0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 322-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 322-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Іспанії, англійських Прем’єр-ліги та Чемпіоншипа, Франції, Італії та Німеччини.

1. Атлетико (Мадрид) – Реал (Мадрид), Іспанія, 22-ий тур

У минулому сезоні мадридський Реал програв своїм землякам з Атлетико боротьбу за чемпіонство. Але цього разу – все по-іншому. Нині «вершкові» впевнено лідирують, випереджаючи підопічних Дієго Сімеоне, що йдуть 3-ми, на 7 очок. Обидві команди останнім часом виглядають непогано. На рахунку «королівського клубу» - серія з 5-ти перемог у Прімері поспіль, а мадридський Атлетико виграв 3 свої попередні поєдинки в чемпіонаті. На початку нинішнього року нинішні суперники вже зустрічалися двічі у рамках Кубка Іспанії. Тоді за сумою 2-х матчів далі пройшли «матрацники». Чи зуміють підопічні Карло Анчелотті взяти реванш за нещодавню невдачу?

2. Леванте – Малага, Іспанія, 22-ий тур

Леванте продовжує розчаровувати. Команда не виграє вже 9- матчів Прімери поспіль. Тож останнє місце «жабенят» - нікого не дивує. Щоправда, усе ще можна виправити. Головні конкуренти втекли не надто далеко і кілька перемог можуть покращити шанси підопічних Лукаса Алькараса на збереження прописки у найвищому іспанському дивізіоні. Значно краще почуває себе Малага, що веде боротьбу за місця у зоні єврокубків. На початку цього тижня «анчоуси» обіграли Валенсію, перервавши 4-матчеву безвиграшну серію в чемпіонаті. Чи під силу проблемному Леванте відібрати очки у Малаги?

3. Евертон – Ліверпуль, Англія, 24-ий тур

8-матчева безвиграшна серія Евертона в усіх турнірах лишилася позаду. В поєдинку попереднього туру чемпіонату «іриски» в гостях переграли Крістал Пелас, що дозволило їм трохи віддалитися від зони вильоту. Що стосується Ліверпуля, то команда виглядає набагато стабільніше. «Червоні» не програють впродовж 7-ми матчів Прем’єр-ліги, вигравши 5 з них. Настільки успішні результати дозволили підопічним Брендана Роджерса знову включитися в боротьбу за єврокубкові місця, де шанси «червоних» виглядають не найгірше. 4 з 5-ти попередніх зустрічей між Евертоном та Ліверпулем завершувалися унічию. Чи виявлять учасники мерсисайдського дербі сильнішого цього разу?

4. Лестер – Крістал Пелас, Англія, 24-ий тур

З кінця листопада минулого року Лестер незмінно посідає останнє місце турнірної таблиці англійської Прем’єр-ліги. На початку нинішнього року здавалося, що «лисам», нарешті, вдалося знайти свою гру, але 2 останні матчі «сині» знову програли. А от Крістал Пеласу з приходом на посаду головного тренера команди Алана Пардью вдалося покращити свої результати, відірвавшись від зони вильоту на 4 очки. Лише минулих вихідних «орли» зазнали першої поразки під керівництвом нового наставника, до того ж Крістал Пелас виграв цілу низку дуже важливих поєдинків. Чи вдасться лондонцям обіграти в гостях головного аутсайдера ліги?

5. Лідс – Брентфорд, Англія, Чемпіоншип, 29-ий тур

Лідс уже не виглядає настільки безнадійно, як ще якийсь місяць тому. За останній час команда видала серію з 4-х матчів без поразок, вигравши 2 попередні з них. Це дозволило «білим» піднятися на 19-те місце, хоча зона вильоту усе ще близько – на відстані 5-ти очок. Що стосується Брентфорта, то навіть не зважаючи на поразку в матчі останнього туру, дебютанти Чемпіоншипа продовжують вести боротьбу за найвищі позиції. Наразі «бджоли» йдуть 5-ми. Для Брентфорда було б великим досягненням, якби команда завершила сезон на своїй нинішній позиції. Чого очікувати від «бджіл» у Лідсі?

6. Брайтон – Ноттінгем Форест, Англія, Чемпіоншип, 29-ий тур

Брайтон докладає усіх зусиль, щоб зберегти прописку в Чемпіоншипі на наступний сезон. «Чайки» відірвалися від зони вильоту на 2 очки, але в будь-який момент можуть знову туди потрапити. Команді дуже бракує стабільності – перемоги вона продовжує чергувати з прикрими поразками. Цього разу Брайтон поміряється силами з Ноттінгем Форестом. Після блискучого старту в нинішньому чемпіонаті «лісівники» суттєво пригальмували, перетворившись на середняка ліги, який уже навряд чи зможе претендувати на щось серйозне. Ноттінгем Форест програв 5 з 6-ти своїх попередніх матчів Чемпіоншипа. Чи зуміє команда зупинити своє падіння, здобувши сприятливий результат на полі Брайтона?

