0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 317-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 317-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів іспанських Прімери та Сегунди, чемпіонатів Італії, Португалії, а також французьких Ліги 1 та Ліги 2.

1. Валенсія – Севілья, Іспанія, 20-ий тур

Матч 2-х претендентів на 4-ту сходинку турнірної таблиці. Кожна з команд наразі знаходиться в чудовій формі. Як Валенсія, так і Севілья не програють у Прімері впродовж 6-ти матчів поспіль і не збираються на цьому запинатися. В турнірній таблиці «червоно-білі» мають перевагу в одне очко над «кажанами». Чи під силу Валенсії обіграти «норвіонців» і випередити їх в боротьбі за лігочемпіонське місце?

2. Атлетик (Більбао) – Малага, Іспанія, 20-ий тур

Усього кілька днів тому ці ж суперники зустрічалися між собою в першому матчі 1/4 фіналу Кубка Іспанії. Тоді на полі Малаги команди не зуміли виявити переможця. А от в чемпіонаті країни значно успішніше поки виглядають «анчоуси», що знаходяться неподалік від єврокубкових місць. У той же час «баски» продовжують розчаровувати. Підопічні Ернесто Вальверде зазнали 4-х поспіль поразок у Прімері, опинившись на відстані усього 3-х очок від зони вильоту. Чи вдасться їм покращити власне становище, обігравши Малагу?

3. Хетафе – Сельта, Іспанія, 20-ий тур

Падіння Хетафе триває. Безвиграшна серія «синіх» в чемпіонаті складає вже 9 матчів, впродовж яких команді вдалося здобути лише 3 очки. Якщо так продовжуватиметсья і далі – не за горами час, коли підопічні Кіке Санчеса Флореса опиняться в числі головних аутсайдерів. Не менш глибоку кризу переживає наразі і Сельта. «Кельти» також не перемагають у Прімери усе ті ж 9 поєдинків і утримуються поки в середині турнірної таблиці лише завдяки заслугам на старті чемпіонату. Чи зуміє хтось із суперників перервати свою тривалу серію без перемог?

4. Барселона В – Осасуна, Сегунда, 22-ий тур

Для Барселони В нинішній сезон складається далеко не так успішно, як попередній. Здолавши в минулому турі Рекреативо, резервісти головного каталонського клубу перервали серію 3 4-х поразок поспіль у Сегунді, але й після цього «синьо-гранатові» знаходяться неподалік від зони вильоту, від якої команду відділяє усього одне очко. Наступним суперником Барселони В буде міцна Осасуна, яка ще минулого року виступала у Прімері, а нині перетворилася на одного з середняків 2-го за силою іспанського дивізіону. Памплонці не програють впродовж 5-ти матчів чемпіонату поспіль. Чи здобудуть вони очки ще й у Барселоні?

5. Расинг – Жирона, Сегунда, 22-ий тур

Дебютант ліги Расинг з усіх сил намагається закріпитися в Сегунді. Виходить у сантандерців далеко не все. Щоправда, здобувши 5 очок у 3-х попередніх турах, «зелено-білі» нарешті залишили зону вильоту. Інша річ – Жирона. Каталонці в нинішньому сезоні всерйоз націлилися на підвищення в класі. На рахунку «біло-червоних» серія з 4-х матчів без поразок і 5-те місце турнірної таблиці. У 3-х попередніх особистих зустрічах між цими суперниками незмінно з мінімальним рахунком перемагала Жирона. Чи виявляться каталонці сильнішими і цього разу?

6. Луго – Мірандес, Сегунда, 22-ий тур

Луго знаходиться в жахливому стані. 2 очки, здобуті в 6-ти попередніх турах – зовсім не той результат, яким можна пишатися. З кожною наступною невдачею команда скочується усе нижче щаблями турнірної таблиці і вже незабаром ризикує опинитися в зоні вильоту, вибратися з якої вдається далеко не всім. Зупинити своє падіння футболісти Луго спробують у протистоянні з Мірандесом, що ставить перед собою значно вищі турнірні завдання і, за сприятливих обставин, може поборотися навіть за вихід до Прімери. Поступившись у Минулому турі Мальорці, «червоно-чорні» перервали власну серію з 9-ти матчів без поразок. Чи повернеться Мірандес знову на шлях перемог?

