0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 324-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 324-ого тиражу, який складатиметься з матчів англійських Прем’єр-Ліги та Чемпіоншипа.

1. Ліверпуль – Тоттенхем, Англія, 25-ий тур

Минулої суботи обидві команди грали матчі-дербі. І якщо Ліверпуль у протистоянні з Евертоном задовольнився лише нічиєю, то Тоттенхем у дуелі з Арсеналом здобув вольову перемогу. Тепер на «шпор» очікує вояж на «Анфілд», де вони сподіваються продовжити свою переможну серію, яка вже сягнула позначки у 3 матчі. От тільки «червоним» лондонці програли 4-ри поєдинки поспіль. А в 3-ох останніх з них Тоттенхем був битий із загальним рахунком 0:12. Чи вдасться команді Маурісіо Почеттіно нарешті помститись мерсисайдцям за болючі фіаско?  

2. Сандерленд – КПР, Англія, 25-ий тур

Сандерленд помалу набирає оберти. «Чорні коти» вийшли у 5-ий раунд Кубка Англії, а в чемпіонаті не програють вже 2 тури поспіль. Спершу переграли вдома Бернлі, а минулих вихідних привезли нічию з непростого виїзду до Суонсі. Тепер на команду Густаво Пойетта чекає домашня дуель проти КПР. Сандерленд – безсумнівний фаворит зустрічі. Хоча б з огляду на те, що «рейнджери» в нинішньому сезоні Прем’єр-Ліги програли на виїзді всі свої матчі, а це 11-ть! поразок. Чи під силу лондонцям перервати цю жахливу серію?

3. Халл Сіті – Астон Вілла, Англія, 25-ий тур

Не поспішайте ховати Халл. Минулої суботи «тигри» Стіва Брюса, попри всі свої проблеми та прогнози скептиків, зуміли перервати серію з 3-ох поразок поспіль, відібравши очки на виїзді не в кого-небудь, а в самого Манчестер Сіті, а це, на хвилинку, чемпіон Англії – нічия 1:1. Тепер Халл прийматиме Астон Віллу, яка, схоже, дедалі більше занурюється в кризу. Бірмінгемці не можуть перемогти вже 9-ть турів поспіль – 5-ть поразок і 3 нічиї і це лише при 2-ох забитих м’ячах. Хто вийде переможцем з дуелі аутсайдерів?

4. Саутгемптон – Вест Хем, Англія, 25-ий тур

На папері Саутгемптон виглядає безсумнівним фаворитом зустрічі, але недооцінювати Вест Хем усе ж не варто. Ще не так давно «молотобійці» претендували на місце в топ-четвірці, і хоч з того часу багато, що змінилося, але попсувати нерви команда Семма Аллардайса може будь-кому. В неділю у цьому переконався Манчестер Юнайтед, який у виїзній зустрічі проти Вест Хема задовольнився лише нічиєю. Чи не повторять «святі» помилок манкунінанців?

5. Крістал Пелас – Ньюкасл, Англія, 25-ий тур

Особливий матч для Аллана Пардью. Ще не так давно він очолював Ньюкасл і саме з ним були пов’язані останні успіхи «сорок», а зараз наставник знову тренує рідний Крістал Пелас. Під його орудою «орли» здобули 3 перемоги в 4-ох турах, піднявшись з дна турнірної таблиці. Чи стане Ньюкасл, який нині далекий від своєї кращої форми, черговою жертвою «кришталевих»?

6. Вест Бромвіч – Суонсі, Англія, 25-ий тур

Вест Бромвіч, який ще не так давно був серед гірших команд Прем’єр-Ліги, потроху набирає свою кращу форму. І пов’язано це з приходом Тоні Пьюліса, якому вдалося стабілізувати гру «дроздів» - команда стала ефективніше діти як в обороні, так і атаці і це одразу позначилося на результатах. Принаймні, у 5-ти попередніх турах ВБА зазнав лише однієї поразки. Те ж саме стосується і Суонсі, яке в 5-ти останніх матчах чемпіонату має ідентичні показники. Хто вийде переможцем із цього протистояння?