7. Міллуолл – Хаддерсфілд, Англія, Чемпіоншип, 29-ий тур

Матч команд з нижньої частини турнірної таблиці. Міллуолл у минулому турі перервав власну 6-матчеву безвигравшну серію. Але залишити зону вильоту «левам» поки усе ще не вдається, хоча лондонці і підійшли дуже близько до виконання цієї мети. Трохи спокійніше може почувати себе Хаддерсфілд, якому не звикати боротися за виживання у Чемпіоншипі. У нинішньому календарному році «тер’єри» чергують перемоги з поразками, що дозволяє їм посідати 17-те місце, відірвавшись від Міллуолла на 7 очок. За графіком цього разу Хаддерсфілд має перемагати. Але чи погодяться на це «леви»?

8. Ренн – Марсель, Франція, 24-ий тур

Ренн знаходиться у формі, далекій від оптимальної. «Червоно-чорні» не можуть виграти впродовж 5-ти матчів Ліги 1, опустившись за цей час на 10-те місце турнірної таблиці. Цього разу протистояти команді Філіппа Монтаньє буде один з лідерів чемпіонату – Марсель. «Провансальці» впродовж довгого часу очолювали турнірну таблицю, але не так давно пропустили вперед Ліон, від якого зараз відстають на 2 очки. Головною проблемою команди Марсело Б’єлси є невиразна гра у виїзних матчах. В попередніх 6-ти гостьових поєдинках Марсель зумів здобути лише одне очко. Чи скористаються цією слабкістю «провансальців» футболісти Ренна?

9. Евіан – Бордо, Франція, 24-ий тур

Евіан продовжує виснажливу боротьбу за виживання у Лізі 1. 2 тижні тому гайярці здобули таку довгоочікувану перемогу, обігравши на власному полі Тулузу. Але вже за тиждень підопічні Паскаля Дюпра знову програли, повернувшись у зону вильоту. Не в найкращому стані перебуває нині і Бордо. «Жирондинці» виграли лише один матч з 9-ти попередніх у всіх турнірах, серйозно погіршивши власні шанси в боротьбі за одне з єврокубкових місць. Евіан ще жодного разу за усю свою історію виступів у Лізі 1 не перемагав Бордо. Чи зуміють гайарці покращити невтішну для себе статистику?

10. Кан – Тулуза, Франція, 24-ий тур

На початку нинішнього року Кан вважався безнадійним аутсайдером Ліги 1. Але команда вчасно зробила правильні висновки з власних невдач. 3 перемоги поспіль в останніх турах дозволили «червоно-синім» залишити не лише останнє місце, але й зону вильоту взагалі. Усього на одне очко більше за Кан має Тулуза. «Фіолетово-білі» в минулому турі також відсвяткували перемогу, хоча до цього не вигравали з початку грудня минулого року. Чи вдасться Кану обіграти Тулузу, випередивши її заразом в турнірній таблиці?

11. Верона – Торіно, Італія, 22-ий тур

Наскільки успішно Верона останнім часом виглядає в домашніх матчах, настільки ж невдало вона проводить виїзні поєдинки. Подібна нестабільність не дозволяє «мастифам» піднятися вище 14-го місця. Цього разу суперником веронців буде середняк чемпіонату – Торіно. Ще не так давно «бики» також відчували серйозні ігрові проблеми, але серія з 3-х перемог поспіль значно покращила становище «бордових». Усього Торіно не програє в чемпіонаті вже впродовж 8-ми турів поспіль. Чи зуміють підопічні Джамп’єро Вентури збільшити цю серію, здобувши очки у Вероні?

12. Гамбург – Ганновер, Німеччина, 20-ий тур

Уболівальники Гамбурга можуть бути задоволеними. Розгромивши в минулому турі в гостях Падерборн, «динозаври» перервали серію з 4-х поєдинків без перемог в Бундеслізі і залишили зону вильоту. Але заспокоюватися на цьому підопічним Йозефа Циннбауера не можна в жодному разі. Попереду на них чекає ще багато серйозних випробувань, найближче з яких – домашня зустріч проти Ганновера. На відміну від свого суперника, «дев’яносто шості» в новому році поки ще не перемагали, здобувши лише одне очко у 2-х стартових матчах 2-го кола. Чи вдасться Гамбургу впоратися з таким суперником?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 суботи, 7-ого лютого. 

Ми у Viber!