0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 325-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 325-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Німеччини, Італії, Іспанії, Франції, англійського Чемпіоншипа, а також Кубка Англії.

1. Байер – Вольфсбург, Німеччина, 21-ий тур

Несподівано поступившись в минулому турі на виїзді Вердеру, Байер перервав власну 5-матчеву безпрограшну серію в поєдинках Бундесліги. Взагалі, останнім часом «фармацевти» надто часто втрачають очки, хоча й продовжують претендувати на місце в зоні Ліги чемпіонів. Цього разу підопічні Роджера Шмідта, що поки йдуть 6-ми, поміряються силами з одним із лідерів чемпіонату – Вольфсбургом. «Вовки» впевнено посідають 2-ге місце турнірної таблиці і знаходяться у відмінній формі. У нинішньому році команда в матчах чемпіонату здобула 7 очок з 9-ти можливих. Чи зуміють леверкузенці зупинити Вольфсбург?

2. Вердер – Аугсбург, Німеччина, 21-ий тур

Прийнявши Вердер на останньому місці, новий наставник команди Віктор Скрипник дуже швидко вивів бременців з кризи і підняв їх в середину турнірної таблиці. На рахунку «зелено-білих» - серія з 4х перемог поспіль, яка триває до цих пір. Але до Аугсбурга, який йде 4-им, - Вердеру ще далеко. Несподівано для усіх «фюггери» дуже успішно проводять нинішній чемпіонат, всерйоз розраховуючи на місце в єврокубках. В минулому турі Аугсбург вперше в чемпіонаті зіграв унічию, поділивши на власному полі очки з Айнтрахтом. Не програє ж команда Маркуса Вайнцирля, як і її нинішній суперник, впродовж 4-х турів. Чи вдасться Вердеру продовжити свою переможну ходу, обігравши міцний Аугсбург?

3. Айнтрахт (Франкфурт) – Шальке, Німеччина, 21-ий тур

Айнтрахт уже дуже давно не тішив власних уболівальників перемогами. Команда не може виграти впродовж 6-ти поєдинків Бундесліги – 4 нічиї та 2 поразки, як і раніше, перебуваючи в середині турнірної таблиці. Перервати свою тривалу серію без перемог франкфуртці спробують в поєдинку проти Шальке. От тільки зробити це «орлам» буде непросто. Гельзенкірхенці набрали непогану ходу і не програють 5 матчів поспіль, чергуючи перемоги з нічийними результатами. Настільки успішні результати дозволили «гірникам» вперше в сезоні піднятися на 3-тє місце, на якому вони і прагнуть закріпитися. Наскільки вдалим виявиться візит Шальке до Франкфурта.

4. Сассуоло – Фіорентина, Італія, 23-ій тур

На відміну від минулого сезону, коли Сассуоло з великими труднощами зберегло прописку в Серії «А», у нинішньому – команда вже не веде боротьба за виживання. «Зелено-чорні», що половину з усіх своїх проведених матчів у чемпіонаті завершили унічию, впевнено почуваються в середині турнірної таблиці. Що стосується Фіорентини, то «фіалки», завдяки безпрограшній серії тривалістю в 5 матчів, опинилися на 4-ій сходинці турнірної таблиці. Щоправда, піднятися ще вище флорентійцям буде важко, адже трійка лідерів пішла далеко у відрив. В матчі першого кола Фіорентина не зуміла переграти Сассуоло на власному полі, задовольнившись нічийним результатом. Чи обіграють підопічні Вінченцо Монтелли цього суперника в гостях?

5. Палермо – Наполі, Італія, 23-ій тур

Палермо – типовий середняк італійського чемпіонату. Останнім часом команда виступає нестабільно, вигравши лише один поєдинок з попередніх 5-ти. «Рожево-чорні» знаходяться на 9-ій сходинці, хоча, в разі кількох перемог поспіль, можуть втрутитися в боротьбу за єврокубкові місця. Інша річ – Наполі. «Партенопеї» виграли 6 з 7-ми останніх матчів Серії «А», окупувавши 3-тє місце турнірної таблиці. Звісно, за чемпіонство неаполітанці поборотися вже не зможуть, але місце в зоні Ліги чемпіонів їм здобути – цілком реально. Чи зуміє Палермо створити проблеми підопічним Рафаеля Бенітеса, які нині виглядають дуже переконливо?

6. Гранада – Атлетик (Більбао), Іспанія, 23-ій тур

Кілька тижнів тому Гранада перервала свою жахливу 16-матчеву безвиграшну серію в чемпіонаті. Але про вихід з кризи одного з головних аутсайдерів говорити ще вочевидь зарано. В матчі попереднього туру «червоно-біло-сині» знову поступилися, повернувшись на уже звичне для себе останнє місце турнірної таблиці. Разом з тим, від рятівної 17-ї сходинки Гранаду відділяє усього 2 очки, тож шанси на збереження місця у Прімері – зберігаються. Невдалий для себе сезон проводить і Атлетик з Більбао. Команда, яку всі звикли бачити серед лідерів чемпіонату, нині йде лише 13-ю. Чи впораються «баски» на виїзді з аутсайдером Прімери?

