0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 330-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 330-ого тиражу, який складатиметься з матчів чемпіонатів Англії, Німеччини, Швейцарії, Італії, Португалії, Франції, Бельгії та іспанської Сегунди.

1. Саутгемптон – Ліверпуль, Англія, 26-ий тур

Одне з найбільш інтригуючих протистоянь чергового туру англійської Прем’єр-Ліги. Обидві команди ведуть боротьбу за місце в топ-четвірці, тож в очній дуелі гратимуть з особливою мотивацією. З огляду на господарський статус, більше шансів на успіх у Саутгемптона. От тільки останнім часом у «святих» виникли достатньо серйозні проблеми з результативністю. Натомість, Ліверпуль нині на ходу. У чемпіонаті мерсисайдці не програють вже 9-ть матчів поспіль, 6-ть з яких були виграні. Чи вдасться «червоним» продовжити свою безпрограшну серію у виїзному протистоянні з міцною та амбітною командою Рональда Кумана?

2. Гамбург – Борусія Менхенгладбах, Німеччина, 22-ий тур

Здавалося, Гамбург здобув 2 перемоги поспіль і справи команди нарешті почнуть налагоджуватись, але в попередньому турі «динозаври» були безжально биті в Мюнхені, отримавши від тамтешньої Баварії одразу 8 голів без відповіді. Реабілітуватись за те фіаско команда Йозефа Цинбауера спробує в домашній зустрічі проти менхенгладбахської Борусії. Втім, легше сказати, ніж зробити. З 9-ти попередніх матчів проти «жеребців» Гамбург виграв лише 1, а в 3-ох останніх взагалі програв. Чи вдасться «червоноштанникам» перервати цю малоприємну для себе серію?

3. Емполі – К’єво, Італія, 24-ий тур

Емполі – лідер чемпіонату Італії за кількістю… нічиїх. У 23-ох турах «сині» 12-ть! разів розходились миром. Цілком ймовірно, що компромісом усе закінчиться і цього разу. Принаймні, на достатньо високу ймовірність саме такого результату вказує статистика. З 8-ми попередніх побачень між Емполі та К’єво 5-ть завершились внічию. Чи варто очікувати на мир у дуелі команд, які ведуть боротьбу за збереження прописки в Серії «А»?

4. Янг Бойз – Базель, Швейцарія, 21-ий тур

Центральний поєдинок чергового туру швейцарської СуперЛіги. Посеред тижня обидві команди грали матчі єврокубків, де залишили чимало як фізичних, так і моральних сил. От тільки якщо Базель у домашній зустрічі проти Порту в Лізі чемпіонів розійшовся миром – 1:1, то Янг Бойз, також у рідних стінах, ганебно програв Евертону – 1:4. До слова, в нинішньому чемпіонаті команда Пауло Соузи вже двічі перемагала «бджіл» і зовсім не проти зробити це знову. Чи знайдуться на це в підопічних Улі Форте свої аргументи?

5. Марітіму – Белененсеш, Португалія, 22-ий тур

Марітіму в нинішньому сезоні втратив стабільність. «Моряки» надто часто втрачають очки там, де цього можна було б уникнути і, як наслідок, опинились в нижній частині турнірної таблиці. Чого не скажеш про Белененсеш, який за сприятливих обставин може замахнутись навіть на місце в зоні єврокубків. У першому колі «тістечка» в дуелі з Марітіму відсвяткували мінімальну перемогу. Чим усе завершиться цього разу?

6. Сент-Етьєн – Марсель, Франція, 26-ий тур

Сент-Етьєн, який ще місяць тому був серед претендентів на місце в топ-трійці, занурився в глибоку кризу. У 5-ти попередніх турах «зелені» зазнали 3-ох поразок при 2-ох нічиїх, а тепер на них очікує домашня дуель з Марселем. Провансальці розраховують виключно на перемогу, адже в попередніх турах втратили надто багато очок, а чемпіонські амбіції нікуди не поділися. Чи вдасться команді Марсело Бьєлси виграти свій перший поєдинок на виїзді з жовтня минулого року?

7. Генгам – Монпельє, Франція, 26-ий тур

У черговому турі французької Ліги 1 кривдник київського Динамо Генгам екзаменуватиме вдома Монпельє. «Червоно-чорні» нині набрали прекрасну форму. З 10-ти попередніх матчів чемпіонату команда Жослена Гурвенека виграла 7 при 1 поразці. Чи стане Монпельє, яке в нинішньому сезоні не приховує своїх єврокубкових амбіцій, черговою жертвою Генгаму?

8. Гент – Брюгге, Бельгія, 27-ий тур

Брюгге після довгої перерви знову замахнувся на чемпіонський титул. Але щоби мрії стали реальністю, «чорно-сині» мають не збавляти оберти – Андерлехт зовсім поруч. У черговому турі команда Мішеля Прюдомма гостюватиме в Генті. Переграти «буйволів» - завдання не з легких. Хоча б з огляду на те, що з 9-ти попередніх матчів чемпіонату підопічні Хейна Ванхазербрука програли лише 1. Чи до снаги Брюгге, та ще й після важкого вояжу до Данії в рамках Ліги Європи,  переграти такого суперника?

9. Генк – Андерлехт, Бельгія, 27-ий тур

Не простий поєдинок очікує і на Андерлехт. Чемпіон Бельгії з’їздить у Генк, де місцеві «магістри» полюбляють попсувати нерви будь-якому опоненту. До того ж, команда Алекса Макліша нині перебуває на шляху до своєї кращої форми, тож легко іменитим гостям точно не буде. Чи до снаги господарям відібрати очки в головного фаворита на чемпіонський титул?

10. Льягостера – Барселона-Б, Іспанія, Сегунда, 26-ий тур

Льягостера, вигравши 2 матчі поспіль, вибралась з дна турнірної таблиці Сегунди і тепер в прекрасному настрої прийматиме Барселону-Б. Господарі розраховують на продовження переможної серії, тим більше, що в каталонців, традиційно, далеко не все гаразд з грою на виїзді. Чи вдасться команді Люїса Карільо подужати «блаугранас» і вперше в сезоні виграти 3 матчі поспіль?

11. Алавес – Сарагоса, Іспанія, Сегунда, 26-ий тур

Алавес налагодив гру в обороні і справи команди одразу пішли вгору. У 4-ох попередніх матчах чемпіонату баски пропустили лише 1 м’яч. І хоч виграти вдалося лише одного разу, але поразок також не було. Тепер на «лисиць» очікує домашня дуель із Сарагосою, яка веде боротьбу за повернення в Прімеру. Чи вдасться гостям зламати міцну оборону Алавеса і таки здобути такі потрібні 3 очки?

12. Тенеріфе – Вальядолід, Іспанія, Сегунда, 26-ий тур

Тенеріфе продовжує лихоманити. «Острів’яни» не можуть виграти вже 7 турів поспіль – 4-ри поразки та 3 нічиї і, як наслідок, опинились у зоні вильоту. Вибратись звідти вони розраховують після домашнього поєдинку з Вальядолідом. От тільки у «фіолетово-білих», які ведуть боротьбу за вихід до Прімери, свої плани на гру і вони господарям навряд чи сподобаються. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

Зробити свої ставки Ви можете до 14.55 неділі, 22-ого лютого.

Ми у Viber!