0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 321-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 321-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів Кубків Італії, Бельгії та Англії, а також чемпіонатів Німеччини та Нідерландів.

1. Наполі – Інтер, Кубок Італії, 1/4 фіналу

Чинний володар Кубка Італії Наполі за вихід в півфінал нинішнього турніру посперечається з Інтером. У той час, як «партенопеї» демонструють відмінні результати і знаходяться в трійці лідерів Серії «А», «змії» продовжують розчаровувати власних прихильників. Наполі перемагав у кожному з 4-х попередніх домашніх матчів проти Інтера в усіх турнірах. Чи виявляться підопічні Рафаеля Бенітеса сильнішими і цього разу?

2. Гент – Андерлехт, Кубок Бельгії, 1/2 фіналу, перший матч

В попередньому раунді турніру Гент за сумою 2-х матчів здолав опір володаря Кубка Бельгії минулого сезону – Локерена. Але цього разу на «буйволів» очікує дуель з не менш серйозним суперником – Андерлехтом. Гент знаходиться в оптимальній формі – команда не програє впродовж 5-ти поєдинків усіх турнірів, вигравши 4 з них. У той же час брюссельці відчувають певні проблеми. «Пурпурово-білі» не лише не перемагають впродовж 2-х матчів поспіль, але й не забили в цих поєдинках жодного м’яча. Хто з суперників виявиться ближчим до виходу в фінал після їх першої зустрічі в Генті?

3. Фулхем – Сандерленд, Кубок Англії, 1/16 фіналу, перегравання

Кілька тижнів тому середняк Чемпіоншипа Фулхем вистояв у Сандерленді – 0:0, тож остаточно сильнішого команди визначатимуть тепер вже у Лондоні, що є додатковою перевагою для «дачників». Це уже 2-ге перегравання для Фулхема в нинішньому розіграші Кубка. В 1/32 фіналу команда також лише у 2-му матчі зуміла схилити шальки терезів на свою користь у протистоянні з Вулверхемптоном. Чи під силу Фулхему вибити з турніру представника Прем’єр-ліги, усі думки якого зараз пов’язані зі збереженням прописки в найвищому англійському дивізіоні?

4. Шеффілд Юнайтед – Престон, Кубок Англії, 1/16 фіналу, перегравання

В нинішньому розіграші Кубка Англії Шеффілд Юнайтед вже створив одну сенсацію. В 1/32 фіналу представник Першої футбольної ліги розгромив в гостях Куїнз Парк Рейнджерс, що виступає у Прем’єр-лізі. Нинішній суперник «клинків» - не настільки грізний. Престон знаходиться в одному дивізіоні з Шеффілд Юнайтед, де обидві команди ведуть боротьбу за підвищення в класі. Нещодавній кубковий поєдинок між цими суперниками у Престоні завершився унічию – 1:1. Чи зуміють тепер «клинки» скористатися перевагою власного поля?

5. Айнтрахт (Франкфурт) – Вольфсбург, Німеччина, 19-ий тур

Команди по-різному провели свої перші матчі 2-го кола чемпіонату. Айнтрахт із тріском програв в гостях Фрайбургу, довівши власну безвиграшну серію в чемпіонаті до 4-х зустрічей, в яких команда спромоглася здобути лише 2 очки. А от Вольфсбург тиждень тому у відмінному стилі розгромив лідера БундесЛіги – Баварію, завдавши мюнхенцям першої поразки в чемпіонаті. У турнірній таблиці «орли» опустилися на 9-те місце, у той час, як «вовки» впевнено закріпилися на 2-ій позиції. Чи зуміє кризовий Айнтрах нав’язати боротьбу одному з лідерів?

6. Герта – Байер, Німеччина, 19-ий тур

Падіння Герти триває. Здобувши лише одне очко у 3-х попередніх турах БундесЛіги, команда опинилася за крок від потрапляння до зони вильоту. Цього разу берлінцям протистоятиме Байер, який останнім часом надто часто грає унічию. Миром завершилися 4 з 5-ти попередніх поєдинків «фармацевтів» у всіх турнірах. Леверкузенці наразі посідають 6-те місце турнірної таблиці, але від менхенгладбахської Борусії, що йде 3-ю, їх відділяє тільки одне очко. Герті впродовж 7-ми матчів поспіль не вдається обіграти Байер. Як довго ще триватиме ця серія?

