0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 320-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 320-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Німеччини, Італії, Франції, Нідерландів, Бельгії, Португалії та іспанських Прімери і Сегунди.

1. Вердер – Герта, Німеччина, 18-ий тур

Відколи Віктор Скрипник очолив Вердер, бременцям вдалося дещо стабілізувати свої результати і тепер справи бременців виглядають уже не так безнадійно, як ще в жовтні. Вдома в рамках БундесЛіги «музики» не програють вже 4-ри поєдинки поспіль, вигравши 3 з них. Тепер на них чекає побачення з нестабільною Гертою, яка випереджає Вердер лише на 1 пункт. На користь господарів говорить статистика. У Бремені «музики» перемагають «стару даму» вже 6-ть матчів поспіль. Чи вдасться команді Віктора Скрипника продовжити цю традицію?

2. Аугсбург – Хоффенхайм, Німеччина, 18-ий тур

Неймовірно, але за все перше коло Аугсбург жодного разу не зіграв внічию. Втім, це аж ніяк не заважає «фюггерам» претендувати на місце в топ-четвірці. Не позбавлений єврокубкових амбіцій і Хоффенхейм, який відстає від свого суперника лише на 1 пункт. До слова, безкомпромісна серія «селян» нараховує вже 9-ть турів, а це також достатньо багато. Чи перерветься вона в зустрічі з командою, яка в нинішньому сезоні ще жодного разу не йшла на мирові?

3. Торіно – Сампдорія, Італія, 21-ий тур

Торіно після не надто вдалого старту поближче до екватора сезону набрав оберти. «Бики» в рамках Серії «А» не програють вже 7 турів поспіль – 4-ри нічиї і 3 перемоги, а тиждень тому команда Джампьєро Вентури переграла в Мілані сам Інтер. Тепер на туринців чекає побачення з грізною Сампдорією, яка в нинішньому сезоні веде боротьбу за квиток у Лігу чемпіонів. Генуезці – неперевершені майстри компромісів. З 20-ти матчів чемпіонату підопічні Сініши Міхайловіча половину завершили миром. Чого очікувати від їхнього вояжу до Турину?

4. Аталанта – Кальярі, Італія, 21-ий тур

Аталанта в нинішньому сезоні далека від своєї кращої гри. Як наслідок, бергамці ведуть важку боротьбу за виживання. Поки що вдало. Від зони вильоту «синьо-чорних» відділяє 2 пункти, однак розслаблятись не можна. До того ж, коли наступний суперник – Кальярі, яке також прагне зберегти прописку в Серії «А» на наступний сезон. Сардинійці вже побували в трійці найгірших команд чемпіонату, але після зміни наставника їм вдалося залишити цю малоприємну компанію. Чим завершиться візит острів’ян до Бергамо?

5. Монако – Ліон, Франція, 23-ій тур

Протистояння команд, які набрали феноменальну форму, демонструючи при цьому неймовірну стабільність. Наприклад, Монако в рамках Ліги 1 не програє вже 7 матчів поспіль, вигравши 6-ть з них. У випадку перемоги над Ліоном команда Леонардо Жардіма може навіть вклинитись в боротьбу за чемпіонство. От тільки «ткачі» мають на цей рахунок свою думку. Підопічні Юбера Фурньє виграли в чемпіонаті 7 поєдинків поспіль, а в 5-ти останніх з них навіть не пропускали. Чия серія буде перервана в очній дуелі?

6. Альмерія – Хетафе, Іспанія, 21-ий тур

Класична битва за виживання. У нинішньому сезоні команди зустрічалися вже тричі. У матчі першого кола в Мадриді Хетафе здобуло мінімальну перемогу. Сильнішими «сині» були і в 1/8 фіналу Кубка Іспанії – нічия на виїзді та «вікторія» вдома. Чи вдасться Альмерії взяти реванш?

7. Рекреатіво – Алавес, Іспанія, Сегунда, 23-ій тур

Криза Рекреатіво продовжується. Команда з Уельви в рамках Сегунди не може перемогти вже 9-ть матів поспіль, програвши 8! з них. Чи під силу «синьо-білим» зупинити своє падіння в домашній зустрічі з Алавесом, який з 10-ти виїзних матчів у нинішньому чемпіонаті виграв лише 2?

8. Утрехт – Зволле, Нідерланди. 20-ий тур

Утрехт у нинішньому сезоні, здебільшого, розчаровує. Команда Роба Аллена виглядає вкрай нестабільно, розташувавшись у нижній частині турнірної таблиці. А ось Зволле, навпаки, не полишає надій зачепитись за зону єврокубків. На користь гостей говорить і статистика. Зволле перемагає Утрехт 2 матчі поспіль, а з 6-ти попередніх поєдинків програло лише один. Чи зможуть підопічні Рона Янса підтвердити свій статус фаворита і цього разу?

9. Локерен – Гент, Бельгія, 24-ий тур

У попередньому турі Локерен нарешті перервав свою 7-матчеву безвиграшну серію, перегравши на виїзді Мехелен. Тепер на команду Петера Маса, яка прагне потрапити в топ-шістку Жюпіле-Про-Ліги, чекає домашнє побачення з міцним Гентом. Гості, які виграли 3 матчі поспіль, продовжують гонитву за лідерами чемпіонату. Чи вдасться «буйволам» зменшити цей розрив після візиту до Локерена?

10. Ріу-Аве – Ешторіл, Португалія, 19-ий тур

Протистояння міцних середняків португальської Прімейри-Ліги. І якщо в турнірній таблиці команди знаходяться по сусідству, то їхню нинішню форму не порівняти. Якщо Ріу-Аве з 8-ми попередніх матчів чемпіонату виграло лише 1, то Ешторіл перемагає вже 2 тури поспіль, а в 10-ти останніх поєдинках на внутрішній арені зазнав лише однієї поразки. Чого очікувати від побачення сусідів, яких у турнірній таблиці розділяє лише 1 пункт?

11. Академіка – Марітіму, Португалія, 19-ий тур

У 18-ти турах Академіка спромоглася здобути лише 1 перемогу, застрянувши в зоні вильоту. Втім, для команди з Куімбри ще нічого не втрачено. Потрібно лиш виграти кілька матчів і все більш-менш стабілізується. Розпочати господарі хотіли би з домашнього поєдинку проти Марітіму, от тільки переграти «левів» на власному полі «студентам» не вдається з 2009-ого року, а це 5-ть матчів, 4-ри з яких були програні. Чи до снаги команді Паулу Сержіу перервати цю тенденцію?

12. Жил Вісенте – Сетубал, Португалія, 19-ий тур

Жил Вісенте розчаровує. «Півні» окупували останнє місце в турнірній таблиці, здобувши у 18-ти турах, як і Академіка, лише 1 перемогу. Щоправда, останнім часом, після звільнення наставника, команді вдалося дещо покращити свою гру, а з нею з’явилась надія на спасіння. От тільки Сетубалу, який собі ще також нічого не гарантував, діла до цього немає. Що віторіанці привезуть з вояжу до Барселуша?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 1-ого лютого.

Ми у Viber!