0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 316-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 316-ого тиражу, який складатиметься з матчів чемпіонатів Італії, Франції, Нідерландів, Бельгії, англійського Чемпіоншипу та Кубка Англії.

1. Лаціо – Мілан, Італія, 20-ий тур

Протистояння команд, які ведуть боротьбу за третє місце, а це квиток у Лігу чемпіонів. Більше шансів на успіх, з огляду на господарський статус, у Лаціо. Додаткової мотивації римлянам додає і домашня поразка від Наполі в попередньому турі – «орлам» потрібно реабілітовуватись за ту невдачу, тож легко Мілану точно не буде. До того ж, у «червоно-чорних» нині величезні проблеми з організацією гри. І 4-ри матчі без перемог у чемпіонаті – зайве тому підтвердження, а після домашньої поразки на минулому тижні від кризової Аталанти під Філліппом Індзагі ще й  захиталося крісло. Чого очікувати від його команди в Римі?

2. Кальярі – Сассуоло, Італія, 20-ий тур

Сассуоло – одне з головних відкриттів сезону Серії «А». Команда Еусебіо ді Франческо, якій пророкували боротьбу за виживання з туманними перспективами, з 13-ти попередніх матчів чемпіонату програла лише 1, закріпившись всередині турнірної таблиці. Можна було б і поборотись за єврокубки, однак останнім часом Сассуоло надто часто грає внічию. А ось Кальярі, навпаки, поки що розчаровує, займаючи місце в зоні вильоту. Щоправда, світло в кінці тонеля таки є. В попередньому турі сардинійці на останніх хвилинах змогли вирвати нічию у виїзній зустрічі проти Удінезе, а це хороший знак. Чи знайдуться в острів’ян сили та мотивація для перемоги над впертим і, як виявилось, амбітним Сассуоло?

3. Лілль – Монако, Франція, 22-ий тур

Здавалося, Лілль здобув 2 перемоги поспіль і нарешті почав виходити з кризи, однак у попередньому турі «доги» знову програли. Цього разу на виїзді скромному Лорьяну. І Рене Жерару знову потрібно починати все спочатку. Наступний суперник – Монако. Команда Леонардо Жардіма набрала прекрасну форму. У Лізі 1 монегаски не програють вже 6-ть матчів поспіль, 5-ть з яких були виграні. До слова, в жодному з цих поєдинків «червоно-білі» не пропускали. Чи вдасться Монако продовжити свою «суху» те безпрограшну серії у виїзній дуелі з нестабільним Ліллем?

4. Бастія – Бордо, Франція, 22-ий тур

Бастія набрала прекрасну форму. У чемпіонаті корсиканці не програють вже 4-ри поспіль – 2 перемоги та 2 нічиї. Серед жертв «блакитної» команди – навіть іменитий ПСЖ. Щоправда, посеред тижня Бастія вилетіла з Кубка Франції і тепер не в кращому настрої прийматиме Бордо, який переживає справжню кризу. «Жирондинці» в рамках Ліги 1 не перемагають 4-ри матчі поспіль, 3 з яких були програні. Чи вдасться підопічним Віллі Саньоля перервати серію невдач на Корсиці?

5. Евіан – Тулуза, Франція, 22-ий тур

Битва за виживання. Обидві команди перебувають в жахливій формі і якщо нічого не змінять у своїй грі найближчим часом, ризикують за підсумками сезону опинитися в Лізі 2. Наприклад, Евіан у чемпіонаті не може перемогти вже 6-ть матчів поспіль, 5-ть з яких були програні. Не набагато кращі справи і в Тулузи. Безвиграшна серія «фіолетових» нараховує 5-ть поєдинків – 3 поразки і 2 нічиї. Чия смуга невдач завершиться в очній дуелі?

6. Генгам – Лорьян, Франція, 22-ий тур

Генгам після провального старту сезону набрав достатньо хороший хід. У Лізі 1 команда Жослена Горвенека видала безпрограшную серію з 5-ти матчів, 4-ри з яких були виграні. Перервалась вони лише в попередньому турі виїзною поразкою від Марселя. А ось Лорьян, навпаки, минулих вихідних порадував домашньою перемогою над Ліллем, трохи віддалившись від зони вильоту. З яким настроєм «мерлузові» повертатимуться з Генгаму?

7. Зволле – АЗ Алкмаар, Нідерланди, 19-ий тур

Протистояння команд, які конкурують за єврокубкові місця. Господарський статус більше шансів на успіх дає Зволле, однак у Алкмаара є свої аргументи. «Сирні фермери» перемагають «володарів зірок» ось уже 5-ть матчів поспіль, а з 10-ти попередніх поєдинків між суперниками Зволле виграв лише 2. Чим усе завершиться цього разу?

8. Дордрехт – Ексельсіор, Нідерланди, 19-ий тур

Дордрехт переживає глибоку кризу. В активі «баранячих голів» лише одна перемога – сталася вона ще в першому турі і відтоді команда не може виграти 17-ть! турів поспіль, застрягнувши на останньому місці в турнірній таблиці. Не хапає зірок з неба і Ексельсіор, який також веде не просту боротьбу за виживання. У поєдинку з головним аутсайдером Ередвізії роттердамці налаштовуються лише на перемогу, от тільки чи погодиться з цим бідолашна команда Ерні Брандтса?

9. Мехелен – Локерен, Бельгія, 23-ій тур

Протистояння Мехелена та Локерена, традиційно, вирізняються надзвичайною безкомпромісністю. Наприклад, з 10-ти попередніх матчів між командами у всіх турнірах не було зафіксовано жодної нічиї, а перемагає, зазвичай, той, хто грає вдома. Із 7-ми попередніх матчів проти Локерена на власному полі Мехелен виграв 6-ть! Чи вдасться господарям поєдинку виграти і цього разу, чи все ж гості перепишуть історію?

10. Льєрс – Беверен, Бельгія, 23-ій тур

Льєрс, якщо ще мріє залишитись у найвищому бельгійському дивізіоні хоча б на один сезон, має негайно перемагати. Інакше так і буде бовтатись на останньому місці. І поєдинок проти сусіда по турнірній таблиці – прекрасна нагода перервати безвиграшну серію тривалістю в 11-ть матчів, 9-ть! з яких були програні. Втім, у Беверена є свої аргументи і господарям вони навряд чи сподобаються. Чим завершиться битва головних аутсайдерів Жюпіле-Про-Ліги?

11. Уіган – Хаддерсфілд, Англія, Чемпіоншип, 27-ий тур

Уіган залихоманило. У 12-ти попередніх турах Чемпіоншипу «латікс» спромоглися лише на 1 перемогу при 8-ми поразках, опинившись у зоні вильоту. Завершити смугу невдач команда Малкі Маккея налаштована в домашній зустрічі з Хаддерсфілдом, який з 6-ти попередніх матчів на виїзді програв 5-ть. Чи під силу кризовому Уігану подужати такого суперника?

12. Бірмінгем – Вест Бромвіч, Кубок Англії, 1/16 фіналу

Бірмінгем розігрався. «Сині», які ще не так давно прозябали в зоні вильоту Чемпіоншипу, набрали прекрасну форму, піднявшись всередину турнірної таблиці. Тепер команда Гаррі Роуетта налаштовано пробитись як можна далі і в Кубку. Наступник суперник – Вест Бромвіч. «Дрозди», хоча останнім часом і не вражають, але за класом, об’єктивно, переважають свого суперника. От тільки чи достатньо цього для перемоги в Бірміргемі?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 суботи, 24-ого січня.

Ми у Viber!