7. Кельн – Штутгарт, Німеччина, 19-ий тур

Кельну за останній час вдалося покращити власні результати. В попередніх 4-х матчах чемпіонату «козли» зазнали лише однієї поразки, завдяки чому продовжують утримуватися в середині турнірної таблиці. Але спокійно підопічні Петера Штегера почуватися усе ще не можуть, оскільки від зони вильоту вони знаходяться на відстані усього 5-ти очок. Що стосується Штутгарта, то програвши у минулому турі менхенгладбахській Борусії, «шваби» опустилися на передостаннє місце в БундесЛізі. Наскільки успішним виявиться візит команди Хуба Стевенса до Кельна?

8. Падерборн – Гамбург, Німеччина, 19-ий тур

Після доволі оптимістичного старту в чемпіонаті, здавалося, що новачку БундесЛіги Падерборну ніщо не завадить втриматися в найвищому німецькому дивізіоні. Але зараз команда виглядає дуже невиразно. Підопічні Андре Брайтенрайтера не перемагають впродовж 8-ми матчів чемпіонату, тож тепер від зони вильоту їх відділяє лише 2 очки. Цього разу суперником Падерборна стане інший борець за виживання – Гамбург. «Динозаврам» також немає чим похвалитися. В пасиві Гамбурга – серія з 4-х матчів без перемог та 16-те місце турнірної таблиці. Чи зуміє Падерборн у грі з таким суперником перервати власну безвиграшну серію, що розпочалася ще на початку листопада минулого року?

9. Херенвен – Фейеноорд, Нідерланди, 21-ий тур

Херенвен знаходиться на підйомі. «Суперфризи» видали серію з 6-ти матчів без поразок, перемігши в половині з цих поєдинків. Настільки успішні результати дозволили команді піднятися на 7-ме місце турнірної таблиці, на якому вона прагне закріпитися. Не менш переконливо останнім часом виглядає і Фейеноорд. Роттердамці традиційно для себе змагаються за найвищі місця у Ередивізі. «Гордість Півдня» не програє впродовж 4-х поєдинків і знаходиться на 3-ій позиції таблиці. У матчі першого кола нинішнього чемпіонату Фейеноорд не зумів на власному полі переграти Херенвен, задовольнившись нічиєю. Чи вдасться роттердамцям здобути кращий результат у виїзній грі з цим суперником?

10. Ден Хааг – Твенте, Нідерланди, 21-ий тур

Ден Хаагу не позаздриш. «Зелено-жовті» не можуть перемогти впродовж 8-ми матчів Ередивізі поспіль. Якщо найближчим часом нічого не зміниться, команда ризикує опинитися в зоні вильоту, до якої наблизилася вже впритул. У значно кращому психологічному настрої перебувають нині футболісти Твенте. «Тюккерс» завершили на власну користь 5 з 6-ти попередніх поєдинків у всіх турнірах і ведуть боротьбу за єврокубкові місця. Чи під силу нестабільному Ден Хаагу пригальмувати Твенте?

11. Віллем ІІ – Утрехт, Нідерланди, 21-ий тур

До свого очного протистояння Віллем ІІ та Утрехт підійшли з цілком однаковими показниками. Команди мають у своєму активі рівну кількість очок, тож тілбургці, що йдуть 11-ми, випереджають свого нинішнього суперника лише за кращою різницею м’ячів. Обидва клуби знаходяться наразі не в найкращій формі. Якщо Віллем ІІ виграв лише одну гру чемпіонату з попередніх 6-ти, то «червоно-білі» взагалі – поки не перемагали у новому календарному році. Команда з Тілбурга не виграє в Утрехта впродовж 12-ти особистих матчів, програвши у 11-ти з них. Чи виявляться «червоно-білі» сильнішими і цього разу?

12. Камбуур – Вітесс, Нідерланди, 21-ий тур

Після нового року Камбууру ніяк не вдається потішити своїх прихильників перемогою. У січні команда провела 4 матчі усіх турнірів, з яких 2 звела унічию в основний час, і стільки ж разів програла. Леуварденці знаходяться в самій середині турнірної таблиці – на 9-му місці, і ні на що особливе не претендують. Лише на 2 очки від Камбуура відстає його нинішній суперник – Вітесс. Кілька днів тому «жовто-чорні» перервали власну серію з 3-х поразок поспіль у всіх змаганнях, здолавши на власному полі діючого чемпіона країни – Аякс. Чи надихне цей успіх гравців Вітесса на нові звершення?

Зробити свої ставки Ви можете до 20.55 вівторка, 3-ого лютого. 

Ми у Viber!