0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 329-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 329-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Німеччини, Англії, Франції, Італії та Іспанії.

1. Аугсбург – Байер, Німеччина, 22-ий тур

Аугсбург та Байер – сусіди по верхній частині турнірної таблиці. Обидва клуби ведуть боротьбу за місця в зоні Ліги чемпіонів, але останнім часом виглядають не найкращим чином. «Фюггери», які наразі випереджають леверкузенців на 2 пункти, здобули лише одне очко у 2-х попередніх турах. Ще гірші справи у «фармацевтів», які вперше з початку чемпіонату зазнали 2-х поразок поспіль. Аугсбургу ще жодного разу в своїй історії не вдавалося відібрати очки в Байера у матчах БундесЛіги. Чи зможуть підопічні Маркуса Вайнцирля уникнути поразки цього разу?

2. Майнц – Айнтрахт (Франкфурт), Німеччина, 22-ий тур

Здобувши усього одне очко в 3-х попередніх матчах БундесЛіги, Майнц опинився за крок від потрапляння до зони вильоту, від якої команду нині відділяє усього один пункт. Тож кожна наступна невдача може перетворити «карнавальників» в одного з головних аутсайдерів ліги. А от Айнтрахт – навпаки – перервав минулих вихідних 6-матчеву безпрограшну серію, обігравши на власному полі одного з лідерів – Шальке-04. Цей успіх допоміг «орлам» закріпитися в середині турнірної таблиці. Чи зуміє Майнц зупинити власне падіння, здобувши перемогу в матчі з Айнтрахтом?

3. Фрайбург – Хоффенхайм, Німеччина, 22-ий тур

Фрайбург продовжує боротьбу за збереження прописки в БундесЛізі, балансуючи над прірвою. В матчі минулого туру підопічні Крістіана Штрайха здобули дуже важливу виїзну перемогу над Гертою, яка дозволила Фрайбургу випередити берлінців та піднятися на 16-те місце. Наступний суперник «червоно-білих» - міцний Хоффенхайм, який ще не втратив остаточно шансів здобути путівку в єврокубки. Тиждень тому «синьо-білі» відсвяткували першу в нинішньому році перемогу, перервавши неприємну серію з 3-х поразок в чемпіонаті поспіль. Наскільки вдалим виявиться візит Хоффенхайма до Фрайбурга?

4. Кельн – Ганновер, Німеччина, 22-ий тур

Перемога у стартовому матчі 2-го кола чемпіонату поки так і залишається для Кельна єдиною в нинішньому календарному році. У наступних 3-х турах «козли» здобули лише 2 очки, не забивши при цьому жодного м’яча у ворота суперників. Схожа ситуація і у Ганновера. У 4-х попередніх матчах команда набрала лише одне очко, хоча наприкінці першого кола виглядала досить непогано. Обидві команди є середняками ліги, причому Кельн поступається Ганноверу лише одним очком. Чи до снаги «козлам» здолати «дев’яносто шостих» і випередити їх в турнірній таблиці?

5. Астон Вілла – Сток Сіті, Англія, 26-ий тур

Астон Віллу продовжує лихоманити. Поступившись в матчі попереднього туру Халл Сіті, бірмінгемці вперше в сезоні опинилися в зоні вильоту. Одразу після цього своєї посади позбувся наставник команди Пол Ламберт, якого на тренерському містку замінив Тім Шервуд. Дебют нового керманича вийшов непоганим – у матчі Кубка Англії «леви» здолали Лестер. Тепер на черзі поєдинок чемпіонату проти Сток Сіті. «Гончари», які впевнено почуваються в середині таблиці Прем’єр-ліги, зазнали 2-х розгромних поразок за минулий тиждень. З однаковим рахунком 1:4 команда програла спочатку Манчестер Сіті в чемпіонаті, а потім і Блекберну в Кубку країни. Чи перерветься серія невдалих виступів «гончарів» у Бірмінгемі?

6. Сандерленд – Вест Бромвіч, Англія, 26-ий тур

Футболісти Сандерленда нині виглядають не найкращим чином. В усіх турнірах вони не перемагають уже впродовж 3-х матчів, 2 останніх з яких програли. Наразі «чорні коти» знаходяться на 15-му місці. Від зони вильоту їх відділяє усього 2 очки. Значно кращі результати останнім часом демонструє Вест Бромвіч. «Дрозди» програли тільки один матч з 9-ти попередніх в усіх турнірах, а перемога в минулому турі над Суонсі дозволила підопічним Тоні Пьюліса випередити свого нинішнього суперника – Сандерленд. Чи вдасться «чорним котам», не зважаючи на погану форму, в особистому поєдинку проти Вест Бромвіча повернути втрачену позицію?

