0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 333-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 333-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Німеччини, Італії, англійських Пем’єр-ліги та Чемпіоншипа, а також Франції.

1. Борусія (Дортмунд) – Шальке, Німеччина, 23-ій тур

Завдяки 3-м поспіль перемогам у матчах Бундесліги, дортмундська Борусія залишила зону вильоту, піднявшись на безпечне 12-те місце. Крім того, на початку тижня підопічні Юргена Клопа провели важкий матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, у якому поступилися в гостях Ювентрусу – 1:2. Що стосується Шальке, то «кобальтові» відпочивали на 3 дні більше, ніж їх суперники. От лише форма, в якій перебуває нині команда – далека від оптимальної. Гельзенкірхенці здобули лише очко в 2-х попередніх матчах чемпіонату, хоча поки усе ще продовжують утримувати 4-ту сходинку турнірної таблиці. Чим завершиться чергове рурське дербі?

2. Герта – Аугсбург, Німеччина, 23-ій тур

Герту продовжує лихоманити. З 6-ти попередніх матчів чемпіонату берлінці програли 5. Тож не дивно, що «біло-блакитні» за короткий час перетворилися на одного з головних аутсайдерів Бундесліги. Наразі підопічні Паля Дардаї посідають передостаннє місце, але поки ще у них залишаються шанси виправити власне становище. Трохи збавив оберти останнім часом і Аугсбург, який загалом проводить відмінний сезон. «Фюггери» не перемагають впродовж 3-х матчів, набравши у них тільки 2 очки. Але це не заважає Аугсбургу продовжувати вести боротьбу за одне з місць у зоні Ліги чемпіонів. Чи зуміють баварці розжитися очками у Берліні?

3. Айнтрахт (Франкфурт) – Гамбург, Німеччина, 23-ій тур

Після відновлення чемпіонату Німеччини, Айнтрахт здобув лише одну перемогу в 5-ти турах. Але на турнірні перспективи команди це особливо не вплинуло. Як і раніше, «орли» продовжують залишатися середняками Бундесліги і за сприятливих умов ще можуть поборотися за місце в єрокубках. У значно важчому становищі знаходиться Гамбург, який веде боротьбу за збереження прописки в класі найсильніших. В попередніх 4-х поєдинках «динозаври» зазнали усього однієї поразки, що вселяє оптимізм у серця уболівальників клубу. Разом з тим, зупинятися на досягнутому в жодному разі не можна – від зони вильоту команду відділяє усього 3 очки. Чи може Гамбург розраховувати на сприятливий результат і цього разу?

4. К’єво – Мілан, Італія, 25-ий тур

К’єво ніяк не вдається убезпечити себе від боротьби за виживання у Серії «А». Після 2-х перемог поспіль, в минулому турі веронці знову програли, тож від зони вильоту їх відділяє усього 4 очки. Наступним суперником «віслюків» стане колись грізний Мілан, який наразі виглядає дуже нестабільно. Підопічним Філіппо Індзагі не під силу провести серію матчів на високому рівні, тож за кількома успішно проведеними поєдинками у команди неодмінно настає спад. За таких умов, «червоно-чорні» поки не можуть претендувати на місця в зоні єврокубків, знаходячись в середині турнірної таблиці. Чого очікувати від Мілану цього разу?

5. Аталанта – Сампдорія, Італія, 25-ий тур

За останній час Аталанта значно погіршила власне становище. В пасиві бергамців – серія з 3-х поразок поспіль, що продовжує тривати. Таким чином, потрапляння до числа головних невдах найближчим часом виглядає для команди цілком реальним. Поки ж від зони вильоту «чорно-синіх» відділяє 3 очки. Не краще останнім часом виглядає і Сампдорія. Генуезці не можуть перемогти впродовж 5-ти матчів Серії «А» поспіль, чергуючи домашні нічиї з гостьовими поразками. Дійшло до того, що підопічні Синіші Міхайловіча опинилися поза зоною єврокубків. Чи зуміє Сампдорія перервати свою безвиграшну серію в матчі проти аутсайдера?

6. Вест Бромвіч – Саутгемптон, Англія, 27-ий тур

Вест Бромвіч виходить з кризи. В попередніх 7-ми турах Прем’єр-ліги команда зазнала лише однієї поразки. Завдяки подібним успішним результатам «дроздам» вдалося відірватися від зони вильоту на 5 очок. Що стосується Саутгемптона, то поступившись в минулому турі на виїзді Ліверпулю, «святі» втратили 4-те місце турнірної таблиці, пропустивши вперед Арсенал. Підопічні Рональда Кумана не перемагають і йдуть з поля без забитих м’ячів впродовж 2-х матчів чемпіонату. Ще одна втрата очок може суттєво погіршити шанси Саутгемптона на повернення до першої четвірки. Чи вдасться «святим» обіграти Вест Бромвіч?

