0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 323-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 323-ого тиражу, який складатиметься з матчів чемпіонатів Португалії, Нідерландів, англійської Ліги 1, іспанських Прімери та Сегунди і французьких Ліги 1 та Ліги 2.

1. Ліон – ПСЖ, Франція, 24-ий тур

Центральний матч чергового туру французької Ліги 1 і момент істини для Ліону. «Ткачі» продовжують утримувати лідерство в чемпіонаті, але конкуренти – Марсель і ПСЖ відстають лише на 2 пункти, тож уся боротьба за титул ще попереду. У першому колі команда Юбера Фурньє відстояла в Парижі нічию – 1:1. Що очікувати від команд цього разу?

2. Ніцца – Нант, Франція, 24-ий тур

Протистояння міцних середняків французької Ліги 1, які особливих завдань у нинішньому сезоні вже не вирішують.  В обох команд однакова кількість очок – вони однаково далеко як від зони вильоту, так і від єврокубкових місць. Господарський статус більше шансів дає на успіх Ніцці, але переграти Нант «орлам» не вдається ось уже 3 матчі поспіль. Чи вдасться команді з Лазурового побережжя нарешті перемогти «жовтих канарок», перервавши цю малоприємну для себе серію?

3. Нансі – Брест, Франція, Ліга 2, 23-ій тур

Криза Нансі продовжується. «Колючки» в рамках чемпіонату не можуть перемогти вже 8 турів поспіль – 6-ть поразок і 2 нічиї. Перервати смугу невдач команда Пабло Корреа спробує в домашній зустрічі з Брестом, але легше сказати, ніж зробити. «Смугасті» у 22-ох турах зазнали лише 3-ох поразок і нині всерйоз претендують на підвищення в класі. Чи вдасться підопічним Корентена Мартенса продовжити кризу Нансі ще на один тур?

4. Еспаньол – Валенсія, Іспанія, 22-ий тур

Попри поразку в попередньому турі від Севільї, Еспаньол останнім часом виглядає достатньо боєздатним колективом і легко Валенсії точно не буде. До того ж, каталонці – достатньо незручний суперник для левантійців. Переграти «папуг» у Барселоні «кажани» не можуть ось уже 5-ть матчів поспіль – 3 поразки і 2 нічиї. Чи вдасться команді Ешпріту Санту, яка веде боротьбу за місце в топ-четвірці, перервати безвиграшну серію у виїзних дуелях з Еспаньолом?

5. Ельче – Райо Валлєкано, Іспанія, 22-ий тур

Ельче після 2-ох поспіль перемог знову занурилося в кризу. Команда Франа Ескріби програла 2 матчі, в яких не забила жодного м’яча. Тепер на «зелено-білих» чекає домашня дуель з нестабільним Райо Валлєкано, який останнім часом значно частіше програє, ніж виграє. А ось внічию «бджоли» не грають вже 19-ть турів поспіль. Що привезуть мадридці з виїзду в Ельче?

6. Тенеріфе – Жирона, Іспанія, Сегунда, 24-ий тур

Тенеріфе переживає складні часи. Канарці продовжують прозябати в зоні вильоту, тож кожен матч для них – вирішальний. А ось Жирона, попри не кращий старт сезону, не приховує своїх амбіцій вийти в еліту іспанського футболу. Каталонці не програють вже 6-ть турів поспіль – 4-ри перемоги і 2 нічиї. Чи до снаги команді Пабло Мачіне продовжити свою безпрограшну серію на Канарах?

7. Спортінг Ліссабон – Бенфіка, Португалія, 20-ий тур

Лісабонське дербі – головна окраса чергового туру португальської Прімейри-Ліги. Передбачити результат цього поєдинку – завдання не з простих. До того ж, у нинішньому сезоні Спортінг нарешті вклинився в боротьбу за чемпіонський титул, а безпрограшна серія «левів» триває вже 10-ть турів – 8 перемог і 2 нічиї. Чи вдасться Бенфіці, яка нині перебуває у прекрасній формі, подужати такого суперника, відчепивши сусідів по місту з чемпіонської гонки?

8. Ешторіл – Брага, Португалія, 20-ий тур

Брага останнім часом втратила стабільність. Наприклад, у 5-ти попередніх турах «зброярі» зазнали 3-ох поразок при 2-ох перемогах, але все ще зберігають достатньо хороші шанси на місця в зоні єврокубків. Тепер на команду Сержіу Консейсаю чекає не простий виїзд в Ешторіл – місцеві «канарки» вдома грають з особливою мотивацією і зовсім не проти поповнити очковий багаж у зустрічі з Брагою. Що очікувати від цього поєдинку?

9. Арука – Насьонал, Португалія, 20-ий тур

Аруку продовжує лихоманити. У 5-ти попередніх турах команда Педру Емануеля зазнала 4-ох поразок, опинившись впритул до зони вильоту. Натомість, Насьональ, навпаки останнім часом дивує лише приємно. «Було-чорні» в рамках чемпіонату перемагають вже 4-ри тури поспіль, піднявшись усередину турнірної таблиці. Чи вдасться підопічним Мануеля Мачаду продовжити свою переможну ходу у виїзній дуелі з кризовою Арукою?

10. Боавішта – Ріу-Аве, Португалія, 20-ий тур

Боавішта – одна з найбільш безкомпромісних команд португальської Прімейри-Ліги. У 19-ти турах «пантери» лише одного разу зіграли внічию. Чого не скажеш про Ріу-Аве, яке третину своїх матчів завершила миром. На що очікувати від «Великої ріки» у виїзній зустрічі з нестабільною Боавіштою?

11. Гронінген – АЗ Алкмаар, Нідерланди, 22-ий тур

АЗ Алкмаар, фактично, втратив шанси на чемпіонський титул, але ось за третє місце і квиток у Лігу чемпіонів «сирні фермери» ще поборються. Тим більше, що нині команда Джона ван ден Брома перебуває в достатньо хорошій формі і 7 перемог у 10-ти попередніх турах – зайве тому підтвердження. Чи вдасться Алкмаару привезти 3 очки з виїзду в Гронінген?

12. Бредфорд – Мілтон Кейнес Донс, Англія, Ліга 1, 30-ий тур

Кубкова дуель з Манчестер Юнайтед забрала у Бредфорда чимало сил – як фізичних, так і моральних. Як наслідок, «півні» в рамках чемпіонату не можуть перемогти вже 3 тури поспіль – 2 поразки та нічия. Тепер команда Філа Паркінсона прийматиме вдома Мілтон Кейнес Донс, який з усіх сил рветься в Чемпіоншип. Чи вдасться господарям відібрати очки в одного з лідерів Ліги 1?

Зробити свої ставки Ви можете до 17.40 неділі, 8-ого лютого.

Ми у Viber!