7. Борнмут – Дербі Каунті, Англія, Чемпіоншип, 30-ий тур

Борнмут проводить неймовірний сезон. Перед стартом чемпіонату мало хто міг передбачити, що саме «вишні» стануть одними з головних претендентів на підвищення в класі. Але після 29-ти турів саме команда Едді Хау очолює турнірну таблиці Чемпіоншипу, але розслаблятися не можна – конкуренти зовсім поруч. І Дербі – один з них. Більше того, у «баранів» така ж кількість набраних очок, як і в Борнмута, тож переможець поєдинку одноосібно закріпиться на першому місці. Хто стане лідером чемпіонської після очної дуелі Борнмута та Дербі?

8. Брентфорд – Уотфорд, Англія, Чемпіоншип, 30-ий тур

Ще одне протистояння команд, які борються за підвищення в класі. Поки що більше шансів у Брентфорда, який випереджає Уотфорд на 2 пункти. Втім, «шершні» налаштовані виграти і таким чином випередити «бджіл» у турнірній таблиці. Як це робити, «жовта армія» знає. У першому колі Уотфорд переграв Брентфорд з рахунком 2:1, от тільки чи вдасться команді Славіши Йокановіча перемогти впертого та міцного суперника вже на його полі?

9. Чарльтон – Норвіч, Англія, Чемпіоншип, 30-ий тур

Норвіч, попри всю свою нестабільність, не полишає надій завоювати місце в топ-шістці і таки поборотись за вихід у Прем’єр-Лігу через плей-офф. У 5-ти попередніх турах «канарки» зазнали лише однієї при 3-ох перемогах, тож, якщо не збавлятимуть оберти, шанси обов’язково матимуть. Натомість, Чарльтон, який прекрасно провів стартовий відрізок сезону, нині переживає глибоку кризу. Востаннє лондонці перемагали ще 8-ого листопада минулого року і відтоді не можуть виграти 12-ть турів поспіль. Якщо так піде і далі, «еддікс» ризикують навіть вилетіти. Чи вдасться господарям перервати свою безвиграшну серію у протистоянні з міцним, але нестабільним Новірчем?

10. Хаддерсфілд – Вулверхемптон, Англія, Чемпіоншип, 30-ий тур

Хаддерсфілд останнім часом вирізняється неабиякою безкомпромісністю. Приміром, у 15-ти попередніх турах «тер’єри» лише двічі зіграли внічию. А ось Вулверземптон вперто продовжує боротьбу за місце в топ-шістці. У попередньому турі домашньою поразкою від Редінга перервалась 8-матчева безпрограшна серія «вовків», яка складалась з 5-ти перемог і 3-ох нічиїх. Чи вдасться команді Кенні Джекетта привезти такі потрібні 3 пункти з Хаддерсфілда?

11. Болтон – Фулхем, Англія, Чемпіоншип, 30-ий тур

Ще не так давно обидві команди грали в Прем’єр-Лізі, а нині бовтаються в нижній частині турнірної таблиці Чемпіоншипу. В силу господарського статусу, Болтон – фаворит зустрічі, от тільки з 13-ти попередніх поєдинків проти «дачників» «мандрівники» виграли лише 1. Чого очікувати від них цього разу?

12. Редінг – Лідс, Англія, Чемпіоншип, 30-ий тур

Редінг, опинившись впритул до зони вильоту, взявся за голову. Вочевидь, зрозуміли «роялс» чим усе може закінчитись. У рамках Чемпіоншипу команда Стіва Кларка перемагає вже 2 матчі поспіль, а в 7-ми попередніх турах зазнала лише однієї поразки. Чи вдасться господарям продовжити свою переможну ходу в зустрічі з бідолашним Лідсом, криза якого, схоже, лише набирає оберти?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 10-ого лютого.

Ми у Viber!