0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 331-ого тиражу

Анонс 331-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 331-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи.

1. Манчестер Сіті – Барселона, Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, перший матч

Суперники в різному настрої підходять до очного протистояння. У той час, як Манчестер Сіті розгромив Ньюкасл у поєдинку чемпіонату Англії, Барселона несподівано поступилася в Прімері Малазі, перервавши власну 11-матчеву переможну серію в усіх турнірах. Рік тому ці ж суперники уже зустрічалися між собою в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Тоді двічі сильнішими виявилися іспанці, які і пройшли до наступного раунду змагань. Чи зуміють «містяни» взяти реванш?

2. Ювентус – Борусія (Дортмунд), Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, перший матч

Ювентус вже давно не знає собі рівних в італійський Серії «А». Нині ж туринці намагаються гідно виступити і в Лізі чемпіонів, де їм уже багато років не вдається досягти серйозних успіхів. Суперником «старої синьйори» в першому раунді плей-офф стане дортмундська Борусія. Після серії жахливих результатів на внутрішній арені, підопічним Юргена Клопа нарешті вдалося знайти свою гру. На рахунку «джмелів» - 3 поспіль перемоги в матчах Бундесліги. Чого очікувати від італійсько-німецького протистояння у Турині?

3. Байер – Атлетико (Мадрид), Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, перший матч

До поєдинку проти мадридського Атлетіко Байер підходить не в найкращому психологічному стані. «Фармацевти» не перемагають впродовж 3-х турів німецької Бундесліги, набравши у цих матчах лише одне очко. Значно впевненіше наразі виглядають «матрацники», які виграли 3 з 4-х попередніх поєдинків іспанської Прімери, розгромивши в тому числі і своїх земляків з Реала. Чим завершиться візит фіналістів попереднього розіграшу Ліги чемпіонів до Леверкузена?

4. Динамо (Київ) – Генгам, Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

У матчі між цими клубами тиждень тому, київське Динамо відзначилося першим. Але ще до перерви арбітр показав 2 червоні картки гравцям українського клубу. У меншості підопічним Сергія Реброва не вдалося втримати сприятливий результат – поразка 1:2. Але «біло-сині» не втрачають оптимізму і планують відігратися в Києві. У той час, як динамівці тренувалися, Генгам минулих вихідних провів домашній матч чемпіонату Франції, поступившись Монпельє. Ця поразка стала першою для «червоно-чорних» в 8-ми попередніх матчах усіх турнірів. Чи зуміє київське Динамо також засмутити Генгам?

5. Олімпіакос – Дніпро, Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

Перший офіційний матч Дніпра в нинішньому календарному році видався успішним для команди. У Києві «синьо-біло-блакитні» обіграли Олімпіакос з рахунком 2:0, значно збільшивши свої шанси на вихід до 1/8 фіналу Ліги Європи. Але можна не сумніватися, що у  Піреї на дніпропетровців очікує важкий матч. На власному полі «червоно-білі» в нинішньому сезоні виглядають дуже потужно, в чому вже мали змогу пересвідчитися такі клуби, як мадридський Атлетіко та Ювентус, які зазнали тут поразок в груповому турнірі Ліги чемпіонів. Чи вдасться Дніпру, не зважаючи на це, вперше в своїй історії подолати раунд 1/16 фіналу Ліги Європи?

6. Фіорентина – Тоттенхем, Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

У Лондоні тиждень тому команди зіграли унічию – 1:1. Рахунок цей більше задовольнив футболістів Фіорентини, які тепер прийматимуть англійський клуб на власному полі. Але й Тоттенхем без бою здаватися не збирається. У 2-х попередніх сезонах «шпори» успішно долали раунд 1/16 фіналу Ліги Європи і нині збираються зробити те ж саме. От тільки серія з 3-х матчів без перемог у всіх турнірах навряд чи додає оптимізму підопічним Маурісіо Почеттіоно. У той же час флорентійці не програють впродовж 10-ти зустрічей всіх змагань. Чи під силу «фіалкам» вибити зі змагань представника англійської Прем’єр-ліги?

