0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 319-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 319-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів англійських Прем’єр-ліги та Чемпіоншипа, а також чемпіонатів Італії, Німеччини та Франції.

1. Челсі – Манчестер Сіті, Англія, 23-ій тур

Матч 2-х лідерів та головних претендентів на перемогу в англійській Прем’єр-лізі. Наразі «сині» випереджають «містян», які є діючими чемпіонами, на 5 очок, тож поразка підопічних Мануеля Пеллегріні у цьому поєдинку зведе їх і без того не найкращі шанси в боротьбі за захист титулу до мінімуму. Але здобути позитивний результат на «Стемфорд Брідж» манкуніанцям буде дуже нелегко. Наразі Манчестер Сіті виглядає не найкращим чином – команда здобула лише очко у 2-х попередніх матчах чемпіонату. Чи зуміє Челсі скористатися негараздами у стані суперника і зробити ще один крок до власного чемпіонства?

2. Вест Бромвіч – Тоттенхем, Англія, 23-ій тур

Схоже, проблеми Вест Бромвча вже залишилися в минулому. З початку нового року команда не зазнала ще жодної поразки, провівши за цей час 5 поєдинків у всіх турнірах. Завдяки подібним результатам «дроздам» вдалося на 3 очки відірватися від зони вильоту. У той же час Тоттенхем, що веде боротьбу за місця в єврокубках, останнім часом особливою стабільністю похвалитися не може. Ефектні перемоги над лідерами команда чергує з невдачами у поєдинках проти значно скромніших клубів. У матчі першого кола між цими суперниками Вест Бромвіч несподівано обіграв «шпор» в гостях. Чи під силу лондонцям взяти реванш?

3. Крістал Пелас – Евертон, Англія, 23-ій тур

До свого очного поєдинку Крістал Пелас та Евертон підійшли з однаковою кількістю очок у активі, але в зовсім різному психологічному стані. У той час як «орли» знаходяться на підйомі, здобувши 4 перемоги поспіль у всіх турнірах, «ірискам» не вдається виграти впродовж 8-ми поєдинків. За 4-ма поразками, наступні 4 зустрічі Евертон звів унічию. Чи вдасться підопічним Алана Пардью продовжити свою переможну ходу, здолавши суперника, який переживає кризу?

4. Кардифф – Дербі Каунті, Англія, Чемпіоншип, 28-ий тур

Кардифф, який ще в минулому сезоні виступав у Прем’єр-лізі, навряд чи нині може розраховувати на швидке повернення до еліти. Наразі валлійці перетворилися на звичайного середняка Чемпіоншипа, який програв 3 свої попередні поєдинки у всіх турнірах. Інша річ – Дербі Каунті. Команда виглядає дуже потужно і всерйоз веде боротьбу за підвищення в класі. Наразі «барани» посідають 2-ге місце, лише за додатковими показниками поступаючись лідеру чемпіонату – Борнмуту. Чи здатні футболісти Кардиффа у своєму нинішньому стані створити проблеми Дербі Каунті?

5. Бірмінгем – Норвіч, Англія, Чемпіоншип, 28-ий тур

Бірмінгем зробив серйозний крок вперед порівняно із минулим сезоном. Команда уже не веде боротьбу за виживання, впевнено закріпившись в середині турнірної таблиці. 2 свої попередні поєдинки в Чемпіоншипі «сині» завершили унічию. Усього ж безпрограшна серія Бірмінгема в чемпіонаті становить 4 матчі. Значно серйозніші амбіції у Норвіча, який прагне знову повернутися до Прем’єр-ліги. Наразі «канарки» посідають 8-ме місце, але роблять усе, щоб піднятися вище. Чи вдасться «синім», як ні на що особливо не претендують, пригальмувати Норвіч?

6. Дженоа – Фіорентина, Італія, 21-ий тур

Не витримавши серйозної конкуренції в боротьбі з кращими клубами Італії, Дженоа здає свої позиції. У попередніх 6-ти поєдинках Серії «А» «грифони» додали до свого очкового доробку лише 2 пункти, не вигравши за цей час жодної гри. «Червоно-сині» скотилися вже на 7-ме місце, і важко спрогнозувати, коли зупиниться їх падіння. Випередила нещодавно генуезців і Фіорентина. «Фіалки» мають у своєму активі на 3 очки більше, ніж Дженоа, а безпрограшна серія флорентійців у всіх турнірах становить 4 матчі. «Грифонам» впродовж 10-ти особистих зустрічей поспіль не вдається перемогти Фіорентину. Чи продовжиться ця неприємна для Дженоа сесія?