7. Тулуза – Ренн, Франція, 25-ий тур

Зустріч 2-х команд, кожна з яких переживає серйозний спад у грі. Тулуза опускається усе нижче, і незабаром ризикує опинитися у зоні вильоту, від якої її нині відділяє усього 2 очки. У попередніх 8-ми матчах чемпіонату «фіолетово-білі» здобули лише одну перемогу. Покращити своє становище футболісти Тулузи спробують у грі проти Ренна, який не перемагає в Лізі 1 впродовж 8-ми зустрічей, вилетівши до того ж за цей час і з обох кубкових турнірів. Щоправда, очки, здобуті раніше, поки ще дозволяють «червоно-чорним» утримуватися в середині турнірної таблиці. Чи зуміє Тулуза уникнути потрапляння в число головних аутсайдерів, обігравши Ренн?

8. Фулхем – Іпсвіч, Англія, Чемпіоншип, 31-ий тур

Падіння Фулхема триває. У минулому сезоні «дачники» розпрощалися з Прем’єр-лігою, зараз же, судячи з усього, їм доведеться боротися за виживання вже у Чемпіоншипі. У 3-х попередніх зустрічах чемпіонату лондонці здобули лише одне очко і йдуть на 18-му місці, відчуваючи подих зони вильоту. Зовсім інші турнірні завдання вирішує нині Іпсвіч. Команда веде боротьбу за підвищення в класі, посідаючи 4-ту сходинку турнірної таблиці. Щоправда, після нового року «синьо-білі» виглядають не надто стабільно, втративши багато важливих очок. Чим завершиться протистояння на «Крейвен Коттеджі» у Лондоні?

9. Болтон – Уотфорд, Англія, Чемпіоншип, 31-ий тур

Кілька днів тому Болтон повернувся на шлях перемог, здолавши в матчі Чемпіоншипа Фулхем. Але до повноцінного виходу з кризи – команді ще далеко, оскільки це був тільки перший виграш в 6-ти попередніх матчах усіх турнірів. «Рисаки» поки знаходяться в середині турнірної таблиці, ні на що особливо не претендуючи. Значно вищі амбіції в Уотфорда. «Рогаті» виграли 4 з 5-ти попередніх поєдинків Чемпіоншипа, що допомогло їм піднятися на 5-те місце. Чи зможе Уотфорд розраховувати на максимальний результат у Болтоні?

10. Чарльтон – Брентфорд, Англія, Чемпіоншип, 31-ий тур

Чарльтон знаходиться в глибокій кризі. Команда не перемагає вже впродовж 13-ти поєдинків Чемпіоншипа поспіль. Ще одна поразка може відкинути «еддікс» у зону вильоту, від якої зараз лондонців відділяє усього 3 очки. Черговим суперником Чарльтона стане дебютант Чемпіоншипа Брентфорд. Несподівано для усіх, «бджоли» одразу опинилися у верхній частині турнірної таблиці. Навіть 2 поразки в 3-х попередніх матчах не особливо похитнули позиції Брентфорда, що нині посідає 6-те місце. Чи знайдуться аргументи у Чарльтона, щоб щось протиставити амбітному новачкові?

11. Блекберн – Сток Сіті, Кубок Англії, 1/8 фіналу

Представник Чемпіоншипа Блекберн вже встиг в нинішньому сезоні вибити з Кубка Англії одну команду Прем’єр-ліги. В попередньому раунді змагань «бродяги» виявилися сильнішими за Суонсі. Цього разу суперником Блекберна стане Сток Сіті, що також виступає у найвищій лізі англійського футболу. «Ріверсайдці» останнім часом дуже впевнено почуваються на власному полі, де виграли 3 попередні матчі усіх змагань. Але на користь Сток Сіті свідчить статистика – 5 попередніх офіційних зустрічей між цими суперниками незмінно завершувалися на користь «гончарів». Чи під силу Блекберну перервати цю неприємну для себе серію?

12. Крістал Пелас – Ліверпуль, Кубок Англії, 1/8 фіналу

У минулому раунді Кубка Англії скромний Крістал Пелас здивував, несподівано обігравши на виїзді одного з лідерів Прем’єр-ліги – Саутгемптон – 3:2. На черзі – не менш серйозний суперник. Ліверпуль не програє в основний час вже впродовж 15-ти поєдинків усіх турнірів. Разом з тим, в Кубку країни «червоні» поки не вражають. В 1/16 фіналу вони лише в переграванні виявилися сильнішими за Болтон з Чемпіоншипа – 2:1. В нинішньому сезоні Крістал Пелас вже перемагав мерсисайдців у домашній зустрічі Прем’єр-ліги. Чи зуміють футболісти Ліверпуля взяти реванш?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 14-ого лютого. 

Ми у Viber!