7. Халл Сіті – КПР, Англія, 26-ий тур

Халл Сіті поступово виходить з кризи. Після серії прикрих поразок, команда в попередніх 2-х турах здобула 4 очки, зігравши унічию в одному з цих матчів навіть з діючим чемпіоном – Манчестер Сіті. Такі результати дозволили «тиграм» залишити зону вильоту. Чи надовго? Покращив своє становище в боротьбі за виживання і КПР. «Обручі» перервали серію з 4-х поразок у Прем’єр-лізі поспіль, перемігши в гостях Сандерленд. Чим завершиться протистояння суперників, кожен з яких робить усе можливе, щоб зберегти прописку в Прем’єр-лізі?

8. Ренн – Бордо, Франція, 26-ий тур

Результати, які наразі демонструє Ренн, не можуть подобатися ні керівництву клубу, ні уболівальникам. «Червоно-чорні» не перемагають вже в 9-ти матчах Ліги 1 поспіль, здобувши у них усього 3 очки. Наразі підопічні Філіппа Монтаньє продовжують перебувати в середині турнірної таблиці, але ще кілька невдач можуть перетворити їх на одного з аутсайдерів. Наступний суперник Ренна – Бордо. «Жирондинці» знаходяться у відмінній формі, про що свідчить їх серія з 4-х матчів без поразок, 2 останні з яких команда виграла. Чи впораються гравці Бордо з проблемним Ренном?

9. Бастія – Лілль, Франція, 26-ий тур

Ще кілька місяців тому Бастія посідала останнє місце турнірної таблиці Ліги 1 і вважалася головним аутсайдером чемпіонату. Але з приходом на посаду головного тренера команди Жіслена Прінтана, справи у корсіканців пішли значно краще. За останні 2 місяці Бастія видала серію з 8-ми матчів без поразок, що дозволила їй не лише залишити зону вильоту, але й наблизитися до середини турнірної таблиці. Починає виходити з кризи і Лілль. У матчах 2-х попередніх турів «доги» здобули 4 очки і наразі випереджають свого нинішнього суперника – Бастію – на 2 пункти. Чи вдасться корсіканцям здобути максимальний результат у цьому матчі?

10. Евіан – Лор’ян, Франція, 26-ий тур

Матч команд, які ведуть боротьбу за виживання у Лізі 1. Евіан не вирізняється особливою стабільністю. Після кількох поразок поспіль, в матчі попереднього туру гайарці перемогли в гостях Ланс. Але, не зважаючи на це, команда продовжує знаходитися у зоні вильоту, відстаючи від рятівного 17-го місця на 2 очки. На тих самих 2 пункти випереджає Евіан і Лор’ян. «Мерлузові» видали серію з 3-х поєдинків без поразок, а в останньому з них зіграли унічию навіть з лідером турнірних перегонів – Ліоном. Чи продовжиться безпрограшна серія Лор’яна у Гайарі?

11. Сампдорія – Дженоа, Італія, 24-ий тур

До свого очного протистояння Сампдорія та Дженоа підходять з однаковою кількістю очок, поділяючи 6-7 місця в турнірній таблиці. Але психологічний стан команд дуже відрізняється. Підопічні Синіші Міхайловіча не можуть перемогти впродовж 4-х матчів Серії «А» поспіль, чергуючи домашні нічиї з виїзними поразками. У той же час спад «грифонів» залишився вже в минулому – у 2-х останніх турах команда здобула важливі перемоги. Чим завершиться чергове генуазьке дербі?

12. Депортиво – Сельта, Іспанія, 24-ий тур

У нинішньому календарному році Депортиво поки програвав лише лідерам іспанського футболу – Барселоні та мадридському Реалу. Проти усіх інших суперників «біло-блакитні» виглядали дуже гідно, а головне – здобували потрібний результат. Таким чином, від зони вильоту футболісти з Ла-Коруньї відірвалися уже на 5 очок. Що стосується Сельти, то команда – типовий середняк Прімери. «Кельти» також знаходяться в непоганій формі – у 3-х попередніх турах вони додали до свого активу 7 очок. Хто з суперників матиме більше шансів на перемогу?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 21-ого лютого.

Ми у Viber!