7. Байер – Боруссія (Дортмунд), Німеччина, 18-ий тур

Перше коло чемпіонату Німеччини Байер завершив на 3-му місці. Зараз команда, яка виграла лише один матч Бундесліги з 4-х попередніх, прагне закріпитися на цій позиції, а за сприятливих умов – і піднятися вище. Значно гірше наразі почувається віце-чемпіон країни – дортмундська Боруссія. «Чорно-жовті» цілковито провалили першу половину сезону і зараз знаходяться на передостанньому місці турнірної таблиці. Звісно, повірити в те, що дортмундці можуть залишити першу Бундеслігу – важко, але в будь-якому разі підопічним Юргена Клоппа потрібно покращувати власне становище. Чи зуміє дортмундска Боруссія поборотися за очки в гостьовому поєдинку проти леверкузенців?

8. Штутгарт – Боруссія (Менхенгладбах), Німеччина, 18-ий тур

Завдяки 3-м матчам без поразок наприкінці першого кола, Штутгарт зумів не лише залишити останнє місце турнірної таблиці, але й вибратися із зони вильоту. Але для того, аби зберегти прописку в Бундеслізі на наступний сезон, «швабам» необхідно ще багато попрацювати. Першим суперником підопічних Хуба Стевенса після новорічної перерви у чемпіонаті стане менхенгладбахська Боруссія, яка веде боротьбу за місце в Лізі чемпіонів. Наразі «жеребці» йдуть 4-ми, відстаючи від Байера, що знаходиться на одну сходинку вище, усього на очко. На виїзді менхенгладбахцям не вдається відсвяткувати перемогу вже впродовж 4-х матчів Бундесліги поспіль. Наскільки вдалим виявиться візит «жеребців» до Штутгарта?

9. Фрайбург – Айнтрахт (Франкфурт), Німеччина, 18-ий тур

Після серії з 6-ти матчів без перемог Фрайбург перетворився в головного аутсайдера чемпіонату. Підопічні Крістіана Штрайха мають стільки ж очок, як і дортмундська Боруссія, але поступаються цій команди за додатковими показниками. Щоб залишити останнє місце турнірної таблиці, Фрайбургу обов’язково потрібно перемагати франкфуртський Айнтрахт, який хоч і є середняком, поки ще не далеко втік від зони вильоту. У свою чергу «орли» також не вражають – вони не виграють впродовж 3-х поєдинків Бундесліги. Чи вдасться одному з суперників повернутися на шлях перемог?

10. Лор’ян – Монпельє, Франція, 23-ій тур

Лор’яну не позаздриш. Команда веде відчайдушну боротьбу за виживання у Лізі 1. З попередніх 4-х матчів у чемпіонаті «мерлузові» програли 3, але не зважаючи на не найкращу форму, підопічні Сільвена Ріполля продовжують триматися на плаву. Від зони вильоту їх наразі відділяє 2 очки. Значно краще почуває себе Монпельє. На рахунку «паладінів» 3 поспіль перемоги і 6-те місце турнірної таблиці. Чи під силу Лор’яну зупинити підопічних Роллана Курбіса?

11. Мец – Ніцца, Франція, 23-ій тур

Мец продовжує розчаровувати власних уболівальників. Команда не виграла жодного з 10-ти попередніх матчів Ліги 1, і, здобувши них лише 2 очки, опустилася на останнє місце турнірної таблиці. Цього разу суперником «темно-бордових» стане міцна Ніцца. «Червоно-чорні», на відміну від Меца, виглядають дуже впевнено. Вони виграли 3 матчі чемпіонату поспіль і знаходяться на 8-ій позиції. 4 попередні зустрічі між цими суперниками у рамках Ліги 1 незмінно завершувалися на користь Ніцци. Чи зміниться щось цього разу?

12. Нант – Лілль, Франція, 23-ій тур

Поєдинок 2-х середняків французької першості, кожен з яких знаходиться не в найкращій формі. Нант здобув лише одне очко у 3-х попередніх поєдинках чемпіонату, не забивши при цьому жодного м’яча у ворота суперників. «Канарки» поки тримаються на 9-му місці, але винятково завдяки попереднім досягненням. У ще гіршій ситуації опинився Лілль. Команда, яка в минулому сезоні вела боротьбу за найвищі місця, наразі дуже здала. Програвши 2 попередні матчі «доги» опинилися на незвично низькому, як для себе, 13-му рядку турнірної таблиці. На даний момент Нант випереджає Лілль на 3 очки. Чого очікувати від очного протистояння цих команд?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 31-ого січня.

Ми у Viber!