0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 326-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 326-ого тиражу, який складатиметься з матчів чемпіонатів Італії, Франції, Португалії, Німеччини, Бельгії, Шотландії та Кубка Англії.

1. Аталанта – Інтер, Італія, 23-ій тур

Тиждень тому Інтер перервав свою 3-матчеву безвиграшну серію, розгромивши вдома міцне Палермо – 3:0. Той матч засвідчив: ховати міланців поки що не варто. Виграти «чорно-сині» спробують і в Бергамо, от тільки переграти Аталанту на її полі Інтеру не вдається вже 5-ть поєдинків поспіль – 2 поразки та 3 нічиї. На що очікувати від нестабільної команди Робето  Манчіні цього разу?

2. Удінезе – Лаціо, Італія, 23-ій тур

Лаціо помалу занурюється в кризу. «Орли», які ще не так давно вели боротьбу за місце в топ-трійці, зазнали 2-ох поразок поспіль і тепер не з кращими думками їдуть в Удіне, де грати не просто будь-якій команді. Кілька тижнів тому «зебри» відібрали очки в самого Ювентуса, а тепер зовсім не проти засмутити і римлян. На користь фріульців говорить також статистика: з 4-ох попередніх домашніх поєдинків проти «небесно-блакитних» Удінезе виграло 3. Чи вдасться команді Андреа Страмаччоні переграти Лаціо, яке нині переживає серйозний спад?

3. К’єво – Сампдорія, Італія, 23-ій тур

Схоже, Сампдорія здулась. Ще кілька тижнів тому Сініша Міхайловіч говорив про перспективи своєї команди в боротьбі за місце в топ-трійці, але 3 тури без перемог змусили наставника змінити риторику, а попереду в генуезців – важкий виїзд до Верони. Місцеве К’єво, хоч і не хапає зірок з неба, але вдома завжди готове дати бій будь-якому опоненту. Чи вдасться «віслюкам» продовжити безвиграшну серію Сампдорії?

4. Бордо – Сент-Етьєн, Франція 25-ий тур

Тиждень тому Бордо на виїзді переграло Евіан, перервавши тим самим свою 7-матчеву безвиграшну серію в Лізі 1. Тепер на жирондинців чекає домашнє побачення із Сент-Етьєном, який несподівано втратив форму. «Зелені» не можуть перемогти ось уже 4-ри тури поспіль – 2 нічиї та 2 поразки. Чи вдасться команді Крістофа Галтьє повернутись на шлях перемог у Бордо, знову заявивши про свої претензії на місце в зоні Ліги чемпіонів?

5. Мец – Генгам, Франція, 25-ий тур

Генгам, який ще кілька місяців тому прозябав на останньому місці в турнірній таблиці, нині набрав прекрасний хід і про боротьбу за виживання може вже навіть і не думати. У 9-ти попередніх матчах чемпіонату команда Жослена Гурвенека здобула 6-ть перемог при одній поразці, а тиждень тому в рідних стінах переграла навіть Монако, яке до того часу не програвало 8 поєдинків поспіль. Натомість, Мец переживає серйозну кризу – безвиграшна серія «темно-бордових» сягнула загрозливої позначки у 12-ть матчів, 9-ть! з яких були програні. Чи вдасться господарям перервати її в домашньому протистоянні з міцним Генгамом?

6. Пенафієл – Марітіму, Португалія, 21-ий тур

Пенафієл міцно засів на останньому місці в португалсьскій Прімейрі-Лізі, а безвиграшна серія команда триває вже 7 турів – 4-ри поразки та 3 нічиї. Перервати її «червоно-чорні» спробують в домашній зустрічі проти Марітіму, яке в нинішньому сезоні має серйозні проблеми з грою на виїзді. Наприклад, з 10-ти гостьових поєдинків «моряки» виграли лише 1 при 7-ми! поразках. Чого очікувати від їхнього візиту до Пенафієлу?

7. Академіка – Боавішта, Португалія, 21-ий тур

Академіка – безперечний лідер португалсьскої Прімейри-Ліги за кількістю нічиїх. У 20-ти турах команда з Коїмбри 11-ть! разів розходилась миром, а ось перемога була лише одна і трапилась вона ще у вересні минулого року. Як наслідок, «студенти» опинились у зоні вильоту. Не вражає в нинішньому сезоні і Боавішта, яка ще жодного разу не здобула 2 перемоги поспіль. І хоч боротьба за виживання гостям поки що не загрожує, але їхня гра залишає бажати кращого. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

8. Герта – Фрайбург, Німеччина, 21-ий тур

Тиждень тому Герта переграла на виїзді Майнц, тим самим перервавши свою серію з 3-ох поразок поспіль і тепер в хорошому настрої прийматиме Фрайбург. Останні побачення між командами, здебільшого, завершувались внічию. Так було в 4-ох з 5-ти попередніх матчів. Що очікувати від Герти та Фрайбурга цього разу?

9. Шарлеруа – Гент, Бельгія, 26-ий тур

Останнім часом Шарлеруа не вирізняється особливою результативністю. Приміром, у 4-ох попередніх матчах «зебри» забили лише 1 м’яч. Утім, очки команда Феліса Мааузу набирає справно, а в 7-ми останніх турах зазнала лише однієї поразки. Втім, до форми Гента Шарлеруа ще далеко. «Буйволи», здобувши 4-ри перемоги в 5-ти попередніх турах, всерйоз націлились на місце в зоні єврокубків. Чого очікувати від підопічних Хейне Ванхазербрука у виїзному протистоянні з міцним середняком бельгійської Жюпіле-Про-Ліги?

10. Гамільтон – Абердін, Шотландія, 26-ий тур

Абердін, попри прогнози скептиків, продовжує чемпіонську гонку із Селтіком і зупинятися, схоже, не збирається. Безпрограшна серія «червоних» триває вже 11-ть турів – 9-ть перемог і 2 нічиї. Чи вдасться Гамільтому, який втратив форму і не може виграти в чемпіонаті вже 6-ть турів поспіль, зупинити амбітну команду Дерека Макіннеса?

11.   Астон Вілла – Лестер, Кубок Англії, 1/8 фіналу

Кубкова дуель аутсайдерів англійської Прем’єр-Ліги. У чемпіонаті обидві команди прозябають в зоні вильоту із туманними перспективами на майбутнє, а ось у Кубку і Лестер, і Астон Вілла виглядають поки що достатньо переконливо. Місяць тому суперники зустрічались в рамках чемпіонату. Поєдинок відбувався в Лестері і мінімальну перемогу тоді відсвяткували «лиси». Чи вдасться «вілланам» помститись за ту невдачу?

12. Бредфорд – Сандерленд, Кубок Англії, 1/8 фіналу

У попередньому раунді Кубка Англії Бредфорд створив одну з головних сенсацій турніру. «Півні», граючи на виїзді проти Челсі, програвали 0:2, але змогли зібратись та переломити хід поєдинку – перемога 4:2. Тепер на команду Філа Паркінсона чекає випробування Сандерлендом. Чи стануть «чорні коти» черговою жертвою нахабного представника Ліги 1?

Зробити свої ставки Ви можете до 14.25 неділі, 15-ого лютого.

Ми у Viber!