0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 318-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 318-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів Кубка африканських націй, кубкових турнірів Англії та Нідерландів і англійських Чемпіоншипа і Першої ліги.

1. Атлетіко Мадрид – Барселона, Кубок Іспанії, 1/4 фіналу, матч-відповідь

Поразка 0:1 у першому матчі змушує Атлетіко грати лише на перемогу. Більше того, щоб гарантовано вийти у півфінал Кубка Іспанії, мадридцям потрібно перегравати каталонців з різницею, щонайменше, в 2 голи. Втім, зробити це буде надзвичайно складно. Барселона набрала феноменальну форму, штампуючи перемогу за перемогою і зупинити таких «блаугранас» команді Сімеоне, навіть на «Вісенте Кальдерон», буде надзвичайно складно. Чи під силу «матрацникам» подужати зголоднілих до трофеїв каталонців?

2. Атлетік Більбао – Малага, Кубок Іспанії, 1/4 фіналу, матч-відповідь

Так склалася доля, але це вже буде третій матч Атлетіка та Малаги за останній тиждень. У перших двох випадках була зафіксована нічия. Щоправда, якщо тиждень тому в першій кубковій зустрічі на полі «анчоусів» команди голів так і не забили, то в неділю в Більбао зіграли більш результативно – 1:1. Чого очікувати від третього побачення команд і хто ж таки вийде у півфінал Кубка Іспанії?

3. Хетафе – Вільяреал, Кубок Іспанії, 1/4 фіналу, матч-відповідь

У першому матчі Вільяреал здобув не просту, але перемогу – 1:0. Та «вікторія» перетворює «жовту субмарину» на фаворита протистояння. Тепер у Мадриді команду Марселіно Гарсії Тораля влаштує і нічия, однак грати саме на такий результат було б великим ризиком. Хетафе, попри всі свої проблеми, забивати вміє, тож недооцінювати «синіх» не варто в будь-якому випадку. Чи вдасться Косміну Контрі та його підопічним створити сенсацію, вибивши «жовту субмарину» з Кубка Іспанії?

4. Твенте – АЗ Алкмаар, Кубок Нідерландів, 1/4 фіналу

В останні роки Твенте – надзвичайно незручний суперник для АЗ Алкмаара. Переграти «Гордість сходу» «сирні фермери» не можуть з 2011-ого року. Відтоді команди зіграли 7 матчів – 5-ть перемог у Твенте, ще 2 зустрічі завершились внічию. Чи вдасться алкмаарцям перервати свою вже достатньо тривалу безвиграшну серію в протистояннях з «червоними»?

5. Камбуур – Зволле, Кубок Нідерландів, 1/4 фіналу

Зволле – одне з головних відкриттів сезону в голландській Ередвізії. Команда Рона Янса всерйоз претендує на єврокубкові місця в чемпіонаті та продовжує боротьбу за Кубок країни. От тільки пройти Камбуур – завдання не з простих. Вдома «жовто-сині» перемагають Зволле вже 3 матчі поспіль, а з 7-ми попередніх поєдинків програли лише один. Чим завершиться чергова дуель цих команд?

6. Гронінген – Вітесс, Кубок Нідерландів, 1/4 фіналу

Вітесс, який у минулому сезоні достатньо довго був серед головних претендентів на чемпіонський титул, у нинішньому розіграші Ередвізії, здебільшого, розчаровує. «Жовто-чорні» виглядають вкрай нестабільно, чергуючи переможні серії з відвертими провалами. Відтак, Кубок країни – одна з небагатьох можливостей для команди Петера Босза реабілітуватись за провальний сезон. От тільки чи під силу Вітессу вперше за 2 роки, а за цей час суперники зіграли 3 матчі, подужати впертий Гронінген?

7. Шеффілд Уенсдей – Бірмінгем, Англія, Чемпіоншип, 27-ий тур

Протистояння команд, які за певних умов могли би всерйоз претендувати на вихід у Прем’єр-Лігу, якби не кілька «але». Шеффілд Уенсдей, попри здатність перемогти будь-якого опонента, надто часто втрачає очки там, де цього можна було б уникнути, а Бірмінгем провалив першу частину сезону, довгий час пробовтавшись у підвалі турнірної таблиці. І хоч зараз «сині» набрали достатньо хорошу форму, однак навіть потрапити в топ-шістку та плей-офф підопічним Гаррі Роуетта вже навряд чи вдасться. Так само, як і їхнім опонентам. Чого очікувати від дуелі команд, стабільність яким може хіба що снитись?

8. Міллуол – Редінг, Англія, Чемпіоншип, 27-ий тур

Міллуол втрапив у глибоку кризку – «леви» програли 5-ть матчів поспіль, а в 12-ти попередніх турах здобули лише 1 перемогу. Якщо так піде і далі, за підсумками сезону команда Яна Холлоувея, яка вже опинилась у зоні вильоту, ризикує розпрощатися з Чемпіоншипом. Перервати серію невдач господарі сповнені рішучості в зустрічі з Редінгом, який останнім часом хоч і програє не так часто, як раніше, але все одно не вражає. Чи вдасться кризовому Міллуолу подужати такого суперника?

9. Ротерхем – Болтон, Англія, Чемпіоншип, 27-ий тур

Протистояння команд, які ведуть виснажливу боротьбу за виживання. У матчі першого кола Болтон у феєричному стилі переграв Роттерхем – 3:2. Тепер «мельники» налаштовані на реванш, от тільки в 14-ти попередніх турах Чемпіоншипу вони спромоглися лише на 1 перемогу. На що очікувати від вояжу «скакунів» до Роттерхема?

10. Сканторп – Мілтон Кейнес Донс, Англія, Ліга 1

У нинішньому сезоні команди вирішують протилежні завдання. Якщо Сканторп веде не просту боротьбу за виживання, то Мілтон Кейнес Донс – один з претендентів на підвищення в класі. Два попередні візити до «залізниз хлопців» для лондонців завершувалися розгромними перемогами з рахунком 3:0. Чи варто очікувати Мілтону на легку прогулянку і цього разу?

11. Гана – ПАР, Кубок африканських націй - 2015

Усе, або нічого. Саме такий вибір стоїть перед футболістами збірної Південно-Африканської республіки. У зустрічі з Ганою «жовто-зелених», щоб вийти у плей-офф турніру, влаштує лише перемога. А ось у «чорних зірок» є варіанти. Якщо в паралельному матчі Алжир втратить очки в протистоянні з Сенегалом, ганців задовольнить і мирова. От тільки чи стане команда Авраама Гранта грати саме на такий результат?

12. Малі – Гвінея, Кубок африканських націй – 2015

Найбільш заплутана ситуація на Кубку африканських націй склалася в групі «D», де всі команди після 2-ох турів мають по 2 пункти в активі та однакову різницю забитих і пропущених м’ячів. Не важко здогадатись, що при такому розкладі гарантувати вихід у плей-офф може лише перемога. У фінальних частинах КАНів Малі та Гвінея зустрічалися двічі і обидва рази сильнішими були «орли». Чи вдасться «слонам нації» нарешті зламати цю малоприємну для себе традицію?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.25 вівторка, 27-ого січня.

Ми у Viber!