0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 328-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 328-ого тиражу, який складатиметься з перших матчів 1/16 фіналу Ліги Європи і поєдинків чемпіонатів Франції, Іспанії, Нідерландів та англійського Чемпіоншипу.

1. Генгам – Динамо (Київ), Ліга Європи, 1/16 фіналу, перший матч

Готуючись до поновлення своїх виступів у Лізі Європи, Генгам видав цілий ряд успішних поєдинків у французькій Лізі 1, з чого можна зробити висновки, що команда знаходиться на підйомі. У той же час київське Динамо поки проводить лише контрольні поєдинки. Кілька останніх з них завершилися для «біло-синіх» не зовсім вдало. У якій формі підійде лідер українського чемпіонату до матчу проти одного з середняків французької першості?

2. Дніпро – Олімпіакос, Ліга Європи, 1/16 фіналу, перший матч

Дніпро 3-ій сезон поспіль пробився до 1/16 фіналу Ліги Європи. У 2-х попередніх випадках ця стадія ставала для «синьо-біло-блакитних» останньою на турнірі. Зараз же «дніпряни» всерйоз налаштовані перевершити своє досягнення попередніх років. Але суперник у підопічних Мирона Маркевича – дуже серйозний. Наприкінці минулого року Олімпіакос на рівних боровся з мадридським Атлетіко та Ювентусом в груповій стадії Ліги чемпіонів. Пірейці по разу обіграли кожну з цих команд, та все ж – фінішували лише третіми. Чи вдасться «червоно-білим» забезпечити сприятливий для себе результат в Україні?

3. Торіно – Атлетик (Більбао), Ліга Європи, 1/16 фіналу, перший матч

До зустрічі проти Атлетика з Більбао Торіно підходить у чудовій формі. «Бики» не програли жодного з 5-ти своїх попередніх матчів на внутрішній арені, перемігши у 4-х з них. Туринці без зайвих проблем пройшли груповий турнір Ліги Європи, і не збираються на цьому зупинятися. А от у «басків» справи складаються не настільки оптимістично. Команда не зуміла пробитися до плей-офф Ліги чемпіонів, а у іспанській Прімері посідає місце лише у 2-ій десятці. В нинішньому єврокубковому сезоні Торіно виграло 4 з 5-ти домашніх поєдинків, не програвши жодного. Чи відсвяткують перемогу підопічні Джамп’єро Вентури і цього разу?

4. Янг Бойз – Евертон, Ліга Європи, 1/16 фіналу, перший матч

Янг Бойз не програє впродовж 9-ти матчів усіх турнірів, вигравши 8 з них. На черзі – побачення «бджіл» з Евертоном, який невдалу гру в чемпіонаті Англії намагається компенсувати успішними виступати в Лізі Європи. В груповому турнірі футболісти Янг Бойза не лише виграли усі свої домашні матчі, але й не пропустили у них жодного м’яча. Наскільки успішним виявиться візит Евертона до Берна?

5. Ольборг – Брюгге, Ліга Європи, 1/16 фіналу, перший матч

Діючий чемпіон Данії Ольборг проводить провальний сезон на внутрішній арені. Команда знаходиться в середині турнірної таблиці чемпіонату країни і ні на що особливе не претендує. Єдина можливість реабілітуватися перед власними уболівальниками – пройти якомога далі у Лізі Європи. Але вже у 1/16 фіналу «червоно-білих» очікує непросте протистояння з Брюгге. «Чорно-сині» впевнено очолюють турнірну таблицю чемпіонату Бельгії. До того ж, у підопічних Мішеля Прюдомма є постійна ігрова практика, у той час як Ольборг свій останній офіційний матч проводив ще наприкінці минулого року. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

6. ПСВ Ейндховен – Зеніт, Ліга Європи, 1/16 фіналу, перший матч

ПСВ Ейндховен перебуває у фантастичній формі. За останній час команда здобула 9 поспіль перемог у Ередивізі, тож навряд чи щось може завадити «червоно-білим» стати чемпіонами Нідерландів у нинішньому сезоні. Але цього для підопічних Філліпа Коку вочевидь недостатньо. Команда хоче не менш вдало виступити і в Лізі Європи. Завадити амбітним планам «червоно-білих» спробує Зеніт, який до плей-офф Ліги Європи потрапив після вильоту з Ліги чемпіонів. Оскільки в чемпіонаті Росії наразі триває перерва, пітерці вже довгий час лише тренуються та грають товариські зустрічі. Чи зуміють позбавлені ігрової практики «синьо-біло-блакитні» щось протиставити кращій на сьогодні команді Нідерландів?

