марітіму. Наразі Гімараеш посідає 5-те місце і має непогані шанси здобути путівку до єврокубків на наступний сезон. Чи зуміє Боавішта дати бій «завойовникам»?

10. Кельн – Айнтрахт (Франкфурт), Німеччина, 24-ий тур

Справи Кельна – дуже кепські. «Козли» не знають радості перемог впродовж 6-ти поспіль поєдинків Бундесліги. Востаннє команда брала повноцінні 3 очки ще наприкінці січня, впритул наблизившись за цей час до зони вильоту, від якої Кельн тепер відділяє усього 3 очки. Покращити своє становище підопічні Петера Штегера спробують в поєдинку проти Айнтрахта. Але зробити це буде непросто. Франкфуртці – міцний середняк чемпіонату, який останнім часом додав, вигравши 2 з 3-х попередніх матчів Бундесліги. За сприятливих умов, «орли» мають шанси втрутитися в суперечку за місця в зоні єврокубків, тож боротися Айнтрахту є за що. Чи знайдуть футболісти Кельна власні контраргументи в поєдинку проти франкфуртців?

11. Утрехт – АЗ Алкмаар, Нідерланди, 26-ий тур

Вперше з початку чемпіонату Утрехт зумів видати серію з 3-х поєдинків без поразок (одна перемога та 2 нічиї). Але на турнірне становище «червоно-білих» це особливо не вплинуло – команда й надалі перебуває в середині турнірної таблиці ні на що особливо не претендуючи. Інша річ – АЗ Алкмаар. «Сирні фермери» виграли 5 з 6-ти попередніх матчів Ередивізі, що дозволило їм піднятися на 3-тє місце, де підопічні Джона ван ден Брома і прагнуть закріпитися. Наскільки вдалим виявиться візит АЗ Алкмаара до Утрехту?

12. Кордова – Хетафе, Іспанія, 26-ий тур

За останніх кілька місяців з цілком боєздатного клубу Кордова перетворилася на головного аутсайдера Прімери. В пасиві «біло-зелених» - 6 поразок поспіль, зазнавши яких команда опустилася на останнє місце турнірної таблиці. Тож усе йде до того, що перебування Кордови у найвищому дивізіоні іспанського футболу виявиться нетривалим і андалусці знову повернуться до Сергунди. Значно впевненіше почуває себе Хетафе, який вже більше місяця чергує домашні перемоги з виїзними поразками. Чи зуміють «сині» обіграти в гостях найгіршу команду ліги?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 неділі, 8-ого березня. 

Ми у Viber!