0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 334-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 334-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Італії, Іспанії, Німеччини, Франції, Нідерландів, англійського Чемпіоншипу та фіналу Кубка англійської Ліги.

1. Рома – Ювентус, Італія, 25-ий тур

Центральний матч чергового туру італійської Серії «А» і останній шанс для Роми повернутися в чемпіонську гонку. Якщо Рома ще хоче завоювати «скудетто», має обов’язково вигравати. От тільки перемогти Ювентус – завдання надзвичайної складності. У 24-ох турах туринці зазнали лише однієї поразки, яка сталася ще в жовті і відтоді в рамках чемпіонату не програють вже 15-ть матчів поспіль. Чи вдасться «вовкам» засмутити «Стару синьйору», повернувши інтригу в боротьбу за чемпіонство в Італії?

2. Інтер – Фіорентина, Італія, 25-ий тур

Інтер, схоже, нарешті прокинувся. Міланці здобули 3 перемоги поспіль, а такого в нинішньому сезоні Серії «А» з ними ще не траплялося. Продовжити переможну ходу команда Роберто Манчіні налаштована в домашній зустрічі з Фіорентикою, проте «фіалки» - суперник не з простих. Флорентійці не програють вже 7 турів поспіль – 4-ри перемоги та 3 нічиїх і зупинятися на цьому не збираються. Хто вийде переможцем з дуелі команд, які нарешті набрали свою оптимальну форму?

3. Торіно – Наполі, Італія, 25-ий тур

До очної дуелі обидві команди підходять у прекрасному настрої, але в різному фізичному стані. Якщо Наполі посеред тижня напіврезервним складом вже вдруге легко розібрався з Трабзонспором, пробившись в 1/8 фіналу Ліги Європи, то вихід Торино до цієї стадії турніру був значно важчим. «Бики» з’їздили в Більбао, де в нервовому і надзвичайно складному поєдинку переграли тамтешній Атлетік - 3:2. Чи знайдуться в підопічних Джампьєро Вентури сили, щоб чимось здивувати ще й неаполітанців, які нині набрали прекрасний хід?

4. Сассуоло – Лаціо, Італія, 25-ий тур

Схоже на те, що Сассуоло видихнулося. «Зелено-чорні» програли 2 матчі поспіль, а в 7-ми попередніх турах здобули лише 1 перемогу. І поєдинок проти Лаціо нічого хорошого їм не віщує. Спад «орлів» залишився в минулому і нині вони знову серед претендентів на місце в топ-трійці. От тільки щоб туди потрапити, римлянам потрібно неодмінно перемагати Сассуоло. Чи до снаги «небесно-блакитним» виконати це завдання та виграти 3-ій матч поспіль?

5. Чезена – Удінезе, Італія, 25-ий тур

Шанси Чезени на виживання тануть з кожним туром, але врятуватися «морські коники» ще можуть. Потрібно лиш виграти 3-4-ри матчі поспіль і все буде гаразд. Однак, у такий сценарій, враховуючи результати команди Доменіко Ді Карло, майже не віриться. Чи вдасться Удінезе подужати суперника, який у 24-ох турах зазнав 10-ти поразок?

6. Севілья – Атлетіко Мадрид, Іспанія, 25-ий тур

Атлетіко втратив стабільність. Два тижні тому «матрацники» програли на виїзді Сельті, а посеред тижня мінімально поступились в Леверкуені тамтешньому Байеру в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. І вояж до Севільї легкої прогулянки мадридцям аж ніяк не віщує. Андалусійці, які не приховують своїх амбіцій на місце в топ-четвірці, налаштовуються виключно на допомогу і рідні стіни мають стати команді Унаї Емері в нагоді. В кого більше шансів на успіх у цій дуелі?

7. Ейбар – Атлетік Більбао, Іспанія, 25-ий тур

Ще один різновид баскського дербі. У матчі першого кола в Більбао команди голів так і не забили, зігравши в невиразну нульову нічию. Мирова можлива і цього разу, от тільки Атлетік сповнений рішучості реабілітуватись за виліт з Ліги Європи. Чи все ж Ейбар скористається втомою суперника і нарешті перерве свою жахливу серію з 5-ти поразок поспіль?

8. Вердер – Вольфсбург, Німеччина, 23-ій тур

Під керівництвом українця Віктора Скрипника Вердер з аутсайдера БундесЛіги перетворився на одного з претендентів на місце в топ-четвірці та квиток у Лігу чемпіонів. У чемпіонаті бременці не програють вже 6-ть матчів поспіль, 5-ть з яких були виграні. В домашній зустрічі проти Вольфсбурга «музики» сподіваються скористатись втомою суперника після не простого поєдинку в Лізі Європи і продовжити свою безвиграшну серію. Чи знайдуться у «вовків» свої контраргументи?

9. Монако – ПСЖ, Франція, 27-ий тур

До протистояння з ПСЖ Монако підходить у чудовому настрої. Посеред тижня команда Леонардо Дардіма в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів сенсаційно перемогла тамтешній Арсенал. Зробити те ж саме монегаски сподіваються і в зустрічі з парижанами, от тільки перемогти столичний клуб їм ніяк не вдається ось уже 5-ть поєдинків поспіль. Що цікаво, всі вони завершились миром, а 4-ри останніх з них – ще й з однаковим рахунком 1:1. Як все буде цього разу?

10. ПСВ Ейндховен – Аякс, Нідерланди, 25-ий тур

У зустрічі з Аяксом ПСВ, фактично, може остаточно вирішити дою чемпіонського титулу в Нідерландах. Наразі ейндховенці випереджають амстердамців, які йдуть другими, на 14-ть очок, тож у випадку перемоги можуть сміливо відкорковувати шампанське. Чи все ж в Аякса знайдуться контраргументи?

11. Норвіч – Іпсвіч, Англія, Чемпіоншип, 34-ий тур

Протистояння команд, які з усіх сил рвуться в Прем’єр-Лігу. Перемога в однаковій мірі потрібна як Норвічу, так і Іпсвічу. Інакше будуть проблеми. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

12. Челсі – Тоттенхем, Англія, Кубок Ліги, фінал, нейтральне поле

Шанс для Челсі помститись Тоттенхему за приголомшливу поразку, яка сталася на початку року. Тоді «шпори», вони грали вдома, переграли «аристократів» з хокейним рахунком 5:3. Як закінчиться поєдинок на «Уемблі»?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 неділі, 1-ого березня.

Ми у Viber!