0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 335-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 335-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів Кубків Італії, Іспанії, Німеччини, а також англійських Прем’єр-ліги та Чемпіоншипа.

1. Лаціо – Наполі, Кубок Італії, 1/2 фіналу

Лаціо та Наполі ведуть між собою боротьбу за 3-тє місце в Серії «А», яке дає право виступати в Лізі чемпіонів у наступному сезоні. Але крім цього жереб звів «орлів» та неаполітанців і в півфіналі Кубка Італії. У минулому розіграші трофею шляхи цих клубів теж перетиналися – в 1/4 фіналу. Тоді сильнішими виявилися «партенопеї», які, у підсумку, і стали володарями кубка. Загалом же, «орлам» не вдається перемогти Наполі впродовж 6-ти особистих зустрічей усіх турнірів. Чи зуміє Лаціо перервати цю серію і в гарному настрої вирушити на матч-відповідь до Неаполя?

2. Еспаньол – Атлетик (Більбао), Кубок Іспанії, 1/2 фіналу

Перша гра 1/2 фіналу Кубка Іспанії між цими командами, яка відбулася кілька тижнів тому в Більбао, не виявила переможця – 1:1. Тож тепер саме каталонці, які здобули результативну нічию на виїзді, є фаворитами протистояння. На минулих стадіях турніру «папуги» обіграли таких сильних суперників, як Валенсія та Севілья. У той же час «леви» можуть похвалитися проходом Малаги в 1/4 фіналу. Чи вдасться Еспаньолу скористатися перевагою власного поля і вперше за останні 9 років потрапити до фіналу Кубка Іспанії?

3. Фрайбург – Кельн, Кубок Німеччини, 1/8 фіналу

Фрайбург – один з аутсайдерів Бундесліги, який наразі посідає передостаннє місце і веде важку боротьбу за збереження прописки в найвищому дивізіоні німецького футболу. Разом з тим, підопічні Крітіана Штарйха продовжують змагатися і в Кубку країни, де в 1/8 фіналу поміряються силами з Кельном. «Козли» останнім часом також знаходяться не в найкращій формі. Команда не може перемогти впродовж 5-ти поєдинків поспіль і теж ризикує опинитися в зоні вильоту вже найближчим часом. Хто вийде переможцем з цієї кубкової дуелі?

4. Армінія – Вердер, Кубок Німеччини, 1/8 фіналу

Лідерові третьої Бундесліги Армінії в нинішньому розіграші Кубка Німеччини вже вдалося створити одну сенсацію. На попередній стадії змагань команда з Білефельда в серії післяматчевих пенальті виявилася сильнішою за представника найвищого німецького дивізіону – Герту. Але нинішній суперник у Армінії – ще складніший. За кілька останніх місяців Вердер перетворився з аутсайдера на цілком боєздатну команду, що знаходиться в середині турнірної таблиці першої Бундесліги. Чи вдасться Армінії нав’язати боротьбу підопічним Віктора Скрипника?

5. Астон Вілла – Вест Бромвіч, Англія, 28-ий тур

Важко одразу згадати, коли Астон Вілла виглядала настільки слабко, як нині. В пасиві бірмінгемців 7 поспіль поразок в національному чемпіонаті, а перемагала востаннє команда ще на початку грудня минулого року. Подібні невдалі результати призвели до того, що «леви» опустилися на передостаннє місце. Тепер підопічним Тіма Шервуда потрібно буде докласти максимум зусиль, щоб уникнути прощання з Прем’єр-лігою. Значно краще почуває себе Вест Бромвіч. «Дрозди» не програють впродовж 4-х поєдинків чемпіонату, що дозволило їм відірватися від зони вильоту на 8 очок. Чи вдасться Астон Віллі здобути свої перші очки за останні 2 місяці?

6. Халл Сіті – Сандерленд, Англія, 28-ий тур

Ефектна 3-матчева безпрограшна серія Халл Сіті лишилася позаду. Минулих вихідних «тигри» поступилися в гостях Сток Сіті. Але на турнірне становище команди це жодним чином не вплинуло. Як і раніше, підопічні Стіва Брюса посідають 15-те місце, знаходячись недалеко від зони вильоту. Усього на очко від Халл Сіті відстає Сандерленд. «Чорні коти» не перемагають впродовж 4-х матчів чемпіонату поспіль, набравши у них лише 2 пункти. 4 попередні поєдинки усіх турнірів між цими суперниками незмінно завершувалися на користь «тигрів». Як буде цього разу?

