0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 336-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 336-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Німеччини, Іспанії, Франції, англійського Чемпіоншипу та Кубка Англії.

1. Фрайбург – Вердер, Німеччина, 24-ий тур

Фрайбург продовжує лихоманити. Як наслідок, команда Крістіана Штрайха опинилась в зоні вильоту. Щоб звідти вибратись, «червоні» мають перемагати Вердер. От тільки зробити це – завдання не з простих. Під керівництвом українця Віктора Скрипника бременці згадали свої славні часи і нині всерйоз претендують на місце в зоні єврокубків. Чи вдасться «музикам» привезти 3 пункти з Фрайбурга?

2. Аугсбург – Вольфсбург, Німеччина, 24-ий тур

Схоже, Аугсбург здувся. «Фюггери», які донедавна дивували своїми успіхами всю футбольну Німеччину, не перемагають ось уже 4-ри тури поспіль – 2 поразки та 2 нічиї. Втім, незважаючи на останні невдачі, команда Маркуса Вайнцирля досі претендує на місце в топ-четвірці, від якої відстає лише на 1 пункт. Чи справді в Аугсбурга почався спад, має показати поєдинок проти Вольфсбурга. «Вовки» нині на ходу, продовжуючи безнадійну гонитву за мюнхенською Баварії. Чи вдасться «зеленим» розжитись очками у виїзному протистоянні з впертими та непоступливими «фюггерами»?

3. Майнц – Борусія Менхенгладбах, Німеччина, 24-ий тур

Посеред тижня менхенгладбахська Борусія провела не простий поєдинок у Кубку Німеччини. І хоч «жеребці» перемогли, здолавши на виїзді непоступливий Кіккерс Оффенбах, проте сил витратили чимало. Чи вистачить команди Люсьєна Фавра на вояж до Майнцу, який вдома, традиційно, готовий відбирати очки в будь-кого опонента?

4. Гранада – Малага, Іспанія, 26-ий тур

Гранада продовжує розчаровувати. І кінця-краю поки що цьому не видно. Андалусійці спромоглися здобути лише 1 перемогу з жовтня минулого року, тож якщо найближчим часом нічого не зміниться, наступний сезон команда Абеля Ресіно розпочне в Сегунді. Черговим іспитом для Гранади стане домашня дуель проти міцної Малаги. «Анчоуси» в нинішньому сезоні вже ні на що особливо не претендують, але чи отримають від цього хоч якісь дивіденди господарі поєдинку?

5. Ельче – Альмерія, Іспанія, 26-ий тур

Протистояння команд, які балансують над зоною вильоту. Господарський статус дає деяку перевагу Ельче, однак в Альмерії, поза сумнівом, є свої козирі. І гості, за словами їхнього наставника Хуана Ігнасіо Мартінеса, налаштовані ними скористатись. Хто вийде переможцем з дуелі команд, головне завдання яких у нинішньому сезоні – врятуватися від вильоту?

6. Кан – Бордо, Франція, 28-ий тур

Казка Кана продовжується, хоча завершитись могла в попередньому турі. У виїзній зустрічі проти Марселя команда Патріса Гаранда «горіла» 0:2, але знайшла в собі сили не лише відігратися, а й перемогти – 3:2. Ця «вікторія» стала для «червоно-синіх» уже 6-ою в 7-ми попередніх матчах Ліги 1, а востаннє Кан програвав ще на початку року. Чи вдасться скромним хлопцям з Півночі чимось здивувати і Бордо, яке не полишає надій зачепитись за місце в зоні єврокубків?

7. Бастія – Ніцца,  Франція, 28-ий тур

У попередньому турі Бастія поступилась на виїзді Лорьяну, тим самим перервавши свою безпрограшну серію, яка тривала 9-ть турів. Наступний суперник – міцна Ніцца. «Орли» нині переживають не прості часи. Команда з Лазурового побережжя не може перемогти вже 5-ть матчів поспіль, в яких забила лише 1 гол. Чого очікувати від підопічних Клода Пюеля на Корсиці?

8. Реймс – Нант, Франція, 28-ий тур

Кризові процеси в Реймсі посилюються. Востаннє «червоно-білі» перемагали ще наприкінці минулого року і відтоді в рамках Ліги 1 не можуть виграти 8 матчів поспіль, 3 останні з них завершивши внічию. Перервати серію невдач команда Жана-Люка Вассера налаштована в домашній зустрічі проти Нанта. Завдання не з простих, адже «жовті канарки», перегравши в попередньому турі Генгам, нарешті повернулися на шлях перемог. Чи буде продовження в Реймсі?

9. Ноттінгем Форест – Мідлсбро, Англія, Чемпіоншип, 36-ий тур

Одне з найбільш інтригуючих протистоянь чергового туру англійського Чемпіоншипу. Ноттінгем Форест ще донедавна боровся за місце в зоні плей-офф, але, програвши в попередньому турі Чарльтону, свої шанси, схоже, втратив. А ось Мідлсбро, навпаки, всерйоз претендує на перемогу в чемпіонаті і прямий квиток у Прем’єр-Лігу. Чи вдасться команді Айтора Каранки подужати «лісників» і тим самим втримати лідерство в чемпіонській гонці?

10. Вулверхемтон – Уотфорд, Англія, Чемпіоншип, 36-ий тур

Поєдинок, де на перемогу гратиме кожна з команд. Вулверхемптон прагне потрапити в зону плей-офф і хоча б через неї спробувати потрапити в Прем’єр-Лігу, а ось Уотфорд, вигравши 6-ть із 7-ми попередніх матчів Чемпіоншипу, всерйоз претендує на прямий квиток до еліти. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

11. Уіган – Лідс, Англія, Чемпіоншип, 36-ий тур

Уіган, здобувши 3 перемоги в 5-ти попередніх турах, дещо покращив свої шанси на збереження прописки в Чемпіошипі, але від рятівної позиції «латікс» усе одно ще відділяє чимала прірва у 6-ть очок. Відтак, щоб врятуватися від вильоту, в зустрічі з Лідсом підопічним Девіда Шарпа потрібна лише перемога. Але чи погодяться із цим «білі», які полюбляють ставити палки в колеса командам з різних полюсів турнірної таблиці?

12. Астон Вілла – Вест Бромвіч, Англія, Кубок, 1/4 фіналу

Кілька днів тому Астон Вілла та Вест Бромвіч зустрічалися в поєдинку Прем’єр-Ліги. Той матч відбувся в Бірмінгемі і «вілланам» на останній хвилині вдалося вирвати перемогу, тим самим покращивши свої шанси в боротьбі за збереження прописки в еліті англійського футболу. Тепер команди зіграють знову – вже в рамках Кубка Англії. Чи вдасться «дроздам» взяти реванш за поразку в чемпіонаті?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 7-ого березня.

Ми у Viber!