7. Андерлехт – Динамо (Москва), Ліга Європи, 1/16 фіналу, перший матч

Нічого не вдіявши проти дортмундської Боруссії та лондонського Арсеналу в груповому турнірі Ліги чемпіонів, Андерлехт тепер змушений доводити свій клас в плей-офф Ліги Європи. В 1/16 фіналу суперником бельгійців стане московське Динамо. «Біло-блакитні» у відмінному стилі перемогли у своїй групі 2-го за престижністю єврокубку, ставши єдиною командою, яка не втратила жодного очка, вигравши усі 6 своїх матчів. Яким чином на росіянах позначиться тривала ігрова пауза, і чи вдасться їм продовжити свою переможну ходу в Брюсселі?

8. Селтик – Інтер, Ліга Європи, 1/16 фіналу, перший матч

Селтик не знає собі рівних в Шотландії. Команда виграла усі 8 поєдинків на внутрішній арені, які провела в нинішньому році і тепер готується дати бій Інтеру в 1/16 фіналу Ліги Європи. У той же час «чорно-синіх» продовжує серйозно лихоманити. Футбол, який демонструють міланці останнім часом, не дозволяє їм розраховувати навіть на місце в єврокубках у наступному сезоні. Щоправда, 2 поспіль перемоги в попередніх матчах Серії «А» трохи додали підопічним Роберто Манчіні впевненості у власних силах. Чи зуміють футболісти Інтера настільки ж вдало виступити і в Глазго?

9. Хетафе – Еспаньол, Іспанія, 24-ий тур

Вже майже місяць Хетафе грає за графіком – перемога вдома, поразка на виїзді. Здобути 3 очки, так потрібні в боротьбі за виживання, «сині» сподіваються і в протистоянні з Еспаньолом. От тільки зробити це буде надзвичайно складно. «Папуги» нині перебувають в достатньо бойовій формі і до Мадриду їдуть виключно за перемогою. У котрої з команд більше шансів на успіх у цій дуелі?

10. Ніцца – Монако, Франція, 26-ий тур

Ніцца вражає стабільністю. Спершу «орли» перемагають 3 матчі поспіль, після чого видають серію з 3-ох нульових нічиїх. Тепер на команду з Лазурового побережжя очікує домашня дуель проти Монако, яке також особливою результативністю останнім часом не вирізняється. До того ж, у команди Леонардо Жардіма наступного тижня перший матч 1/8 фіналу Лігу чемпіонів проти Арсеналу. Чи стане цей фактор додатковою перевагою Ніцци?

11. Бреда – Камбур, Нідерланди, 24-ий тур

Бреда продовжує розчаровувати. У 13-ти попередніх турах «жовта армія» здобула лише 1 перемогу при 10-ти! поразках, опинившись на дні турнірної таблиці Ередвізії. Наступний суперник – Камбур, який у нинішньому сезоні перетворився на міцного середняка чемпіонату. У попередньому турі перемогою над Херенвеном команда з Леувардена перервала малоприємну серію з 3-ох поразок і тепер у хорошому настрої їде в Бреду. З чим повернеться звідти команда Хенка де Йонга?

12. Уіган - Чарльтон, Англія, Чемпіоншип, 32-ий тур

Уіган продовжує прозябати в зоні вильоту, але надія на порятунок у «латікс» ще є. Потрібно лиш видати переможну серію з 3-4-ох матчів і все буде гаразд. Початок був зроблений в попередньому турі – на виїзді команда Малкі Маккея подужала міцний Редінг. Чи вдасться Уігану переграти і Чарльтон, який в нинішньому сезоні жахливо грає на виїзді, здобувши за межами домашньої арени лише 2 перемоги?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.55 четверга, 18-ого лютого. 

Ми у Viber!