7. Фіорентина – Рома, Італія, 20-ий тур

Фіорентина не полишає сподівань поборотися за місця в зоні єврокубків. Завдяки 2-м перемогам поспіль, «фіалки» піднялися на 6-ту позицію. У той же час від 3-ї сходинки турнірної таблиці підопічних Вінченцо Монтелли відділяє усього 3 очки. Що стосується Роми, то «вовки» намагаються кинути виклик Ювентусу в боротьбі за чемпіонство. Не так давно римлянам практично вдалося наздогнати діючого чемпіона Італії, але команду Руді Гарсії підвела велика кількість нічиїх в останніх матчах. Рома перемагала Фіорентину в кожному з 4-х попередніх особистих зустрічей у всіх турнірах. Чи вдасться «вовкам» ще раз обіграти зручного суперника?

8. Емполі – Удінезе, Італія, 20-ий тур

Емполі – одна з наймиролюбніших команд Серії «А». Останнім часом «синіх» охопила справжня нічийна епідемія. Підопічні Мауріціо Саррі поділили очки у 6-ти з 7-ми попередніх матчів чемпіонату. А от вигравала востаннє команда ще наприкінці листопада минулого року, тож змушена боротися за збереження прописки у Серії «А». У схожій ситуації знаходиться і Удінезе. «Зебри» також дуже довго не перемагають, звівши унічию 4 з 5-ти останніх поєдинків. Щоправда, «чорно-білі» випереджають Емполі на 5 очок. Чи зуміють «сині» здобути перемогу та скоротити це відставання?

9. Боавішта – Брага, Португалія, 18-ий тур

Зазнавши 2-х мінімальних поразок в матчах останніх турів, Боавішта погіршила своє турнірне становище. Наразі «шахові» знаходяться на 13-му місці. Черговим їх суперником стане Брага, яка хоч і веде боротьбу за місця в зоні єврокубків, також не може похвалитися особливою стабільністю. Боавішті впродовж 11-ти особистих матчів не вдається перемогти Брагу. Чи матимуть «шахові» шанси зламати цю неприємну традицію?

10. Сетубал – Ріу Аве, Португалія, 18-ий тур

Після відносно непоганого старту в чемпіонаті, за останній час Сетубал серйозно здав свої позиції. «Зелено-білі» програли 6 з 7-ми попередніх матчів Суперліги, вигравши лише одного разу. Клуб знаходиться на відстані лише 3-х очок від зони вильоту, з усіх сил намагаючись туди не потрапити. Що стосується Ріу Аве, то навряд чи команді вдасться повторити свій минулорічних успіх, посівши місце в зоні єврокубків. Але й 7-ма сходинка турнірної таблиці – теж не найгірший результат. У 2-х попередніх матчах чемпіонату «велика ріка» здобула лише одне очко. Наскільки успішним виявиться візит Ріу Аве в Сетубал?

11. Сент-Етьєн – ПСЖ, Франція, 22-ий тур

Сент-Етьєн та ПСЖ традиційно ведуть боротьбу за найвищі місця у французькій Лізі 1. Безпрограшна серія «зелених» в чемпіонаті налічує вже 12 матчів, у той же час діючий чемпіон країни ПСЖ останнім часом трохи пригальмував, втративши багато важливих очок. В турнірній таблиці парижани, що йдуть 3-ми, випереджають Сент-Етьєн на один пункт. Менше 2-х тижнів тому ці ж суперники зустрічалися між собою в матчі 1/4 фіналу кубка ліги. Тоді підопічні Лорана Блана здобули перемогу в гостях. Чи вдасться «зеленим» реваншуватися за нещодавню невдачу?

12. Анжер – Брест, Франція, Ліга 2, 21-ий тур

Анжер набрав непогану ходу за останній час. Команда видала серію з 4-х матчів без поразок, вигравши 3 з цих поєдинків. Настільки успішні результати впритул наблизили Анжер до групи лідерів. Черговим серйозним випробуванням для команди Стефана Мулена буде зустріч з Брестом, який прагне повернутися до Ліги 1, де клуб виступав ще кілька сезонів тому. От тільки наразі футболісти Бреста – не вражають. З попередніх 5-ти матчів у чемпіонаті вони виграли лише один. У разі перемоги, Анжер наздожене Брест за кількістю набраних очок. Чи вдасться це зробити підопічним Стефана Мулена?

Зробити свої ставки Ви можете до 17.55 неділі, 25-ого січня. 

Ми у Viber!