7. Сток Сіті – Евертон, Англія, 28-ий тур

Сток Сіті – міцний середняк чемпіонату, який ні на що особливе не претендує. Наразі команда знаходиться в непоганій формі, про що свідчать 2 поспіль перемоги в поєдинках Прем’єр-ліги. Що стосується Евертона, то боротьба на 2 фронти дається «ірискам» важко. Якщо в Лізі Європи підопічні Роберто Мартінеса пройшли до наступного раунду змагань, то в чемпіонаті Англії не перемагають вже впродовж 4-х турів. Щоправда, раніше у Евертона був складний календар, а от Сток Сіті – суперник цілком прийнятний. Чим завершиться протистояння у Сток-он-Тренті?

8. Болтон – Рединг, Англія, Чемпіоншип, 35-ий тур

До свого очного протистояння Болтон та Рединг підійшли з однаковою кількістю очок у активі, посідаючи місця в нижній частині турнірної таблиці. «Рисаки» після 3-х поразок поспіль повернулися на шлях перемог, обігравши на власному полі Брайтон. А от Рединг продовжує розчаровувати. 2 свої попередні поєдинки в рамках Чемпіоншипа «королівські» програли з однаковим рахунком 0:3. Чи зуміє Рединг зупинити власне падіння у виїзній грі проти Болтона?

9. Чарльтон – Ноттінгем Форест, Англія, Чемпіоншип, 35-ий тур

Чарльтон за останній час значно покращив власні результати. Жахлива багатомісячна безвиграшна серія команди лишилася вже позаду. Наразі ж «еддікс» знаходяться в непоганій формі, перемігши в 3-х матчах з 4-х попередніх. Щоправда, вище середини турнірної таблиці Чарльтону вже не піднятися – надто багато було втрачено раніше. Значно кращі перспективи у Ноттінгем Фореста. «Лісівники» не програють впродовж 6-ти поєдинків чемпіонату, вигравши 5 з цих матчів. Завдання у підопічних Дугі Фрідмена – спробувати наздогнати групу лідерів, але для цього їм потрібно не збавляти оберти. Чи вдасться «лісівникам» обіграти в гостях немотивований Чарльтон?

10. Ротерхем – Кардифф, Англія, Чемпіоншип, 35-ий тур

Ротерхем усе ще не убезпечив себе від боротьби за виживання у Чемпіоншипі. Причина тому – нестабільні результати «мельників». Якщо на власному полі команда виглядає досить непогано, видавши серію з 4-х поєдинків без поразок, то в гостях Роттерхем грає значно гірше. Від зони вильоту «червоно-білих» наразі відділяє 6 очок, тож почуватися спокійно вони не можуть в жодному разі. Що стосується Кардиффа, то валлійці які ще минулого сезону виступали в Прем’єр-лізі, також не вражають. «Блакитні птахи» виграли лише один поєдинок з 9-ти попередніх і, практично, вже дограють чемпіонат. Чи зуміє Ротерхем, очки якому потрібні значно більше, здобути перемогу в цій грі?

11. Шеффілд Уенсдей – Блекберн, Англія, Чемпіоншип, 35-ий тур

Наприкінці лютого Шеффілд Уенсдей виграв 2 матчі поспіль. Це дозволило «совам» не лише перервати свою тривалу безвиграшну серію, але й значно покращити власне становище. Звісно, відставання від лідерів поки усе ще значне, але і до завершення чемпіонату залишається вдосталь часу. Одним з клубів, який вдалося випередити Шеффілд Уенсдею, став Блекберн. «Ріверсайдці», котрі не можуть потішити власних уболівальників перемогою вже впродовж 4-х турів поспіль, є сусідами «сов» у турнірній таблиці, відстаючи від них усього на одне очко. Чи продовжить Шеффілд Уенсдей власну переможну ходу?

12. Лідс – Іпсвіч, Англія, Чемпіоншип, 35-ий тур

Початок нинішнього календарного року видався дуже успішним для Лідса. Але нині команда знову пригальмувала, програвши 2 попередні матчі Чемпіоншипа. За таких умов, Лідс скотився в нижню частину турнірної таблиці і змушений догравати нинішній сезон. А от Іпасвіч всерйоз налаштований боротися за підвищення в класі. Нині команда посідає 6-те місце. От тільки стабільності «синьо-білим» вочевидь бракує – вони чергують перемоги з поразками, внаслідок чого поки не можуть піднятися вище. Чи знайде позбавлений турнірної мотивації Лідс аргументи в протистоянні з одним із лідерів Чемпіоншипа?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.25 вівторка, 3-ого березня. 

Ми у Viber!