7. Бернлі – Суонсі, Англія, 27-ий тур

Дебютанту Прем’єр-ліги Бернлі буде важко втриматися в найвищому дивізіоні англійського футболу. Більшу половину сезону команда провела в зоні вильоту, де знаходиться і нині. Та й результати, які наразі демонструють «бордові» - не вражають. Лише одна перемога в 10-ти попередніх матчах чемпіонату – такий сумний підсумок виступів Бернлі впродовж 2-х останніх місяців. Наступним суперником «бордових» стане Суонсі. Якийсь час валлійці намагалися вести боротьбу за єврокубкові місця, але потім, схоже, змирилися з роллю середняка ліги. У минулому турі «лебеді» обіграли на власному полі Манчестер Юнайтед, що має додати підопічним Гаррі Монка впевненості у власних силах. Чи знайдуться у Бернлі свої аргументи у протистоянні з Суонсі?

8. Лідс – Уотфорд, Англія, Чемпіоншип, 34-ий тур

3-матчева переможна серія Лідса лишилася позаду – на початку цього тижня «білі» поступилися в гостях скромному Брайтону. Хоча до завершення чемпіонату залишається провести ще чимало поєдинків, уже зараз можна стверджувати, що Лідс так і завершить сезон в середині турнірної таблиці – надто далеко команда знаходиться як від лідерів, так і від зони вильоту. Значно серйозніші перспективи в Уотфорда. «Рогаті» виграли 4 з 5-ти попередніх матчів Чемпіоншипа, що дозволило їм втрутитися в боротьбу за підвищення в класі. Чи вистачить у Лідса мотивації відібрати очки в Уотфорда?

9. Рединг – Ноттінгем Форест, Англія, Чемпіоншип, 34-ий тур

Рединг не може похвалитися стабільними результатами. В попередніх 4-х турах команда здобула лише 3 очки. Взагалі ж, нинішній сезон складається для «королівських» невдало – Рединг перетворився на звичайного середняка, який знаходиться в таблиці ближче до зони вильоту, ніж до групи борців за підвищення в класі. Протистояти «королівським» буде Ноттінгем Форест, який знаходиться на підйомі. «Лісівники» не програють впродовж 5-ти матчів Чемпіоншипа, вигравши 4 з них. Якщо підопічні Дугі Фрідмена продовжуватимуть в тому ж дусі, з часом їм вдасться ліквідувати відставання від лідерів. Чи під силу Редингу в його нинішньому стані пригальмувати «лісівників?

10. Лілль – Ліон, Франція, 27-ий тур

Лілль продовжує розчаровувати. В останніх 6-ти матчах Ліги 1 «доги» виграли лише одного разу. Бронзовий призер минулого чемпіонату нині знаходиться на 12-му місці. Звісно, у те, що підопічні Рене Жирара можуть боротися за виживання поки не надто віриться, але й на щось серйозне команді претендувати вже також навряд чи вдасться. Інша річ – Ліон. «Ткачі» отримали чудову можливість після 8-річної перерви знову стати чемпіонами Франції. Команда Убера Фурньє йде без поразок впродовж 11-ти матчів чемпіонату, що дозволяє їй очолювати турнірну таблицю. Головного переслідувача – ПСЖ – Ліон випереджає на 2 очки. Чи вдасться «ткачам» перемогти Лілль та втриматися на вершині?

11. Ланс – Ренн, Франція, 27-ий тур

У нинішньому календарному році Ланс ще не перемагав. Безвиграшна серія команди склала уже 7 матчів, і з кожною наступною невдачею шанси «криваво-золотих» на збереження прописки в Лізі 1 на наступний сезон стають дедалі меншими. Нині Ланс посідає передостаннє місце, відстаючи від рятівної 17-ї позиції на 6 очок. Глибоку кризу переживає наразі і Ренн. «Червоно-чорні» не можуть відсвяткувати перемогу вже впродовж 10-ти поєдинків ліги поспіль. Від зони вильоту їх відділяє 6 очок. Чим завершиться протистояння команд, кожна з яких переживає не найкращі часи?

12. Тулуза – Сент-Етьєн, Франція, 27-ий тур

Тулуза продовжує чергувати домашні перемоги з виїзними поразками. Подібні результати поки дозволяють «фіолетово-білим» утримуватися поза зоною вильоту, але після кожного невдало проведеного матчу команда ризикує туди потрапити. Черговим серйозним випробуванням для підопічних Алена Казанови стане поєдинок проти Сент-Етьєна, який традиційно ставить перед собою найвищі завдання. От тільки останнім часом «зелені» переживають спад. Команда Крістофа Галтьє не може перемогти впродовж 6-ти матчів Ліги 1, опустившись за цей час з 3-го на 5-те місце таблиці. Сент-Етьєн вже у 5-ти особистих зустрічах поспіль не перемагає Тулузу. Чи перерветься ця неприємна для «зелених» серія?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 28-ого лютого. 

Ми у Viber!