7. Бешикташ – Ліверпуль, Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

Бешикташ виглядає вже не так грізно, як ще місяць тому. За останній час команда суттєво пригальмувала, програвши 3 з 4-х попередніх зустрічей в усіх турнірах. Поступившись минулих вихідних Ескішехірспору в матчі турецької Суперліги, «чорні орли» втратили лідерство в чемпіонаті. Інша річ – Ліверпуль. «Червоні» нині проводять найуспішніший відрізок сезону, видавши серію з 7-ми поєдинків без поразок в усіх турнірах, 6 з яких – виграли. У першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи підопічні Брендана Роджерса на власному полі мінімально перемогли Бешикташ – 1:0. Чи вдасться Ліверпулю відсвяткувати перемогу і в Стамбулі?

8. Зальцбург – Вільярреал, Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

Домашня перемога Вільярреала з рахунком 2:1 в першому матчі між цими командами, залишає суперникам практично рівні шанси на прохід до наступного раунду змагань. Зальцбург останнім часом не вражає. Команда виграла тільки один поєдинок з 4-х попередніх в усіх турнірах. Що ж стосується Вільярреала, то існує різкий контраст між виступами «жовтої субмарини» вдома і на виїзді. За межами рідного міста підопічні Марселіно Гарсії Тораля програли 3 свої попередні матчі. Чи перерветься серія гостьових невдач Вільярреала у Зальцбургу?

9. Легія – Аякс, Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

В новому календарному році Легія не виграла ще жодного матчу в усіх турнірах, двічі зігравши унічию та стільки ж разів програвши. Та все ж мінімальна поразка на виїзді від Аякса – 0:1, залишає «армійцям» шанси на продовження боротьби в Лізі Європи. Значно краще почуваються футболісти Аякса, які не поступаються впродовж 4-х поєдинків у всіх змаганнях. Минулих вихідних амстердамці завершили унічию виїзний поєдинок проти Віллема ІІ в чемпіонаті Нідерландів. Такий же підсумок матчу в Варшаві гарантує підопічним Франка де Бура вихід до 1/8 фіналу 2-го за престижністю єврокубка. Чи під силу Легії в її нинішньому стані зупинити Аякс?

10. Борусія (Менхенглабах) – Севілья, Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

Тиждень тому Севілья обіграла менхенгладбахську Борусію на власному полі – 1:0, тож тепер німцям потрібно відіграти відставання у один м’яч на власному полі. Шанси на це у «жеребців», не зважаючи на усі проблеми, які переслідують команду останнім часом, є. Річ у тім, що Севілья наразі дуже невдало проводить виїзні матчі. За межами рідного міста «червоно-білі» програли 5 попередніх поєдинків у всіх турнірах. Чи скористається цією слабкістю суперника менхенгладбахська Борусія?

11. Спортинг (Лісабон) – Вольфсбург, Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

Лісабонському Спортингу не позаздриш. Поступившись Вольфсбургу в гостях – 0:2, «леви» значно зменшили власні шанси на продовження боротьби в Лізі Європи. Та й взагалі, команда нині виступає дуже нестабільно, вигравши тільки один матч з 4-х попередніх у всіх турнірах. А от Вольфсбург набрав фантастичну форму. Безпрограшна серія «вовків» становить 12 поєдинків у всіх змаганнях, 4 останні з яких підопічні Дітера Хеккінга виграли. Чи продовжиться переможна хода Вольфсбурга в Лісабоні?

12. Фейеноорд – Рома, Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

Матч у Римі між Ромою та Фейеноордом не виявив сильнішого – 1:1. Тож команди перенесли визначення переможця цієї дуелі до Роттердама. В нинішньому сезоні Ліги Європи Фейеноорд виграв усі 4 домашні поєдинки, 3 з яких – на стадії групового турніру. Тож і тепер «гордість Півдня» небезпідставно розраховує на перемогу над грізним суперником. Рома ж останнім часом надто часто граю унічию. Саме так завершилися 6 з 9-ти попередніх зустрічей за участю «вовків» у всіх турнірах. Хто вийде переможцем з протистояння, у якому зійдуться нідерландський та італійський клуби?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 24-ого лютого. 

Ми у Viber!